Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Φαίη Σκορδά: Της…ΚΟΠΗΚΑΝ τα ΠΟΔΙΑ! Η Έλενα Ακρίτα και ο…Αγαμέμνωνας που ΕΠΙΜΕΝΕΙ! Κι όμως είναι ακόμα εδώ! Τόσα χρόνια μετά. Πήγε, σπούδασε στην Αμερική όπως είπε, αλλά η..ΣΚΙΑ του Αγαμέμνωνα ήταν πάντα εδώ. Και τα…πλάκωνε όλα. Ένα πέπλο τρόμου λες αιωρείτο πάνω από την τηλεοπτική ιστορία της Φαίης Σκορδά. Μα να μην γινόταν ένα, να, ένα “κλικ” και να εξαφανίζοντα αυτό το βιντεάκι. Άσε που πολλοί θα το χουν κρατήσει αρχείο προ πολλού.

Εξ’ άλλου είναι τόσο πετυχημένο.

Σας έχουμε πει ότι για το βίντεο αυτό με την Φαίη Στα πόδια του Αγαμέμνωνα που την κυνηγούσε αφηνιασμένος μέσα στο πλατό και ενώ ήταν στον άερα η εκπομπή, “ευθύνεται” ο Βαγγέλης Περρής;

Σας το χουμε ξαναπέι σε προηγούμενη ανάρτηση. Τώρα με μια πρόταση σας λέμε πως ο Βαγγέλης Περρής ήταν ο εμπνευστής αυτών τον απολαυστικών βίντεο που βλέπαμε στην εκπομπή “Όλα” του Θέμου Αναστασιάδη!

Τεσ πα, σήμερα η Έλενα Ακρίτα έκανε ένα follow back των πρόσφατων γεγονότων.

Αναφέρθηκε λοιπόν με τον δικό της τρόπο σ’ αυτό το ιστορικό βίντεο που δημιούργησε η Φαίη Σκορδά με τον Αγαμέμνωνα!

Βέβαια εμείς δεν είδαμε καμμάι απολύτς επίθεση του δικηγόρου στην Φαίη Σκορδά. Απεναντίας, η Φαίη Σκορδά ξεκίνησε ένα επιθετικότατο λογίδριο κουνόντας του στυλό και υψώνοντας δάχτυλο στην κάμερα σαν η δικαστίνα που δεν σηκώνει και αντιρήσεις και έκανε το τραγικό ολίσθημα, αντί για δημοσιογραφική ερώτηση να του απευθύνει καταφρονιτική και απαράδεκτα ρποσβλητική.

Διότι όταν λες στον καλεσμένο σου που μέχρι εκείνη την στιγμή ούτε είπε κα΄τι εναντίον σου ούτε κατά διάνοια δεν είχε απαξιωτικό ύφος, “Εσείς, έτσι θέλετε να κάνετε καριέρα, εσε΄ςι έτσι νομίζετε θα κάνετε καριέρα” από που και ως που η κυρία Ακρίτα κρίνει ότι ο δικηγόρος έκανε χυδαία επίθεση επειδή πολύ συνειδητά της απάντησε”: Αφού μου το θέτετε έτσι και με ρωτάτε πως έκανα εγώ καριέρα, θέλετε να σας θυμήσω εγώ πως κάνατε καριέρα”;

Φαίη Σκορδά ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ! Τα 101 ΜΑΓΙΟ της! Ψήφισε το καλύτερο!

Πρακάτω λοιπόν θα διαβάστε ένα κείμενο που λες και αφορά σε άλλο περιστατικό, με΄άλλους διαλόγους. Είναι προφανές ότι η Έλενα Ακρίτα, ή δεν είδε το ολόκληρο το απόσπασμα, οπότε κακώς το έκρινε ή το είδε και μόνο αμερόληπτη δεν επέλεξε να είναι.

Σημασία έχει πως όποιος δεν είδε το βίντεο αλλά έτυχε ν’ ακούσει την Έλενα Ακρίτα, δεν θα μπορούσε να φανταστεί πως τα πράγματα μόνο έτσι δεν έγιναν!

ΠΛΑΚΩΘΗΚΑΝ! Φαίη Σκορδά σε Λιάγκα: ”Δεν ντρέπεσαι;”

Δείτε πρώτα το απόσπασμα και κρίνετε:

Πιστή στο ραντεβού με τους ακροατές της, η Έλενα Ακρίτα επέστρεψε για ακόμη μία εβδομάδα, με το 15ο κατά σειρά επεισόδιο του Podcast της στο NEWS 24/7, Έλενα Ακρίτα – The Podcast και σε αυτό εξοργίζεται με την υποκριτική στάση του πρώην (πλέον) δικηγόρου του ιερέα που βίαζε κατ’ εξακολούθηση την ανήλικη στα Πατήσια, ενώ υπερασπίζεται την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Παπαδάκη αναφορικά με την χυδαία επίθεση που δέχθηκαν από τον ίδιο, καλώντας, παράλληλα, τον Δικηγορικό Σύλλογο να παρέμβει.

Φαίη Σκορδά: Της...ΚΟΠΗΚΑΝ τα ΠΟΔΙΑ! Η Έλενα Ακρίτα και ο...Αγαμέμνωνας που ΕΠΙΜΕΝΕΙ!
Φαίη Σκορδά: Της…ΚΟΠΗΚΑΝ τα ΠΟΔΙΑ! Η Έλενα Ακρίτα και ο…Αγαμέμνωνας που ΕΠΙΜΕΝΕΙ!

“Η γιαγιά μου έλεγε ότι όταν πιάνεις τη λάσπη με τα γάντια, δεν λασπώνεται η λάσπη, λασπώνονται τα γάντια.

Το ίδιο, απ’ ό,τι καταλάβαμε, πήγε ανερυθρίαστα να εφαρμόσει ως υπερασπιστική τακτική για τον πελάτη του, εκείνος ο ανεκδιήγητος δικηγόρος του παπά που βίαζε το ανήλικο κοριτσάκι κατ’ εξακολούθηση.

Αυτός, λοιπόν, ο τύπος που είχε αναλάβει την υπεράσπισή του, παραιτήθηκε διότι – λέει – νόμιζε ότι υπερασπίζεται έναν αθώο.

Τώρα – λέει – κατάλαβε ότι του είπε ψέματα ο παπάς και οι ηθικές του αξίες και αρχές δεν του επιτρέπουν να τον υπερασπιστεί γι’ αυτό και φεύγει”, ανέφερε αρχικά η Έλενα Ακρίτα στο 15ο Podcast της στο NEWS 24/7.

“Οι ηθικές αξίες και αρχές αυτού του τύπου, ήταν να βγαίνει και να βρίζει τον Γιώργο Παπαδάκη και να αφήνει αιχμές που δεν μπορώ να τις επαναλάβω.

Να αφήνει, επίσης, αιχμές για την Φαίη Σκορδά στην εκπομπή της με τον Γιώργο Λιάγκα, ότι ας πούμε “ανέβηκε” με άλλα μέσα.

Γιατί, όπως όλοι γνωρίζουμε, όταν μια γυναίκα είναι όμορφη, ξανθιά και καλοβαλμένη, δεν “ανεβαίνει” με την αξία της. Όχι. Ανεβαίνει μόνο γιατί έχει κοιμηθεί με τον έναν και με τον άλλον που έχουν εξουσία και μπορούν να της προσφέρουν ένα μέλλον στην επαγγελματική της σταδιοδρομία”, τόνισε η διακεκριμένη δημοσιογράφος.

Όπως εξήγησε: “Αυτό είναι το στερεότυπο, αυτό βγήκε και είπε στα μούτρα της κοπέλας, αυτό λένε πάρα πολλοί πίσω από την πλάτη.

Όποια γυναίκα έχει την “ατυχία” να είναι εμφανίσιμη με κάποιο τρόπο, δεν έχει αξία, είναι άχρηστη. Δεν έχει γνώσεις, δεν έχει επίπεδο, δεν έχει μια συγκεκριμένη νοοτροπία που κάθε μέρα την καταθέτει στον κόσμο. Όχι. Είναι μία γυναίκα που ανέβηκε από κρεβάτι σε κρεβάτι.

Πώς – της λέει – γίνατε εσείς γνωστή κ. Σκορδά; Να σας πω εγώ πώς έγινε, που δεν την ξέρω την κοπέλα, ειλικρινά. Ούτε καφέ έχουμε πιει, ούτε στο τηλέφωνο έχουμε μιλήσει.

Δούλεψε σκληρά και έγινε. Δούλεψε σκληρά, για πάρα πολλά χρόνια με πείσμα, προσπάθησε να βελτιώσει τον εαυτό της, να γίνει καλύτερη. Και έγινε”.

“Δεν ντρέπεστε πια; Δεν ντρέπεστε, που πιάνετε τους ανθρώπους στο στόμα σας και λέτε ό,τι θέλετε; Πότε έδωσε τέτοια δείγματα ο Παπαδάκης;

Ένας άνθρωπος αφοσιωμένος στη δουλειά του σε βαθμό εγκλήματος – εγώ απορώ πώς τον αντέχει η γυναίκα του με αυτά τα βάναυσα ωράρια που ζει ο Παπαδάκης.

Και θα βγεις να τον πιάσεις στο στόμα σου; Και δεν ντρέπεσαι; Τι κάνει ο Δικηγορικός Σύλλογος;

Δεν πρέπει να τον διαγράψει; Έτσι θα κάθεστε; Θα κάθεστε να τους καμαρώνετε όλους αυτούς τους αχρείους, να βγαίνουν και να σπιλώνουν τις υπολήψεις εργαζόμενων και επαγγελματιών; Είστε με τα καλά σας; Να σοβαρευτούμε κάποτε;”, κατέληξε η Έλενα Ακρίτα.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :