Τετάρτη 02 Σεπτεμβρίου 2020, 16:00

Hit enter after type your search item

Fleur du Miraval: Ο Brad Pitt θα κυκλοφορήσει τη δική του ροζέ σαμπάνια

/
/
imgΤετάρτη 02 Σεπτεμβρίου 2020, 16:00

 

Τη δική του ροζέ σαμπάνια πρόκειται να κυκλοφορήσει ο Brad Pitt, με το όνομα Fleur du Miraval.

Ο ηθοποιός θα πουλήσει το νέο του κρασί υπό την ετικέτα του, Miraval, ενός πολύ δημοφιλούς ροζέ που παράγεται στο κτήμα Miravel, το οποίο είχε αγοράσει με την τότε σύντροφό του Angelina Jolie, το 2011.

Το πρώην ζευγάρι διατηρεί την εταιρεία με την οικογένεια Perrins, η οποία συνέβαλε ώστε να αναδειχθεί το ροζέ τους σε ένα από τα πιο επιτυχημένα στον κόσμο.  

«Η Rosé Champagne είναι ακόμη σχετικά άγνωστη. Υποστηριζόμενη από την επιτυχία μας με το Miraval στην Προβηγκία, ήθελα να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε την καθοριστική μάρκα ροζέ σαμπάνιας, εστιάζοντας όλες τις προσπάθειές μας σε αυτό το χρώμα », δήλωσε ο Pitt στο People.

«Το Miraval δεν είναι κρασί διασημοτήτων . Είναι ένα εξαιρετικό κτήμα με το οποίο ερωτεύτηκα και συνεχίζω να επενδύω για να το κάνω ένα από τα καλύτερα κτήματα στην Προβηγκία. Μαζί με την οικογένεια Perrin, είμαστε εδώ με μακροπρόθεσμο ορίζοντα. Δεν είναι απλώς μια τάση που περνά », πρόσθεσε.

Ο Pitt και η οικογένεια Perrin συνεργάστηκαν για την παραγωγή της σαμπάνιας με το σπίτι  Champagne Pierre Péters, το οποίο εδρεύει στο Le Mesnil-sur-Oger στη Côte des Blancs.

Το 20 εκταρίων κτήμα, ιδρύθηκε το 1919 και περιλαμβάνει 16 εκτάρια αμπελώνων grand cru γύρω από το Le Mesnil-sur-Oger. Διοικείται από το μέλος της οικογένειας Rodolphe Péters.

Η πρώτη σοδειά της σαμπάνιας θα περιλαμβάνει μόλις 20.000 μπουκάλια και το καθένα θα πωλείται για 390 $ (περίπου 330 ευρώ).

Το Fleur du Miraval θα κυκλοφορήσει στα ράφια των ΗΠΑ τον Οκτώβριο.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το freegossip.gr σας πηγαίνει παντού!

 

1 Comments

Leave a Comment

This div height required for enabling the sticky sidebar
Copyright at 2020. freegossip.gr All Rights Reserved mail: freegossip.gr@gmail.com
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :