Φαίη Σκορδά βιογραφικό! ΑΝΤ1 τέλος, στο Star την νέα σεζόν


Φαίη Σκορδά βιογραφικό! ΑΝΤ1 τέλος, στο Star την νέα σεζόν Αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση του τηλεοπτικού “θρίλερ” με πρωταγωνίστρια την Φαίη Σκορδά…

Αυτό που θεωρήθηκε δεδομένο τελικά εξελίχθηκε στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ της χρονιάς. Η Φαίη Σκορδά και η συνεργασία της με τον ΑΝΤ1 αυτή τη στιγμή πατούν επάνω σε ένα τεντωμένο σκοινί που είναι έτοιμο να κοπεί. Την ίδια στιγμή, από κάτω, φαίνεται ότι το Star στρώνει δίχτυ ασφαλείας.

Μετά από αλλεπάλληλες συζητήσεις και ραντεβού, φαίνεται πως στη συνάντηση της παρουσιάστριας με τον σταθμό την περασμένη Τετάρτη, οι δυο πλευρές απομακρύνθηκαν πολύ και μάλιστα μέσα σε ένα κλίμα έντασης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, το μεσημέρι της Παρασκευής θα γίνει ακόμα ένα ραντεβού που ενδεχομένως να είναι και το τελευταίο.

Φαίη Σκορδά! ΑΝΤ1 τέλος, στο Star την νέα σεζόν
Φαίη Σκορδά! ΑΝΤ1 τέλος, στο Star την νέα σεζόν

Η μεγάλη διαφωνία έχει να κάνει με τις ώρες και τη διάρκεια της εκπομπής, καθώς η Φαίη Σκορδά επιμένει για το 11:00 – 13:00, ενώ ο ΑΝΤ1 βάζει υποσημείωση ότι σε περίπτωση που κριθεί αναγκαίο θα πρέπει η παρουσιάστρια να μπαίνει στο πλατό νωρίτερα.

Αν και το εμπορικό κομμάτι της Φαίης είναι πολύ μεγάλο και τυχόν αποχώρησή της θα πλήξει σε μεγάλο βαθμό την ζώνη, η παρέμβαση από ψηλά που θα μπορούσε να δώσει λύση στο ζήτημα δεν έχει γίνει. Μάλιστα, όσο προχωράμε προς την 30η Ιουνίου που λήγει το συμβόλαιο, τα πράγματα δυσκολεύουν πολύ.

Φαίη Σκορδά! «Δεν την παλεύω».

Και κάπου εκεί, το Star, το οποίο έτσι κι αλλιώς ετοιμάζει μεγάλες αλλαγές στην πρωινή ζώνη για την επόμενη σεζόν, φαίνεται πως έχει μπει δυναμικά στο παιχνίδι διεκδίκησης της παρουσιάστριας. Αν και η Φαίη Σκορδά δεν έχει βάλει αυτή τη στιγμή καμία υπογραφή πουθενά, οι πληροφορίες λένε πως το κανάλι της Κηφισιάς προετοιμάζει ήδη το έδαφος. Μάλιστα, ένα πρόσωπο που στηρίζει πολύ το σενάριο άφιξης της Φαίης στο Star είναι η Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία αναμένεται να την στηρίξει και έμπρακτα στην περίπτωση που εκείνη πει το μεγάλο ναι.

Παπαδάκης για ΔΙΑΖΥΓΙΟ Σκορδά – Λιάγκα!

Πάντως, όπως είπε και η Λίτσα Πατέρα με νόημα στην Φαίη Σκορδά, μεταξύ 26 και 28 Ιουνίου αναμένεται να δοθούν όλες οι απαντήσεις…