Hit enter after type your search item

Φαίη Σκορδά: ΤΕΛΟΣ το ΠΑΡΑΜΥΘΙ με τον ΓΑΜΟ! “ΠΑΡΚΑΡΕ” τον Νίκο Ηλιόπουλο μετά την επιστροφή Λιάγκα;

/
/
img

Φαίη Σκορδά: ΤΕΛΟΣ το ΠΑΡΑΜΥΘΙ με τον ΓΑΜΟ! “ΠΑΡΚΑΡΕ” τον Νίκο Ηλιόπουλο μετά την επιστροφή Λιάγκα; Φυσικά και όσα λέει η Φαίη είναι πέρα ως πέρα αλήθεια! Απλά, μεταβάλονται οι συνθήκες στην ζωή μας, όπως εξελλίσονται και οι σχέσεις. Ή…ΠΑΥΟΥΝ!

Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν από πολύ “καυτές” πηγές, ο Νίκος Ηλιόπουλος βρίσκεται πια έξω από την ζωή της Φαίης. Σε συναισθηματικό επίπεδο τουλάχιστον. Τέρμα οι πιθανότητες  οικογένειας με τη Φαίη. Η απομάκρυνση είναι δεδομένη. Με την ισχύουσα κατάσταση, δύσκολη η πιθανότητα και επανασύνδεσης.

Το βάρος της παρουσιάστριας έχει πέσει πάνω στην δουλειάς και φαίνεται. Η σχέση με τον Γιώργο Λιάγκα δεν έχει εξελιχθεί σε πολύ ήρεμη καιαποδοτική συνεργασία, αλλά μέχρι να επισημοιποιηθεί και ν’ ανακάμψει η εκπομπή του πρωινού Αντ1, το στρεσάρισμα που πέρασε ήταν πολύ μεγάλο. Και δεν ήταν μόνο μεγάλο, αλλά και μεγάλης διάρκειας.

Διαβάστε ακόμα: Φαίη Σκορδά: Το 1 μήνυμα μετά από την περιπέτεια της υγείας της! Mια περιπέτεια με την υγεία της, την έκανε να λείπει τρεις μέρες από το Πρωινό. Συγκεκριμένα το 2018 η Φαίη Σκορδά βρέθηκε στο νοσοκομείο και ανησύχησε τους φίλους, τους συνεργάτες και τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Φαίη Σκορδά: Εντελώς αμακιγιάριστη στην αγκαλιά ενός… πρίγκιπα πριν την ΠΛΑΣΤΙΚΗ!

Η γνωστή παρουσιάστρια ένιωσε μια έντονη αδιαθεσία και αναγκάστηκε να πάει στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις.
Εκεί διαγνώστηκε με σοβαρή γαστρεντερίτιδα, που την εξάντλησε πολύ. Αυτός ήταν άλλωστε, και ο λόγος που απουσιάζει από εκείνη την ημέρα από το Πρωινό του Ant1.

Όπως όλα δείχνουν όλα πηγαίνουν καλύτερα και η Φαίη θα βρίσκεται και πάλι στην θέση της την Δευτέρα, παρέα με τους συνεργάτες της.

Πριν από λίγο ανέβασε στα social media μια φωτογραφία με την αφίσα της από το Πρωινό κι έγραψε το εξής μήνυμα: “Σας ευχαριστώ πολύ πολύ για τις ευχές και το ενδιαφέρον σας!

Ευχαριστώ πολύ και όλους τους συνεργάτες μου @toprwino_ant1 @ant1tv γιατί είναι πάντα δίπλα μου Είμαι καλύτερα και Δευτέρα με το καλό θα πιούμε το καφεδάκι μας μαζί.
Σας αγαπώ”

Διαβάστε επίσης: Μπορλότο έβαλε ο Λιάγκας! ΕΣΩΣΕ τη Σκορδά με την επιστροφή του! Μπροστά με άνεση το δίδυμο του Αντ1. Μα τι έγινε και εκεί που οτ πρωινό “τρεμόπαιζε’ τώρα απογειώθηκε, ενώ δεν μπορούσε να το κάνει εδώ και τέσσερα χρόνια. Λες και κάποιοςτου χε δέσει μια πέτρα..

Το ΣΚΛΗΡΟ σχόλιο της Φαίης Σκορδά για το πρόωρο τέλος του “Sunday Live” της Μακρυπουλια και του Μουτσινά!

Η μεγάλη απογείωση!

Μεγάλη κυριολεκτικά δεν μπορείς να την πεις επειδή η διαφορά με τον δεύτερο είναι μια δυο άντε τριες μονάδες.

Αλλά, και πιο ψηλά πήγαν τα νούμερα, σε σημείο μάλιστα που θύμιζαν άλλες χρονιές και όχι την φετινή με τόσο ανταγωνισμό και δείχνουν την τάση ν΄ανέβουν περισσότερο! Πάντως, της Φαίης, της το έλεγαν ξεκάθαρα τα νούμερα τηλεθέασης εδώ και τέσσερα χρόνια.

Δεν μας το είπαν την μία χρονιά μόνο! Η Φαίη Σκορδά, σύμφωνα με τα νούμερα, ήταν ανεπαρκέστατη να στηρίξει αυτό που έχτισε με τον Γιώργο Λιάγκα στο τιμόνι.

Το γράφαμε ξανά και ξανά ως άποψη και εύκολα εκείνη θα έλεγε πως είμαστε και εμπαθής, αφού κανείς δεν αντέει να διαβάζει την αλήθεια και μάιστα όψχι τη δική μας αλλά εκείνη που αποδέχονται όλοι οι σταθμοί και βάση αυτής πορεύονται και σχεδιάζουν τα προγράμμα τους.

Εκείνο που πολλοί συνάδεφλοι δεν έγραφαν λοιπόν, ήρθε η ίδια η επιλογή της Φαίης Σκορδά και βασικά του Αντ1, να επιβεβαιώσει. Ξεκάθαρα έκαναν υπόμονή μεγάη και οι δύο, αλλά δεν μπορούσε να πάει παραπέρα το πράγμα.

Η επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα, επιβεβαίωσε ένα πράγμα και μόνο ένα: Την αδυναμία της Φαίης Σκορδά να κρατάει το τιμόνι του πρωινού Αντ1. Δεν ξέρω ποιος μπορεί να διαφωνίσει και με τι επιχείρημα. Πολύ θα ήθελα να το ακούσω!

Το γιατί αυτό το τιμόνι το κράτησε τέσσερα χρόναι η Φαίη Σκορδά είναι κι αυτό εύκολα ερμηνεύσιμο. Τώρα όμως δεν μιλάμε με ερμηνείες , αλλά με γεγονότα.

Η επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα σφράγισε την…ήττα της Φαίης ως βασικής παρουσιάστριας ενός πρωινού, αλλά σφράγισε και την σική του…ικανότητα!

Με το που γύρισε, πήρε πρωτιά τω πρωινό. Την έχασε την δεύτερη μέρα, την ξαναπήρε χθες, αλλά παίζει πρώτο πια. Η πρωτιά τώρα είναι ..κανόνας.

Όχι εξαίρεση όμως όταν ήταν στο τιμόν η Φαίη που έφτασε να παίζει κακάτω από την…πέμτπη θέση πολλές φορές. Το γράφουμε αυτό, επειδή όταν μία στο τόσο περνούσε πρώτη, τότε μόνο διαβάζαμε σχετικά άρθρα.

Από κει και πέρα εσείς βλέπετε και κρίνετε από μόνοι σας, όλα όσα γράφουμε και μεις…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ: ‘ΤΗΝ ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΩ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ’
ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ
17,6% 15,5%
Star
ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ
14,2% 15,1%
Alpha
T-LIVE
13,6% 13,5%
Open Beyond TV
ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ!
12,4% 12,1%
ΣΚΑΪ
LOVE IT
12% 13,7%
ΣΚΑΪ
ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ
11,5% 21,9%
ΣΚΑΪ
ΩΡΑ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΓΥΡΩ
11% 18,1%
Star
ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥ ΚΟΥ
9,6% 8,9%
Mega
ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ!
6% 5,3%
ΕΡΤ1
ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ
4,8% 6,7%

2 Comments

  1. Πάτωσε το πλαστικό καρναβαλι άραγε τώρα γιατί δεν το ανεβαζει says:

    Εσύ μας έπρηξες ΜΜ για γαμο
    Αυτή ποτέ δεν μίλησε. Δεν είναι σαν τον άλλο τον καρναβαλος που πρήζει τον κόσμο με το εφοπλιστή για να ανεβάζει νούμερα.

  2. Να να τον ξεμιτισε σε σάιτ το ομορφόπαιδο. Ε, μα πια Λιάγκας και Λιάγκας τόσες ημέρες, εντωμεταξύ στο Γκουγκλ δες φωτογραφιες μαζί με τις αναρτήσεις. Καλό παιδί να είναι….

Leave a Comment

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :