Φώτης Σεργουλόπουλος: Σε νοσοκομείο του Παρισίου! Μεταφέρθηκε ημιλιπόθυμος!!

Φώτης Σεργουλόπουλος: Σε νοσοκομείο του Παρισίου! Μεταφέρθηκε ημιλιπόθυμος!! Σε νοσοκομείο του Παρισίου νοσηλεύεται ο Φώτης Σεργουλόπουλος όπου μεταφέρθηκε ημιλιπόθυμος με σοβαρό πρόβλημα υγείας. Γιατί μπήκε ο Σεργουλόπουλος σε νοσοκομείο του Παρισιού;

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος απουσιάζε από την εκπομπή καθώς περνούσε από κόσκινο από τους γιατρούς σε νοσοκομείο του Παρισιού, όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα το Σάββατο του 2011, με κατάπτωση, έντονη δυσφορία και πολύ υψηλό πυρετό. Οι γιατροί διαπίστωσαν λοίμωξη που τον οδήγησε σε μορφή πνευμονίας.

Την Πέμπτη ο παρουσιαστής πήγε στο Παρίσι αλλά αισθανόταν ατονία και ρίγη. Αργά το βράδυ παρουσίασε 38 πυρετό, κάτι που προσπάθησε να αντιμετωπίσει ύστερα από υπόδειξη γιατρού με αντιπυρετικά. Παρ’ όλα αυτά ο πυρετός συνέχισε να ανεβαίνει και έφτασε μέχρι και 40.

Η ψυχή της το ’ξερε πώς μπορούσε να είναι ευδιάθετη χθες μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες η Μαρία Μπακοδήμου. Το έτερον ήμισυ, ο «αδελφός» της, όπως συνηθίζει να τον αποκαλεί, Φώτης Σεργουλόπουλος ήταν ίσως η μοναδική φορά που έλειπε on camera από δίπλα της. Ελάχιστοι γνώριζαν ότι ο Φώτης εδώ και δύο μέρες νοσηλεύεται σε Μονάδα Ειδικής Παρακολούθησης νοσοκομείου στο Παρίσι.

«Να σας πω ότι ο Φώτης δεν θα είναι σήμερα μαζί μας. Εχει κάποιους προσωπικούς λόγους και δεν μπορεί, αλλά θα είναι μαζί μας ένας φίλος αγαπημένος, που κάνει πολλή πλάκα και μπορούμε να μοιραστούμε το “Φώτης και Μαρία live” μαζί του» ήταν τα πρώτα λόγια, αντί προλόγου, της Μαρίας Μπακοδήμου προκειμένου να δικαιολογήσει την απουσία του Φώτη.

ΘΥΜΑ…ΕΚΒΑΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΟΥ Ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΘΕΡΙΔΗΣ!!!

Την ίδια στιγμή ο Φώτης Σεργουλόπουλος περνάει από κόσκινο από τους γιατρούς νοσοκομείου του Παρισιού. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα από φίλους του το Σάββατο το πρωί με κατάπτωση, έντονη δυσφορία στην αναπνοή και πολύ υψηλό πυρετό. Οι γιατροί διαπίστωσαν λοίμωξη που τον οδήγησε σε μορφή πνευμονίας. Ηδη από την Πέμπτη, οπότε έφτασε ο παρουσιαστής στο Παρίσι, αισθανόταν ατονία και ρίγη.

Αργά το βράδυ παρουσίασε 38 πυρετό, κάτι που προσπάθησε να αντιμετωπίσει ύστερα από υπόδειξη γιατρού με αντιπυρετικά. Παρ’ όλα αυτά ο πυρετός συνέχισε να ανεβαίνει, για να αγγίξει η θερμοκρασία του σώματός του το 40,3! Οι φίλοι που έχει αποκτήσει στο Παρίσι και τον φρόντιζαν τον μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΠΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟ! ΤΙ ΔΗΛΩΝΕΙ Η ΙΔΙΑ

Ολες αυτές τις ημέρες βρίσκεται υπό τακτική παρακολούθηση και υποβάλλεται σε εξονυχιστικές εξετάσεις προκειμένου να διαπιστώσουν οι γιατροί το είδος του βακτηρίου που του προκάλεσε την κατάσταση αυτή. Είναι ιδιαίτερα ύπουλο μικρόβιο, αφού μπορεί να προκαλέσει πνευμονία, περιτονίτιδα, ουρολοίμωξη, ακόμη και μηνιγγίτιδα. Σε περιπτώσεις που διαπιστωθεί κάποιο βακτήριο, χορηγείται άμεσα ισχυρή αντιβίωση προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος πολύ συχνά ταξιδεύει στην Πόλη του Φωτός. Είναι γι’ αυτόν αγαπημένος προορισμός εδώ και πολλά χρόνια. Μάλιστα πριν από περίπου τρία χρόνια ένα μεγάλο του όνειρο έγινε πραγματικότητα: απέκτησε ένα μικρό, αλλά κουκλίστικο διαμερισματάκι, που το θεωρεί δεύτερο σπίτι του. Δεν είναι λίγες οι φορές που ταξιδεύει μόνο για ένα Σαββατοκύριακο. Το ίδιο συνέβη και τώρα. Το τετραήμερο, λόγω της απεργίας, ήταν δώρο Θεού για τον Φώτη προκειμένου να ετοιμάσει και πάλι βαλίτσες. Μόνο που αυτή τη φορά δεν ήταν όπως τα υπολόγιζε.

Τόσο η Μαρία Μπακοδήμου όσο και συνεργάτες του στην εκπομπή ήταν ιδιαίτερα καθησυχαστικοί χθες βράδυ, αφού η κατάσταση, όπως ενημερώθηκαν, είναι ελεγχόμενη. Ο πυρετός έχει πέσει στο 38 και οι γιατροί ευελπιστούν ότι τις επόμενες ημέρες θα έχουν εντοπίσει το βακτήριο που τον γονάτισε.