Φλορίντα Πετρουτσέλι: Βιογραφίκο, η ηλικία, τα κιλά, οι σπουδές, η καταγωγή και το ύψος

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Βιογραφίκο, η ηλικία, τα κιλά, οι σπουδές, η καταγωγή και το ύψος Η Φλορίντα είναι καρπός ενός ελληνοϊταλικού έρωτα (Ιταλός ο πατέρας, Ελληνίδα η μητέρα). «Γεννήθηκα στην Ελλάδα, αλλά η οικογένεια έφυγε αμέσως για Ιταλία. Μέχρι τα 18 έζησα στη Φότζια, μετά πήγα Μιλάνο και στα 20 ήρθα Ελλάδα».

Τι ήταν αυτό που την έφερε στη χώρα μας; Οι λόγοι ήταν ουσιαστικά δύο. Ο δεύτερος είχε να κάνει με δουλειά. Εχοντας σπουδάσει μόδα θεώρησε ότι στην Ελλάδα θα μπορούσε ευκολότερα να κάνει πράγματα πάνω στο αντικείμενό της, μια και ο ανταγωνισμός είναι μικρότερος σε σχέση με την Ιταλία.

Ο πρώτος και κυριότερος λόγος όμως ήταν ο έρωτας. Μόνο που τα πράγματα δεν πήγαν και τόσο καλά και κλείνοντας περίπου ένα χρόνο στην Ελλάδα ήρθε και ο χωρισμός, ύστερα από τέσσερα χρόνια σχέσης. Εκείνη όμως δεν πήρε το δρόμο του γυρισμού.

Εμεινε και πέρασε από αρκετές δουλειές, όπως βοηθός στιλίστα σε περιοδικά και μοντέλο σε πρακτορείο, ενώ δοκίμασε την τύχη της σε διαγωνισμούς ομορφιάς. Κάπου εκεί βρήκε και το… εισιτήριο για την τηλεόραση.

«Είχα βγει Μις Μπικίνι, είχε έρθει το Star για να καλύψει το διαγωνισμό και μου πρότειναν, επειδή ήθελαν μία κοπέλα να μιλάει για lifestyle και μόδα, να πάω να με δουν και να μιλήσουμε. Δεν είχα τίποτα να χάσω. Πήγα και μου βγήκε σε καλό».

Στην εκπομπή εκτός από τη μόδα καλείται συχνά να λέει και τη γνώμη της για τα διάφορα θέματα που παρουσιάζει η εκπομπή. Ομολογεί ότι στην αρχή ήταν λίγο διστακτική. «Φοβόμουν, γιατί πολλές φορές δεν συμφωνούσα κι απλώς έλεγα “ναι, είναι πολύ καλός”, ενώ ίσως να μην το πίστευα. Ή ντρεπόμουν ή ένιωθα πολύ αμήχανα. Τώρα έχω αρχίσει κι εξοικειώνομαι».

Δήμητρα Αλεξανδράκη: ”Ποτέ δεν μου έχει τύχει να με ειρωνεύονται, να με προσβάλλουν χωρίς κανέναν λόγο”

Τα πάει πολύ καλά με την παρουσιάστρια Εμη Λιβανίου, την οποία θεωρεί φίλη της. «Βγαίνουμε και μαζί, πάμε και τρώμε… Κι εγώ τη συμπαθώ πολύ, κι αυτή».
Ετσι κάθε πρωί από τις 7 βρίσκεται στον Ταύρο. Το πιο δύσκολο γι’ αυτήν είναι τα πρώτα δέκα λεπτά μετά το ξύπνημα: «Είναι τραγικά». Μετά όμως έχει όλη τη μέρα στη διάθεσή της για να πάει γυμναστήριο, να πιει καφέ με τους φίλους της και να κάνει την αγαπημένη της βόλτα στο Κολωνάκι και να βλέπει τις βιτρίνες.

Ως Ιταλίδα λατρεύει τη μακαρονάδα και μια και ζει μόνη της έχει γίνει και καλή μαγείρισσα. Πίνει Αμαρέτο με στημένο λεμόνι, ενώ ακούει ροκ. Επομένως εκτός από το Star μπορεί κανείς να τη συναντήσει στα σχετικά ροκ στέκια!

Η δεύτερη σημαντική επαγγελματική της συνεργασία είναι με την Ελεονώρα Μελέτη στην εκπομπή του Star πάλι, Πρωινή Μελέτη. Η εκπομπή ξεκίνησε το 2009 και συνεχίζεται μέχρι και το 2013 απλ
ά αλλάζοντας ώρα προβολής και τίτλο. Η εκπομπή μεταφέρθηκε στη μεσημεριανή ζώνη και μετονομάστηκε σε “Μεσημεριανή Μελέτη”. Η Φλορίντα έχει αναλάβει το κομμάτι της μόδας , ενώ φυσικά συμμετέχει σχολιάζοντας όλα τα θέματα της εκπομπής.

Η συνεργασία της Φλορίντας με την Ελεονώρα έληξε τον Ιούνιο του 2013 όταν η ίδια ανακοίνωσε την αποχώρησή της.