Φάνης Λαμπρόπουλος βιογραφικό! Η ηλικία, το ύψος, τα κιλά, η καταγωγή και οι σπουδές

Η πρώτη επαφή του Φάνη με την ShowBiz έγινε μέσα από την σατιρική εκπομπή του ΣΚΑΙ ”Συντέλεια” . Η πρώτη φορά ήταν αρκετή για να μαγευτεί ο τηλεοπτικός φακός από την λαμπερή του παρουσία… Μετά, όλα τα άλλα ήρθαν από μόνα του. Ραδιόφωνο, ίντερνετ, παραστάσεις, χρήμα, δόξα και γυναίκες τον παρέσυραν σε δύσκολα μονοπάτια της ζωή. Φάνης Λαμπρόπουλος: «Τα κιλά τα έχασα λόγω του χορού, δεν κάνω δίαιτα» Είναι σίγουρα η πιο πληθωρική παρουσία στο φετινό «Dancing With The Stars» και κεντρίζει πάνω του όλο το ενδιαφέρον του κοινού, όχι τόσο με τις χορευτικές του ικανότητες, αλλά με το φλογερό ταπεραμέντο του. Ο Φάνης Λαμπρόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη και μίλησε με μια δόση χιούμορ και για τα κιλά τα οποία έχει χάσει κατά τη διάρκεια του show και μάλιστα μέσα σε μόνο μερικές εβδομάδες.

Είναι σίγουρα η πιο πληθωρική παρουσία στο φετινό «Dancing With The Stars» και κεντρίζει πάνω του όλο το ενδιαφέρον του κοινού, όχι τόσο με τις χορευτικές του ικανότητες, αλλά με το φλογερό ταπεραμέντο του. Ο Φάνης Λαμπρόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη και μίλησε με μια δόση χιούμορ και για τα κιλά τα οποία έχει χάσει κατά τη διάρκεια του show και μάλιστα μέσα σε μόνο μερικές εβδομάδες.

«Θα κάνω μηνύσεις και αγωγές στον ΑΝΤ1. Επενδύω τα χρήματα που κερδίζω στο δικό μου αποθηκευτικό χώρο. Και ήρθε το Dancing With The Stars και τι κάνει; Μου παίρνει επτά κιλά που είχα αποθηκεύσει. Έχει αναλογιστεί κανείς από τους υπεύθυνους τι έχω δώσει για να πάρω αυτά τα κιλά. Το συμβόλαιό μου προβλέπει πως για κάθε κιλό που χάνω θα αποζημιώνομαι με 1 εκατομμύριο ευρώ.

Ελένη Βουλγαράκη βιογραφικό! Το ύψος, τα κιλά, η καταγωγή, οι σπουδές και η ηλικία

Έχω μια μεγάλη ομάδα δικηγόρων από πίσω μου – κι έναν που κάνει ακόμη άσκηση. Η αλήθεια είναι πως σου προσφέρει μια πρόσκαιρη ικανοποίηση το ότι σου μπαίνουν ξανά κάποια παλιά σου ρούχα. Πως είσαι λίγο πιο άνετος στις κινήσεις. Χαζά, μικρά πράγματα. Αλλά στο τέλος της ημέρας καταλαβαίνεις ότι ένα κομμάτι σου έχει φύγει. Και αναπληρώνεται δύσκολα», σημείωσε ο ίδιος.

Σήμερα τον απολαμβάνουμε ως «Παρασκευά» από τα Μέθανα στο Netwix, αλλά και στο «Γιώτα 4».Ο Φάνης Λαμπρόπουλος γεννήθηκε ένα θλιμμένο απόγευμα Πέμπτης του 1984. Ζύγιζε μόλις όσο 3 χούφτες φακές. Σπούδασε γεωπόνος και αγαπάει πολύ τα φυτά εσωτερικού χώρου. Αλλά επειδή ακριβώς τα αγαπάει πολύ, αποφάσισε να μην ασχοληθεί με το αντικείμενο των σπουδών του για να τα προστατεύσει…Η ενάμιση έτους κόρη του

Ο γνωστός παρουσιαστής παραχώρησε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης στη Φαίη Σκορδά και στον Γιώργο Λιάγκα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην κόρη του, που ήρθε στον κόσμο πριν από περίπου ένα χρόνο, παρόλο που δεν μιλάει σχεδόν ποτέ για την προσωπική του ζωή.

«Είναι ενάμιση. Είναι κόρη, αλλά είναι σαν γιος. Δεν μου αρέσει να μιλάω για αυτά, αλλά αλλάζεις “πίστα” τελείως. Προφανώς είναι κάποια συναισθήματα, τα οποία δεν τα έχεις στο ημερολόγιο της ζωής σου. Δεν μπορείς να το περιγράψεις σε κάποιον αν δεν το ζήσεις.

Τα Κουνάβια! Φάνης Λαμπρόπουλος , Ελένη Βουλγαράκη , Δημήτρης Μπουμπουλίνης

Είσαι στην τελευταία πίστα όπου γίνονται τα πάντα. Δεν είναι ότι προφυλάσσω τα προσωπικά μου, αλλά δεν ξέρω αν θα αρέσει στο παιδί μου, όταν μεγαλώσει να βλέπει τον πατέρα του να δίνει συνεντεύξεις για αυτά τα πράματα. Είναι όλα καλά παιδιά. Σας ευχαριστώ πολύ», είπε χαρακτηριστικά ο Φάνης Λαμπρόπουλος.