Φώτης Σεργουλόπουλος: ‘Πέθανε η ανιψιά μου, η κόρη του αδελφού μου, από λευχαιμία.’

Φώτης Σεργουλόπουλος: ‘Πέθανε η ανιψιά μου, η κόρη του αδελφού μου, από λευχαιμία.’ Η απώλεια της ανιψιάς του
“Η απώλεια της ανιψιάς μου άλλαξε τα πάντα στην οικογένεια”, είπε ο παρουσιαστής για το γεγονός ότι πρόσφατα πέθανε η ανιψιά του, η κόρη του αδελφού του, από λευχαιμία.

“Ένα δύσκολο κομμάτι είναι το ότι δεν θα την ξαναδείς και άλλο ένα δύσκολο κομμάτι ότι δεν έζησε αυτό που έπρεπε να ζήσει. Είναι η πραγματική ήττα. Μπορεί να χάσεις μία δουλειά, έναν σύντροφο και να πεις δεν πειράζει. Εδώ δεν θα το ξανακάνεις, έχασες. Δεν είναι ένα παιχνίδι που θα κάνεις δεύτερη παρτίδα για να πάρεις τη ρελάνς”.

ΕΞΑΛΛΟΣ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΟΚΚΟΣ ΜΕ ΤΗ ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ: ‘ΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ’

Ο παρουσιαστής παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό People και μεταξύ άλλων μίλησε για την πρόσφατη απώλεια που είχε, όταν απεβίωσε η ανιψιά του σε ηλικία μόλις 27 ετών.«Όταν ένας άνθρωπος χάνει ένα μέλος της οικογένειάς του πρέπει να το διαχειριστεί.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ: ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΞΑΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΩΡΙΣΜΟ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ!

Η περίπτωσή μου δεν είναι η μοναδική. Υπάρχουν τόσοι άνθρωποι που έχουν χάσει αγαπημένα τους πρόσωπα και καλούνται να το διαχειριστούν. Έτσι είναι η ζωή. Δεν είναι πάντα μια χαρά», εξομολογείται. Υπάρχουν πολλοί που πιστεύουν στη μετά θάνατον ζωή. Ωστόσο, ο ίδιος δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία. «Δεν είναι κάτι που το πιστεύω. Από την άλλη, δεν ξέρω αν αυτό μου στερεί κάτι».

ΝΑΤΑΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΥ: ΚΡΥΦΑ “ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ” ΣΤΟΝ…ΑΤΥΧΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΗΣ

Μπαίνοντας στη διαδικασία να διαχειριστεί τις απώλειες αγαπημένων του προσώπων, ποια είναι η διδαχή που παίρνει για την επόμενη μέρα της δικής του ζωής; «Προφανώς αντιδρώ με ένστικτο. Αποδέχομαι την αλήθεια και το γεγονός. Θα αποδεχτώ την ήττα, ότι έχασα. Είναι απλό, αλλά και δύσκολο να το χωνέψεις. Γιατί η απώλεια ενός ανθρώπου είναι μια ήττα στη ζωή σου. Πρέπει, όμως, να μάθουμε να χάνουμε»«Είχε διαγνωστεί πριν τέσσερα χρόνια με λευχαιμία και αφού κάναμε μεταμόσχευση του μυελού των οστών, ήρθε κάποια στιγμή που ο οργανισμός της δεν άντεξε ένα μικρόβιο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Βούρκωσε ο Σεργουλόπουλος για τον θάνατο της ανιψιάς του από καρκίνο
«Η απώλεια ενός τόσο νέου ανθρώπου είναι πολύ σημαντική στη ζωή μιας οικογένειας. Έρχεται και αλλάζει τα πάντα αλλά και αυτό είναι ένα μάθημα. Μπορεί να πεις «γιατί να το πάθω εγώ, γιατί να μου τύχει, γιατί» όμως το έχουν ζήσει πολλές οικογένειες» σχολίασε ο δημοφιλής παρουσιαστής.

«Πάντοτε έλεγα πως μπορεί και αντέχει μια οικογένεια όταν χάνει παιδί. Ήρθε η στιγμή να το ζήσω και να το διαχειριστώ αυτό το πράγμα, αυτή την μεγάλη απώλεια που είναι πάρα πολύ δύσκολο».

«Το πιο δύσκολο κομμάτι είναι πως δεν θα την ξαναδείς. Δεν θα την ξαναδώ. Θα μου λείψει» σημείωσε συγκινημένος ο Φώτης Σεργουλόπουλος, προσθέτοντας: «Άλλο ένα δύσκολο κομμάτι είναι ότι λες πως δεν έζησε αυτό που θα ‘πρεπε να ζήσει. Το μέλλον που έχεις ονειρευτεί για το παιδί σου, ξαφνικά, δεν υπάρχει».

«Είναι η πραγματική ήττα. Μπορεί να χάσεις μια δουλειά, να χάσεις έναν σύντροφο, θα κλάψεις, θα στεναχωρηθείς και θα πεις θα το ξανακάνω. Εδώ, σε αυτή την περίπτωση, δεν θα το ξανακάνεις. Έχασες. Και αυτό πρέπει να το πάρεις χαμπάρι. Δεν είναι ένα παιχνίδι που θα κάνεις ρελάνς στη δεύτερη παρτίδα. Έχασες και πρέπει να μάθεις να χάνεις» συμπλήρωσε.

«Έχασα τώρα στη ζωή μου όπως έχασαν και οι συγγενείς μου» κατέληξε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

 

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: