“ΦΑΛΕΝΑ έχεις ΓΙΝΕΙ! ΑΓΕΛΑΔΑ!” Η Αντελίνα Βαρθακούρη σε ΤΡΑΓΙΚΗ ψυχολογική κατάσταση! (βίντεο)

"ΦΑΛΕΝΑ έχεις ΓΙΝΕΙ! ΑΓΕΛΑΔΑ!" Η Αντελίνα Βαρθακούρη σε ΤΡΑΓΙΚΗ ψυχολογική κατάσταση! (βίντεο)

“ΦΑΛΕΝΑ έχεις ΓΙΝΕΙ! ΑΓΕΛΑΔΑ!” Η Αντελίνα Βαρθακούρη σε ΤΡΑΓΙΚΗ ψυχολογική κατάσταση! (βίντεο) Η λέξη “σοκάρουν” ίσως ακούγεται πολύ λίγη μπροστά σ’ αυτή την …φυλακή που έζησε η Αντελίνα Βαρθακούρη. Μια…φυλακή που την εξώθησε σε ακόμα πιο στριμωγμένη ψυχολογική κατάσταση! Μια κατάσταση στην οποία πολύ βρισκόμαστε προφανώς και το πιο δύσκολο ίσως είναι το να το αποκαλύψουμε.

Πόσο όμως να ψυχαναλύσεις κάτι που για να “λυθεί” χρειάζεται τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα και πόσο εύστοχος χη να είσαι αν δεν έχει μπει για τόσο καιρό στο ίδιο λούκι;

Εκείνο που έκανε σήμερα το μεσημέρι η Αντελίνα Βαρθακούρη ήταν ότι πιο καλοδεχούμενο και ίσως και κείνο που πολύ θα ήθελαν ν’ ακούσουν: Την δική της μάχη με την εικόνα της.

Μάλλον είναι από τις φορές που δεν έχει να κάνει με περιέργεια. Η Αντελίνα Βαρθακούρη είναι εξάλλου από τις εξαιρετικά συμπαθής τηλεοπτικές παρουσίες. Εκείνες τις λίγες που έχουν το χάρισμα να τις νοιώθεις “δικούς σου ανθρώπους”. Καθημερινούς και αγαπημένους.

Κορίτσι που χωρίς να το γνωρίζεις, παίρνεις όρκο για τον υπέροχο χαταχτήρα του.

Σήμερα λοιπόν στην εκπομπή της, με αφορμή το θέμα που άνοιξε προ ημερών ο …ομοιοπαθής Γρηγόρης Αρναούτογλου, ξεκίνησε να περιγράφει τον δικό της γολγοθά!

Με τέτοιο τρόπο και τέτοιο ύφος που πιστεύαμε πως κατά κάποιο τρόπο τον…περνούσαμε μαζί της!

Με αφορμή μια συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην οποία μίλησε ανοιχτά για το θέμα των κιλών του και τα αρνητικά σχόλια που έχει ακούσει κατά καιρούς, η Αντελίνα Βαρθακούρη θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα.

Το μεσημέρι της Κυριακής, μέσα από την εκπομπή της η παρουσιάστρια πήρε τον λόγο και περιέγραψε τις μάχες που έχει δώσει η ίδια με τα δικά της κιλά, τα σχόλια που άκουγε κατά καιρούς για αυτά αλλά και τον τρόπο που αντιμετωπίζει πλέον αυτό το θέμα στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα σε όλους.

 

“Είναι ένα θέμα πολύ ευαίσθητο για μένα. Τον καταλαβαίνω απόλυτα, θα μπορούσα να γράψω τόμους βιβλίων για το θέμα των κιλών. Είναι δύσκολο να σε κρίνουν για τα κιλά σου.

Το λέω και συγκινούμαι γιατί έχω περάσει πολλά για αυτά τα κιλά και σας μιλάω μέσα από την καρδιά μου ότι δεν αξίζει καθόλου, μην το κάνετε αυτό στον εαυτό σας.

Ξέσπασε η Αντελίνα Βαρθακούρη για τα αρνητικά σχόλια: «Χαλαρώστε και πάρτε μια βαθιά ανάσα»

Το μήνυμα που θέλω να περάσω είναι το εξής: εγώ πήρα περίπου 20 κιλά, μπορεί και κάτι παραπάνω. Δεν καταλάβαινα πως έβαζα τα κιλά.

Στη δική μου περίπτωση δεν ήταν θέμα υγείας από άποψη παθολογίας.

Ένιωθα… το φαγητό είναι πάντα εκεί, δε σε προδίδει ποτέ, το φαγητό σου προσφέρει μια αγκαλιά πάντα όποτε και όταν θέλεις εσύ.

Για πολλά χρόνια έδινα τους δικούς μου αγώνες σε πολλά επίπεδα, έφτασε μια μέρα που άρχισα να ξεσπάω στο φαγητό.

Όλοι οι δικοί μου, μου λέγανε ότι πρέπει να χάσω τα κιλά. Και κάθε μέρα αυτό ήταν το θέμα της συζήτησης και όπου πήγαινα.

Μου λέγανε πως ενώ είμαι τόσο όμορφη κοπέλα πήρα τόσα κιλά…

Μου στέλνανε μηνύματα ότι έχω γίνει φάλαινα και αγελάδα και δε μπορώ να κάνω καριέρα και να πάω πουθενά. Έμπαινα και έλεγα “γιατί δε μπορείς να πας πουθενά αφού και η Adele έκανε καριέρα”.

αντελίνα βαρθακούρη ημερομηνια γεννησης: Η καταγωγή, το ύψος η ήλικία!

Προσπαθούσα να βρω ένα εκατομμύριο λόγους για να στηρίξω τα κιλά μου. Κοροϊδευα τον εαυτό μου. Μπορώ να σας μιλήσω για 1τρις δίαιτες που έχω κάνει.

Τα έχω δοκιμάσει όλα. Έχω πάει παντού.

Όλα αποτυγχάνανε γιατί ενθουσιαζόμουν 1-2 εβδομάδες και μόλις πιεζόμουν και μου λέγανε να κάνω δίαιτα πήγαινα στο ψυγείο και έτρωγα άλλο τόσο.

Δε με αναγνώριζα.

Το δικό μου μυστικό είναι να κοιτάξετε τον εαυτό σας στον καθρέφτη και να κάνετε αυτό που θέλετε εσείς. Εγώ έχω μπει σε μια διαδικασία – το ξέρετε – να κάνω μια διατροφή.

Αν πετυχαίνει τώρα και αν υπάρχει διαφορά είναι γιατί το ήθελα εγώ και γιατί ευχαριστώ από καρδιάς την Μαρία Αντωνά που μπήκε στη ζωή μου και με πήρε από το χέρι με τον διατροφολόγο μου και είδαν την ψυχή μου.

Ξέρω πως αισθάνεστε. Θέλεις να κρύβεσαι, ντρέπεσαι για το σώμα σου.

Αντελίνα Βαρθακούρη: «Ήταν τρελή καψούρα» – Τι είπε για τον πεθερό της Γιάννη Πάριο;

Έχω κάνει δυο καισαρικές, Έχει κρεμάσει η κοιλιά, έχει κρεμάσει ο πωπώς, μπορεί να έχει κρεμάσει και το στήθος.

Σε βλέπεις στον καθρέφτη και δε μπορείς. Ακούστε με, ότι και αν έχετε ζήσει μέσα στο σπίτι σας, το έχω ζήσει και εγώ. Ένας είναι ο τρόπος, αγάπη και αγκαλιά…

Μην πυροβολείτε αυτόν που θέλει να χάσει τα κιλά του… Τα έχω κάνει όλα. Έχω ανοίξει όλες τις δίαιτες. Κάθε εβδομάδα ανακάλυπτα κάτι άλλο. Τίποτα δε γινόταν.

Ήθελα να χάσω 50 κιλά σε έναν μήνα.

Δε γινόταν αυτό… Μην κρίνετε τόσο αυστηρά, αν δε το έχετε περάσει καταλαβαίνω αλλά δε μπορείτε να φανταστείτε, αγχώνεσαι, ντρέπεσαι.

Δεν ήθελα ο άντρας μου να με δει γυμνή. Το σώμα ξαναγίνεται, η ψυχή και η αγάπη είναι που μετράει” είπε η παρουσιάστρια.

ΑΝΤΕΛΙΝΑ ΒΑΡΘΑΚΟΥΡΗ: «ΣΤΟΝ ALPHA ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΚΗ ΣΧΕΣΗ»