Φαίη Σκορδά! Ο όγκος στο στήθος και η αφαίρεση που δεν έμαθε κανείς!

Φαίη Σκορδά! Ο όγκος στο στήθος και η αφαίρεση που δεν έμαθε κανείς! Είναι από τις πιο λαμπερές και επιτυχημένες παρουσίες στον χώρο.

Ο λόγος για την Φαίη Σκορδά που αποτελεί το δυνατό χαρτί του Ant1 τα τελευταία χρόνια με την πολύ επιτυχημένη της πορεία. Η παρουσιάστρια ότι κι αν συμβεί στην ζωή της δεν θέλησε ποτέ να το χρησιμοποιήσει προς το κοινό, είτε είναι κάποια δυσκολία, είτε κάποιο ευχάριστο γεγονός. Θέλει όλα να τα πετυχαίνει μόνο μέσα από την δουλειά της.

θα σας κάνει μία αποκάλυψη σήμερα που λίγοι γνωρίζουν για την παρουσιάστρια. Μία αποκάλυψη από το παρελθόν που δεν πήρε ποτέ έκταση.

Όταν η Φαίη διαγνώστηκε με όγκο.

Πριν ακόμη ξεκινήσει την τηλεοπτική πορεία, την περίοδο που σπούδαζε στην Θεσσαλονίκη, μία επίσκεψη στον γυναικολόγο της αποδείχθηκε πολύ κρίσιμη. Καθώς της ψηλάφιζε το στήθος διαπίστωσε ο γιατρός της πως έχει έναν όγκο, τον οποίο πρέπει να κοιτάξουν σοβαρά.

Η παρουσιάστρια μη μπορώντας να επεξεργαστεί αυτή την πληροφορία από το άγχος, έβαλε στο μυαλό της τα χειρότερα μέχρι να βγει η βιοψία που θα έδειχνε ακριβώς τι συνέβη.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!Η ΜΑΙΡΗ ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ …ΤΡΥΠΗΣΕ ΤΗ ΜΥΤΗ ΤΗΣ ON AIR ΚΑΙ Η ΣΚΟΡΔΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΤΟ ΧΕΡΙ

Ο γιατρός της, την ενημέρωσε πως ήταν ένα καλοήθης όγκος τον οποίο θα έπρεπε να αφαιρέσουν από το στήθος της… έτσι κι έγινε! Η Φαίη έκανε την επέμβαση και από τότε είναι πολύ προσεκτική σε αυτά τα ζητήματα.

Συγκλονίζει η Φαίη Σκορδά: Βρήκα όγκο στο στήθος!!!  Ταράζει με την αποκάλυψη της. Κανείς μέχρι τότε δεν γνώρισε τη έχει περάσει η ίδια και μάλιστα πότε και με ποιο τρόπο. Η Φαίη Σκορδά, το πρωί της Δευτέρας, 10 Απριλίου, με αφορμή την εξομολόγηση που έκανε ο Γιώργος Βουλγαράκης στη μάχη που δίνει η σύζυγός του για την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού, η παρουσιάστρια δεν δίστασε να αναφερθεί στη μάχη που δίνει φίλη της με τη συγκεκριμένη ασθένεια.

Η ΜΑΜΑ ΤΗΣ ΦΑΙΗΣ ΣΚΟΡΔΑ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΥΧΝΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΗΣ.

Η προσωπική εμπειρία. “Εγώ έχω μία φίλη τώρα που φορούσε περούκα και την έβγαλε γιατί άρχισαν να βγαίνουν τα μαλλάκια της και πραγματικά είναι όμορφη πως να σας το πω… Όλες οι γυναίκες πρέπει να σκέφτονται ότι είναι ένα μεταβατικό στάδιο και θα περάσει… Σημαντικό είναι να έχεις δίπλα τον άνθρωπό σου”, ανέφερε χαρακτηριστικά. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα που μεταδίδει.

Η ΜΑΜΑ ΤΗΣ ΦΑΙΗΣ ΣΚΟΡΔΑ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΥΧΝΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΗΣ.

Πότε συνέβει! Στα 20 χρόνια της είχε ΟΓΚΟ στο στήθος της, η επέμβαση, η αφαίρεση και η βιοψία! Mε αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού στο Πρωινό αναφέρθηκαν στην εξομολόγηση της Μαρίας Χούκλη για την περιπέτεια που έζησε με τον καρκίνο του μαστού.

Φαίη Σκορδά: Όμως αυτή, δεν ήταν η πρώτη φορά που ανεφέρθηκε στον όγκο που πέρασε

Η κουβέντα έπεσε στην πρόληψη που είναι βέβαια το πιο σημαντικό για όλες τις γυναίκες και τότε η Φαίη Σκορδά ότι στα 20 χρόνια της είχε εντοπίσει κάτι στο στήθος της και έκανε επέμβαση και το αφαίρεσε. Ήταν καλοήθες είπε αλλά το έβγαλα.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: