Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Η γνώμη μας λέει πως όταν ζεις κάποιον από κοντά, όταν συνεργάζεσαι μαζί του, εκτός από..εγκληματικές περιπτώσεις τις οποίες βεβαίως και είσαι υποχρεωμένος ν’ αναφέρεις, δεν εκθέτεις όσα είδες, όσα άκουσες, όσα έμαθες, ακριβώς επειδή είχες την πολυτέλεια να συνεργάζεσαι. Η….εκδικητική συμπεριφορά ή εκείνη που βλέπει στο κέρδος, μοιάζει να  φωνάζει σ΄εκέινους που σε εμπιστεύτηκαν, “είστε κορόιδα που συνεργαστήκαμε”.

Flash Back: Η Αθηνά Ωνάση η εκδίκηση, η …διαβολογραφία και το βιβλίο που την ΚΑΙΕΙ!!! Ακόμα και στην περίπτωση που η Αθηνά Ωνάση αδίκησε κατάφορα τον Αλέξη Μανθεάκη, αυτό δεν δικαιολογεί το βιβλίο που έγραψε και στο οποίο καταλαβαίνουμε πως μόνο να της κα΄νει την αγιογραφία δεν ήθελε. Άσε που δεν τον διάλεξε εκείνη, αλλά όποια συνεργασία κι αν είχε με την οικογένεια ο Αλέξης Μανθεάκης, προφανώς την κληρονόμησε.

Αφού γνωρίζει την Αθηνά απ’ όταν ήταν ανήλικη! Σκάνδαλο ολκής μοιάζει να υπάρχει στην οικογένεια της Αθηνάς Ωνάση, με την κόντρα να μοιάζει άγρια και χωρίς τέλος, μην καταφέρνοντας ποτέ να γεφυρωθεί το χάσμα, ενώ πρόσφατα υπήρξε για την ίδια αγωνία λόγω «κατάρρευσης». Η Αθηνά Ωνάση έκανε, συγκεκριμένα, κατά το παρελθόν αρνητική εντύπωση με την απουσία της από τον λαμπερό γάμο του ετεροθαλούς αδελφού της, Έρικ Κριστόφ Ρουσέλ με την εκλεκτή της καρδιάς του, Αλία Μαλινόφσκαγια, που έγινε στη Ρωσία.

ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ : ΣΑΒΒΑΤΙΑΤΙΚΑ ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!

Ο Eric-Christophe Rοussell είναι μόνο μερικοί μήνες νεότερος από την Αθηνά Ωνάση. Η γέννησή του ήταν τότε σκάνδαλο, καθώς ο Thierry Russell παντρεύτηκε τη Χριστίνα όταν είχε παιδί με την Marianne Landhage. Στα φωτογραφικά καρέ που μοιράστηκαν μέλη της οικογένειας στο Instagram, η χρυσή κληρονόμος του Αριστοτέλη Ωνάση, δεν φαίνεται πουθενά. Απουσιάζει και από την επίσημη οικογενειακή φωτογραφία, όπου όλη η οικογένεια πόζαρε μαζί μετά το πέρας της γαμήλιας τελετής.

Aξίζει να σημειωθεί ότι η Alia Malinovskaya ζήτησε από τον Erik-Kristof’s Russell να έχει μεταφραστές τόσο στη ρεσεψιόν όσο και στο μυστήριο, ώστε οι οικογένειες να μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους.

ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ : ΣΑΒΒΑΤΙΑΤΙΚΑ ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!

Οικογενειακό σκάνδαλο για την Αθηνά Ωνάση με τον αδελφό της..

Πολλοί θεωρούν, όπως αναφέρει η Espresso, ότι ο πάγος ανάμεσα στην οικογένεια Ρουσέλ και την Αθηνά παραμένει, ενώ άλλοι πιστεύουν ότι δεν μπόρεσε να είναι εκεί λόγω υποχρεώσεων.”Σταμάτα να συμπεριφέρεσαι σαν…» – Άγριος καβγάς για την Αθηνά Ωνάση
Άγριος ήταν ο καβγάς για την Αθηνά Ωνάση,…

…με την κληρονόμο να έχει αναπτύξει μια φοβερή κόντρα με πολύ κοντινό της πρόσωπο, η οποία όσο περνούσαν τα χρόνια γινόταν ολοένα εντονότερη.

Ο λόγος γίνεται, φυσικά, για τον πατέρα της, Τιερί Ρουσέλ, με τους δύο να έρχονται πολύ συχνά στα «μαχαίρια». Αφορμή δεν αποτέλεσε άλλη, από την κληρονομιά της Αθηνάς, της οποίας ο πατέρας της ήθελε πάντα να είναι διαχειριστής Η συμπεριφορά του απέναντί της και η προσπάθεια να αποτελέσει μέρος της κληρονομιάς της από τα 18 της χρόνιας, σε συνδυασμό με τις αντιθέσεις του στη σχέση με τον Ντόντα, συναποτέλεσαν αρκετούς λόγους για τη διαμάχη, σύμφωνα με τον Αλέξη Μανθεάκη.

Όπως αναφέρει ο τελευταίος, η Αθηνά Ωνάση είχε «ατσαλωθεί…

…από όλες αυτές τις κόντρες και, για αυτό το λόγο, έγινε ένας πολύ σκληρός άνθρωπος. Χαρακτηριστική περίπτωση ήταν εκείνη, όπου ζήτησε ειδικό πάσο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, με τον Ρουσέλ να της λέει, ότι φέρεται σαν πριγκίπισσα.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner