Φαίη Σκορδά: Ξέσπα για τις διαδικτυακές απάτες εις βάρος της

Φαίη Σκορδά: Ξέσπα για τις διαδικτυακές απάτες εις βάρος της  η Φαίη Σκορδά σχολίασε μαζί με την ομάδα της στο “Πρωινό” τα λεγόμενα της Ελένης Μενεγάκη για τις διαδικτυακές απάτες σε συζήτηση που είχε με την εκπρόσωπο της Αστυνομίας στον αέρα της εκπομπής της. Η παρουσιάστρια του ANT1 αναφέρθηκε τότε στην πρόσφατη περιπέτεια που είχε η Δέσποινα Βανδή αλλά και στις διαδικτυακές απάτες που έχουν γίνει κατά καιρούς εις βάρος της.

ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ: ΤΟ ΞΑΦΝΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ “ΠΡΩΙΝΟΥ”

“Το θέμα δεν είναι μόνο ότι χρησιμοποιούν το όνομα σου, είναι και αυτό ένα κομμάτι, για να βγάλουν κάποιοι επιτήδειοι χρήματα. Το θέμα είναι ότι αυτά μπορεί να είναι επικίνδυνα τα σκευάσματα. Δηλαδή δεν είναι απλό. Για να υπάρξει κάτι τέτοιο θα πρέπει να υπάρξουν οι κατάλληλες έρευνες, να δοθούν οι κατάλληλες εγκρίσεις και μετά από πολλή μεγάλη διαδικασία να μπουν μέσα στα φαρμακεία.

ΑΠΙΘΑΝΟΣ Γιώργος Λιάγκας: Ζητά απο την Σκορδά το …χέρι της ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΥ

Τώρα κάποιος που φτιάχνει κάτι και το στέλνει μέσω διαδικτύου, που δεν ξέρω αν τελικά το προϊόν στέλνεται, είναι πολλή μεγάλη απάτη. Εγώ τώρα να μπω στο whatsapp μου να δείτε, πάλι τα έστελνα, έχουμε μιλήσει και με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και συνήθως αυτοί οι λογαριασμοί είναι στο εξωτερικό.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΑΦΑΗΛΙΔΗΣ: Η ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟΥ ΚΡΟΥΣΜΑΤΟΣ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΤΗΣ ΦΑΙΗΣ ΣΚΟΡΔΑ

Από την άλλη δεν μπορούμε να το αφήσουμε και έτσι, τους τελευταίους μήνες υπάρχει μια έξαρση σε αυτό και προφανώς για να υπάρχει έξαρση, πουλάει”, ανέφερε μεταξύ άλλων η Φαίη Σκορδά.

Δες το βίντεο:

 

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: