Φαίη Σκορδά: ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ στη ΠΟΛΙΤΙΚΟ Αφροδίτη Λατινοπούλου

Φαίη Σκορδά: ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ στη ΠΟΛΙΤΙΚΟ Αφροδίτη Λατινοπούλου. Πήρε θέση, αλλά πηρε μια θέση που γνωρίζει καλά ότι θα έχει υπερ της το κοινό! Σάλο έχει προκαλέσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Αφροδίτη Λατινοπούλου, η οποία με ένα βίντεό της στο Instagram κατακρίνει τη νέα τάση στο γυναικείο πρότυπο ομορφιάς με τις αξύριστες μασχάλες, τις ραγάδες και τα παραπάνω κιλά και καταφέρεται ιδιαίτερα έντονα εναντίον αυτού.

Άφωνη η Φαίη Σκορδά με την Αφροδίτη Λατινοπούλου: “Πιστεύεις ότι έτσι θα κάνεις καριέρα;”

Η δηλών πολιτευτής στη Θεσσαλονίκη με το κυβερνών κόμμα, νομικός και προπονήτρια τένις, είχε κατέβει το 2019 για βουλευτής με το κόμμα της ΝΔ και μάλιστα έλαβε 5.000 σταυρούς, ενώ πλέον προπονεί μικρά παιδιά στην αντισφαίριση.

«Ξεκίνησε όλο αυτό από την κόρη της Kamala Harris (η οποία εμφανίζεται σε φωτογραφίες με τρίχες στη μασχάλη). Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι έχει δημιουργηθεί ένα φαινόμενο από το εξωτερικό το οποίο έρχεται πολύ γρήγορα και στην Ελλάδα.

Αυτό που με ενοχλεί κυρίως είναι ότι βλέπουμε να προβάλλονται αυτά… Θέλω πάντα να είμαι ειλικρινής, αν έβγαινα να πω ότι μετάνιωσα γι αυτό το βίντεο δεν θα ήταν αλήθεια, αν το ξαναγυρνούσα όμως, ίσως να ήμουν λίγο πιο επεξηγηματική.

Μαρία Σολωμού – Ελένη Φουρέιρα Μαζί με μια φωνή ”Έχω ραγάδες, κυτταρίτιδα και επιδερμική χαλάρωση”

Κάποια πράγματα τα οποία είπα έχουν παρεξηγηθεί και έχουν παρερμηνευτεί τα λόγια μου.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι εστιάζουμε σε τέτοιες εικόνες, ενώ οι γυναίκες έχουν δώσει τεράστιους αγώνες και αυτό είναι που θα πρέπει να προβάλλεται.

Είμαστε σε μια δημοκρατία και γι αυτόν ακριβώς τον λόγο ένιωσα την ανάγκη να πω την άποψή μου. Να πω ότι μια τέτοια εικόνα δεν μου αρέσει από την γυναίκα.

Κάθε γυναίκα δίνει μια μάχη στη ζωή της και αυτό πρέπει να προβάλουμε. Υπάρχουν σημαντικότερα πρότυπα να δείξουν οι γυναίκες.

Το ότι μια εικόνα, το μόνο που θέλει να αναδείξει είναι η τριχωτή μασχάλη ή μια ατέλεια στο σώμα της, θεωρώ ότι είναι λίγο για μια γυναίκα», δήλωσε στο «Πρωινό» και συνέχισε:

«Πιστεύεις ότι έτσι θα κάνεις καριέρα; Σου είπε κανείς ότι με το να λες αυτά τα πράγματα θα γίνεις γνωστή;» τη ρώτησε η Φαίη Σκορδά κι εκείνη απάντησε: «Σε καμία περίπτωση δεν το κάνω για την καριέρα μου και ούτε είχα αυτόν τον σκοπό, έχω ανεβάσει πάρα πολλά βίντεο.

Ελένη Φουρέιρα: Η αποστομωτική απάντηση στην Αφροδίτη Λατινοπούλου μετά τον σάλο

Το πιστεύω ότι μια γυναίκα έχει να δείξει πολλά παραπάνω από μια τριχωτή μασχάλη.

Μια εικόνα στο Instagram επηρεάζει και αποπροσανατολίζει από τους ουσιαστικούς αγώνες που μπορεί να δώσει μια γυναίκα. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη, είμαστε σε δημοκρατία και έχουμε το δικαίωμα να εκφραζόμαστε ελεύθερα».

Από την άλλη, το bullying που δέχτηκα, οι απειλές κατά της ζωής μου και σε μένα και στην οικογένειά μου…

Εγώ σε αυτό το βίντεο δεν εκφράστηκα χυδαία. Δεν θεωρώ ότι πρόσβαλλα κανέναν και πραγματικά αν κάποιες γυναίκες δεν κατάλαβαν αυτά που είπα, είμαι διατεθειμένη να ζητήσω συγγνώμη, αλλά το νόημα δεν ήταν αυτό του βίντεο.

Έχω κι εγώ ατέλειες, αλλά δεν θα βγάλω ποτέ φωτογραφία που εστιάζει στις ραγάδες μου».

«Προκάλεσα σοκ το ξέρω. Το έκανα γιατί όπως ποστάρω κι άλλα βίντεο, ένα ήταν κι αυτό, γιατί ένιωσα την ανάγκη να τοποθετηθώ σε ένα επίκαιρο θέμα. Συγκεκριμένες οργανωμένες μειοψηφίες προσπαθούν να επιβάλλουν κάποια πράγματα.

Αφού όλοι οι άνθρωποι είμαστε ίδιοι, εγώ ρωτάω γιατί με έβρισαν επειδή είπα την άποψή μου ή γιατί με απείλησαν».

https://www.youtube.com/watch?v=XYmw3itxuc0

Αρέσει σε %d bloggers: