Φωτεινή Πετρογιάννη

Φωτεινή Πετρογιάννη! Σε τι ΗΛΙΚΙΑ της εκανε πρόταση γάμου ο σύντροφος

Φωτεινή Πετρογιάννη! Σε τι ΗΛΙΚΙΑ της εκανε πρόταση γάμου ο σύντροφος της Είναι 37 ετών και σπούδασε δημοσιογραφία ενώ από το 2004 εργάζεται ως δημοσιογράφος. Survivor 2024 – Χρύσα Χατζηγεωργίου: «Δεν τρέχει τίποτα με τον Φάνη, με τη Νεφισέ κάτι συμβαίνει…»

Με αφορμή την πρόταση γάμου που έκανε ο ράπερ FY στη σύντροφό του, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε τη σχετική ερώτηση στη Φωτεινή Πετρογιάννη, στον «αέρα» του Πρωινού.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας, απευθυνόμενος στη Φωτεινή Πετρογιάννη, ρώτησε: «Εσένα σου έχει κάνει πρόταση γάμου ο Μιχάλης; Που;».

«Μου έχει κάνει πρόταση γάμου. Ήμασταν σπίτι. Δεν ήταν καθόλου βαρετό γιατί ήταν μία στιγμή που δεν το περίμενα. Άνοιξα την πόρτα και ήταν απ’ έξω γονατιστός. Έκανε ότι είχε ξεχάσει τα κλειδιά του, εγώ κοιμόμουν και είχα νεύρα που με ξύπνησε κι άνοιξα την πόρτα και ήταν απ’ έξω γονατιστός. Τα είπα όλα, δεν έχω κάτι να πω. Δεν έβαλα τα κλάματα, η αλήθεια είναι. Ήμουν σοκαρισμένη από τον ύπνο. Ήμουν με τα ρούχα του ύπνου» ανέφερε η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Φωτεινή Πετρογιάννη: Ο σύντροφός μου σε ηλικία 35 ετών ανακάλυψε τυχαία τον δικό του καρκίνο

Η Φωτεινή Πετρογιάννη μοιράστηκε με τους τηλεθεατές του Πρωινού του Αντέννα μια δύσκολη περιπέτεια που αντιμετώπισε με τον σύντροφο της. Αφού τόνισε πόσο σημαντικό είναι να κάνουμε συχνά εξετάσεις ειδικά μετά από κάποια ηλικία, αποκάλυψε ότι ο σύντροφός της σε ηλικία 35 ετών ανακάλυψε τυχαία τον δικό του καρκίνο.

«Εμένα μου αρέσουν οι άνθρωποι που βρίσκουν το θάρρος και τον τρόπο να επικοινωνήσουν το πρόβλημα υγείας τους. Είναι κι ένας άνθρωπος που είναι πάρα πολύ άμεσος, έχει μία ζεστασιά… Περνάνε έτσι το δικό τους μήνυμα προς τους ανθρώπους, που είτε αντιμετωπίζουν ένα πρόβλημα, είτε έχουν αφήσει την υγεία τους σε δεύτερη μοίρα» σημείωσε αρχικά η δημοσιογράφος.

Η τυχαία ανακάλυψη της ασθένειας
«Δεν ξέρεις και πού θα σε βρει. Κι εμένα ο σύντροφός μου, στα 35 ανακάλυψε τυχαία τον δικό του καρκίνο και τον αντιμετώπισε. Στα 35, τυχαία… Είχε έναν πόνο στον αυχένα, έκανε μια εξέταση που αφορούσε στον αυχένα και ανακάλυψε κάτι άλλο. Τυχαία, στα 35 του» συμπλήρωσε στη συνέχεια η Φωτεινή Πετρογιάννη στον αέρα του Πρωινού και τόνισε: «Καλό είναι να επικοινωνούμε αυτά τα ζητήματα γιατί μπορούμε να σώσουμε ζωές».
«Αλήθεια; Δεν το ήξερα. Τι λες τώρα;» αποκρίθηκε ο Γιώργος Λιάγκας.

Φωτεινή Πετρογιάννη
Φωτεινή Πετρογιάννη! Σε τι ΗΛΙΚΙΑ της εκανε πρόταση γάμου ο σύντροφος 5
448497365 1157105055395081 2003564383922256841 n
Φωτεινή Πετρογιάννη! Σε τι ΗΛΙΚΙΑ της εκανε πρόταση γάμου ο σύντροφος 6
petrogianni
Φωτεινή Πετρογιάννη! Σε τι ΗΛΙΚΙΑ της εκανε πρόταση γάμου ο σύντροφος 7
x