Hit enter after type your search item
img

“Φωτιά και ΜΠΑΡΟΥΤΙ” Παπαγεωργίου και Γραμμέλη εναντίον της Παπαθωμά

/
/

“Φωτιά και ΜΠΑΡΟΥΤΙ” Παπαγεωργίου και Γραμμέλη εναντίον της Παπαθωμά Επειδή δεν έχουμε δει να εκφράζουν ποτέ άποψη για εκεί που δεν τις παίρνει οι κυρίες της τηλεόρασης. Μην ξεχνάμε ποιος διαλέγουν να σχολιάσουν και πότε. Τόλμησε μάλιστα μία κοπέλα όπως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου – με την δουλειά που κάνει – να κρίνει με απαξιωτικό τρόπο τύπου σε “δικάζω τώρα” στυλάκι, μια άλλη εντυπωσιακή παρουσιάστρια την Ιωάννα Μαλέσκου. Όχι για κάτι άλλο, αλλά επειδή διάλεξε σε μεσημεριανή εκπομπή, να βάλει φόρεμα που ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ της άποψη, ταίριαζε σε βραδινή έξοδο.

ΞΕΣΠΑ Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΓΡΑΜΜΕΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΟΦΑΝΙΑΣ ΠΑΠΑΘΩΜΑ – «ΝΙΩΘΩ ΑΦΟΡΗΤΑ ΠΡΟΣΒΕΒΛΗΜΕΝΗ»

Πραγματικά χάνεται η μπάλα δεν έχουν αίσθηση ή έχουν και δεν ξέρουμε πιο είναι χειρότερο, του τι ακριβώς λένε. Καταρχήν βαδίζουν στα σίγουρα. Βλέπουν τι πιστεύουμε για ένα επίκαιρο θέμα πουσυζητιέται και τρέχουν να πουν εκείνουν που πιστεύουν θέλουμε ν’ ακούσουμε.

Οπότε και τους…ήρωες εκ του ασφαλούς κάνουν και νούμερα τηλεθέασης προσπαθούν να τσιμπήσουν.
Σήμερα επέστρεψε στην εκπομπή της Ηλιάνας η Γραμμέλη και επέστρεψε απλώς για να λαικίσει.

Κοιτάτε τώρα τι βλέπουμε στην τηλεόραση: Κάποια με την ταμπέλα της τηλεκριτικού να κατακρίνει όχι κάποια που θα μπορούσε και την θέση της στην εκπομπή να χάσει εξαιτίας της. Διαλέγει μία οικογενειάρχισα, που θα προτιμήσει να μην κάνει αντιπαράθεση δημόσια με την Γραμμέλη αλλά και κανέναν άλλον.

Το ξέρουν αυτό για την Θεοφανία Παπαθωμά, η ίδια το δείχνει, όπως δείχνει και το ότι ξέρει ν ακροβατεί και λόγω διπλωμάτων νομικής αλλά και λόγω χαρακτηρα!

Ξέσπασε η Αφροδίτη Γραμμέλη για τις δηλώσεις της Τζούλιας Νόβα – «Αν θέλει σπίτι, να δουλέψει και να αγοράσει»

Η κυρία Γραμμέλη που έχει δημόσιο βήμα έπεσε από τα σύννεφα που η Παπαθωμά …ΔΕΝ κλέβει τους άντρες γυναικών όπως δήλωσε στον Αρναούτογλου. Και τυό το βλέπει προσβλητικό. Εμείς προσβαλόμαστε από την δηθενιά που αντιλαμβανόμαστε και τον αποπροσανατολισμό. Δεν έχει τόσα άλλα που να την προσβάλουν άραγε η κυρία Γραμμέλης Αξιολογόντας την επικαιρότητα, εκεί βρήκε να σχολιάσει;

Όπου μας παίρνει!…

“Είχα πάντα αγάπη από τις γυναίκες γιατί δεν κλέβω άντρες», είπε η Θεοφανία Παπαθωμά στο “The 2night Show” και εξόργισε την Αφροδίτη Γραμμέλη. Η γνωστή δημοσιογράφος τόνισε στον αέρα του Pop Up πως νιώθει αφόρητα προσβεβλημένη ως γυναίκα και έδωσε τη δική της απάντηση.

«Εγώ διαφωνώ σε ότι είπε η Θεοφανία Παπαθωμά. Πρώτον, δεν είναι αστείο αυτό που έχει γίνει με τον Γρηγόρη Πετράκο. Είναι πάρα πολύ σοβαρό, αλλά δεν είναι τώρα της παρούσης να το ξανασυζητήσουμε και να το αναλύσουμε, έχει πάρει το δρόμο που θα έπρεπε να έχει πάρει.

Σε ότι αφορά το ότι την αγαπούν οι γυναίκες γιατί δεν κλέβει άντρες, εγώ ως γυναίκα νιώθω αφόρητα προσβεβλημένη. Τους άντρες δεν τους κλέβεις, οι άντρες έρχονται αν θέλουν ή αν δεν θέλουν. Αν έχουν τη διάθεση να αφήσουν τη σύντροφό τους ή αν δεν θέλουν. Αν αγαπήσουν μια άλλη γυναίκα σημαίνει ότι δεν αγαπούν αρκετά τη σύντροφό τους. Δεν είναι κλέφτρα η γυναίκα ούτε αντίστοιχα κλέφτης ο άντρας που θα πάρει μια γυναίκα μέσα από μία σχέση.

 

 

 

7 Comments

  1. Ο/Η Αυτή η τρελή η Ηλιάνα έχει σχέση με τον Snik σε λίγο θα πιάσει γκόμενο τον Snoopy (Σνουπι) λέει:

    Εντελώς τρελές και η παρουσιάστρια και η πανελιστρια…. αναρωτιέμαι αυστηρή κριτική στο Bachelor θα κάνουν?Μάλλον όχι αφού είναι στο καναλάκι που δουλεύουν

  2. εχει δικιο η παπαθωμα. Στις ηλικιες αυτες μετα τα 40 οι αντρες μολις τους κουνηθει καποια, μην χασουν, να τον επιβεβαιωσουν τν ανδρισμο τους

  3. Μήπως έχει υπάρξει αντροχωριστρα η Γραμμέλη και γι’αυτό θίγεται?Και θεωρεί πως δεν φταίει η ίδια αλλά οι άντρες που έκλεβε από άλλες γυναίκες η μπουρουχα

  4. Έλεος πια με την ψευτοπολιτισμενη σκουπιδιαρα τη Γραμμέλη πόσο υποκριτικά πια πόσο ψευτομορφωμενη ψευτοκουλτουριαρα

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :