Φώτης Σεργουλόπουλος! To 2007 με την Μαρία Μπακοδήμου παρουσίαζαν τη Eurovision και είχαν πει τα Σκόπια «Μακεδονία»

Φώτης Σεργουλόπουλος! To 2007 με την Μαρία Μπακοδήμου παρουσίαζαν τη Eurovision και είχαν πει τα Σκόπια «Μακεδονία «Βλέπει και κοιτάει το μόνιτορ, φεύγει το μάτι της και βλέπει Macedonia. Είναι σαν να μας το υπαγόρευσαν: Καλή επιτυχία… και κοιτάει τη χώρα. Είδε Macedonia και είπε αυτό.

Φώτης Σεργουλόπουλος: ΣΟΚΑΡΕΙ με την Ρατσιστική επίθεση ”αμορφωσιά και ηλιθιότητα”

Εγώ εκείνη τη στιγμή δεν το κατάλαβα, η Μαρία το κατάλαβε αμέσως, έπιασε το κεφάλι της. Η ΕΡΤ το κατάλαβε αμέσως και αντέδρασε αμέσως. Είχαμε ακουστικά και ακούμε, «ναι γεια σας, από τα κεντρικά της ΕΡΤ σας παίρνουμε, σας μιλάμε από το κέντρο, είπατε Μακεδονία», λέει ναι η Μαρία, ακούμε ένα «μάλιστα» και μετά παύση… Ζητήσαμε να παραιτηθούμε αλλά δεν έγινε δεκτό από την τότε διοίκηση της EΡΤ.

Δεχτήκαμε πολύ μεγάλο bullying» θυμάται ο Φώτης Σεργουλόπουλος.Απόσπασμα από την εκπομπή της ΕΡΤ «Αυτός και ο άλλος» που θα προβληθεί σήμερα το βράδυ με καλεσμένο τον Φώτη Σεργουλόπουλο προβλήθηκε σήμερα το πρωί μέσα από το Happy Day.

Φώτης Σεργουλόπουλος πρόβλημα υγείας: Με σηψαιμικό σοκ, υψηλό πυρετό στην εντατική

Στο απόσπασμα αυτό ο Φώτης Σεργουλόπουλος κάνει μια αναδρομή στο 2007 όταν μαζί με την Μαρία Μπακοδήμου παρουσίαζαν τη Eurovision και είχαν πει τα Σκόπια «Μακεδονία» προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.