Φαίη Σκορδά το ΘΑΥΜΑ! Έτσι έχασε τα 25 κιλά της εγκυμοσύνης!

Φαίη Σκορδά το ΘΑΥΜΑ! Έτσι έχασε τα 25 κιλά της εγκυμοσύνης!

Φαίη Σκορδά το ΘΑΥΜΑ! Έτσι έχασε τα 25 κιλά της εγκυμοσύνης! Εκείνες λοιπόν οι δύο θαυματουργές περίοδοι της ζωής της διάσημης Φαίης Σκορδά ήταν εκείνες που αφοσιώθηκε στο έργο της γυναίκας που κυοφορεί. Στο θαύμα της μητρότητας.

Φαίη Σκορδά: Πρωινό τρέξιμο με κολάν που φοράν μόνο οι κορμάρες!

Δεν έδωσε ακμάι σημασία στα κιλά που θα πάρει – αν και όλο και περισσότερες το προτιμούν. Η Φαίη Σκορδά τα πήρα τα κιλά της, τα χάρηκε και όταν το αποφάσισε, πάντα με την πειθαρχία που την διακρίνει τα έχασε..

Φαίη Σκορδά ύψος κιλά δίαιτα και το ΛΙΩΜΕΝΟ ΠΑΓΩΤΟ ΚΟΛΑΕΙ στο χέρι!
Φαίη Σκορδά το ΘΑΥΜΑ! Έτσι έχασε τα 25 κιλά της εγκυμοσύνης! 4

Δεν φταίει μόνο ο μεταβολισμός της κια τα καλά της γονίδια, ευθύνεται η επομινή της, η σταθερότητα στην εφαρμογή προγράμματος διατροφής και γυμναστικής.. Το δέυτερο το κάνει σε καθημερινή βάση σε σημείο που να μην εξαντλείται Αυτό την βοηθά να μην παραπονιέται, να μην κουράζεται και μάλιστα όταν η άσκηση σταματά πριν το πικ, τότε όλη την υπόλοιπη μέρα νοιώθεις τρομερή ενέργεια.

Αυτό πολλοί το αγνοούν και περνούν στο άλλο άκρο λόγω παραπληροφόρησης και έλλειψης εμπειρίας. Υπολογίζουν πως όσο περισσότερο διαρκέσει η προπόνηση, τόσο περισσότερα τα ωφέλη. Καμία σχέση. Από ένα σημείο και μετά το σώμα μπαίνει σε άλλη διαδικασία, και όλη την υπόλοιπη με΄ρα μπορεί να ψάχνουμε γωνιά να ρίξουμε έναν υπνάκο.

Φαίη Σκορδά το ΘΑΥΜΑ! Έτσι έχασε τα 25 κιλά της εγκυμοσύνης!
Φαίη Σκορδά το ΘΑΥΜΑ! Έτσι έχασε τα 25 κιλά της εγκυμοσύνης! 5

Η Φαίη Σκορδά το γνωρίζει καλά αυτό, όπως και το ότι η γυμναστική είναι το ερέθισμα για να ξυπνήσει ο οργανισμός, το σώμα, οι μύες.

ΣΕ ότι αφορά την διατροφή, εδώ δεν υπάρχουν μυστικά – δράκοι.

Τρώει με προσοχή στις ποσότητες, τα πάντα και κυρίως αν αποφεύγει άτι είναι τα κατεργασμένα δημητριακά.

x