ΦΩΤΙΑ η Ελένη Μενεγάκη Ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της

ΦΩΤΙΑ η Ελένη Μενεγάκη Ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της

ΦΩΤΙΑ η Ελένη Μενεγάκη Ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της Η αναφορά που κάποιοι ερμήνευσαν ως αποκάλυψη του ονόματος της εκπομπής της
Η Ελένη Μενεγάκη ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη συνεργάτιδάς της

ΟΥΛΑ-ΛΑ Ο Άγγελος Λάτσιος ΟΠΩΣ Τον Γέννησε Η Μαμά Του Ελένη Μενεγάκη

Μετά από ένα χρόνο τηλεοπτικής απουσίας η Ελένη Μενεγάκη ετοιμάζει την επιστροφή της και όλοι ψάχνουν να βρουν στοιχεία που να αφορούν είτε τους συνεργάτες της, είτε ακόμα και στο όνομα της νέας της εκπομπής.

Ήδη στον αέρα του σταθμού κυκλοφόρησε και το πρώτο teaser το οποίο μας ενημερώνει για τη νέα εκπομπή η οποία κάνει πρεμιέρα αμέσως μετά το τέλος του καλοκαιριού.

“ΞΕΡΗ” η Μενεγάκη! ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΕ ο Άγγελος Λάτσιος και δείχνει τα καλογυμανσμένα ΟΠΙΣΘΙΑ του!

Το μεσημέρι της Παρασκευής η παρουσιάστρια με μια ανάρτηση στο Ιnstagram, ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα για την hair artist και συνεργάτιδά της, Κατερίνα Λούβαρη, με την οποία τα τελευταία χρόνια διατηρούν άριστες σχέσεις, ενώ θα ποζάρουν συχνά μαζί για φωτογραφίες που θα δούμε στα social media.

Άγγελος Λάτσιος: Χαλασμός με τη γυμνή φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram

«Το Κατερινακι μου σε πολύ λίγες μέρες θα αποκτήσει το πρώτο της μωράκι , παρόλα αυτά δεν ήθελε να λείπει από το σημερινό γύρισμα για το τρέιλερ της εκπομπής μας στο megatv! Σ αγαπώ κορίτσι μου γλυκό και… ραντεβού τον Σεπτέμβρη στο… Mega το καλό», ήταν η λεζάντα και οι τελευταίες λέξεις ήταν αυτές που φούντωσαν τα σενάρια ως προς το όνομα της εκπομπής.

ΒΟΜΒΑ! Η Μενεγάκη ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ την ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!!
ΒΟΜΒΑ! Η Μενεγάκη ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ την ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!!

ΦΩΤΙΑ η Ελένη Μενεγάκη Ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της