Φουρθιώτης: ΕΧΑΣΑ 106 κιλά – Η ΜΑΧΗ με την ΑΝΟΡΕΞΙΑ

Ένας άνθρωπος που έχει απασχολήσει και έχει προκαλέσει τόσο όσο δεν χρειάζεται εμείς να σας το γράφουμε πια. Ο Μένιος Φουρθιώτης είναι επίκαιρος και φαίνεται και από την ανταπόκριση σας πως δεν σας περνά απαρατήρητος!

Πράγματα που ίσως γνωρίζετε ίσως όχι για τη ζωή του, δεν νομίζουμε ν’ αρνείστε να τα ξαναδιαβάσετε. Πόσοι από σας γνωρίζετε την περιπέτεια του με την ανορεξία. Περιπέτεια που ο δίος σε συνέντευξη του έχει αποκαλύψει;
 
 «Από 150 κιλά, έφτασα 43»
Μικρός ήταν αρκετά παχουλός, ενώ σήμερα ζυγίζει 50 κιλά. «Όταν ήμουν 21 ετών, πέρασα μια νευρική ανορεξία. Πάλεψα μέσα μου για να σταματήσω, πριν οδηγηθώ σε ακραία σημεία. Όλο αυτό πυροδοτήθηκε από την επιθυμία μου να γίνω αδύνατος.
Κάποια στιγμή, από 150 κιλά, έφτασα να ζυγίζω 43. Πλέον παλεύω να πάρω κάποια κιλά, αλλά αισθάνομαι καλά με την εικόνα μου, γιατί είμαι πολύ καλά μέσα μου».
Ο Μένιος, ένα παιδί που ξεκίνησε από εκπομπή τηλεμάρκετινγκ και σπούδασε τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών και δικτύων, πέρα από παρουσιαστής της εκπομπής Αποκαλυπτικά, που προβάλλεται με επιτυχία το Σαββατοκύριακο στο Ε, είναι ο εμπορικός διευθυντής του σταθμού.
Πώς προέκυψε αυτός ο τόσο διαφορετικός ρόλος; «Μια εταιρεία με πόρτες ασφαλείας μού πρότεινε να κάνω μια εκπομπή τηλεμάρκετινγκ. Εγώ, επειδή δεν ήθελα να κάνω τηλεμάρκετινγκ, συνδύασα το lifestyle με την πώληση της πόρτας. Είναι άσχετο, αλλά το αποτέλεσμα ήταν θεαματικό.
Η συγκεκριμένη εταιρεία έφτασε να πουλάει χίλιες πόρτες την ημέρα. Βλέποντας αυτή την αναπάντεχη εξέλιξη, η διοίκηση του Extra 3 μου ζήτησε να φύγω από αυτή την εταιρεία και να μου δώσει μια δική μου εκπομπή, την Αποκάλυψη, αλλά και τη δυνατότητα να ασχολούμαι με τις διαφημίσεις.
Ουσιαστικά ξεκίνησα να κάνω ραντεβού με διαφημιζόμενους και έκλεισα συμφωνίες από την Procter & Gamble, μέχρι την Coca-Cola. Όλο αυτό, και ειδικά σε ένα κανάλι που δεν εκπέμπει πανελλαδικά, ήταν τεράστια επιτυχία. Από εκεί και πέρα, ανέλαβα το εμπορικό τμήμα του Extra 3.
Μετά ακολούθησε η πρόταση από το Ε και τον πρόεδρο του σταθμού, Σεραφείμ Φυντανίδη, να παρουσιάζω μια lifestyle εκπομπή τα Σαββατοκύριακα και να αναλάβω την εμπορική διεύθυνση του σταθμού» αποκαλύπτει.
Πώς τα προλαβαίνει όλα; «Πηγαίνω στο κανάλι από τις 5.00 το πρωί και φεύγω στη 1.00 το βράδυ, έχοντας το άγχος, την αγωνία και το πείσμα για το καλύτερο» παραδέχεται, ενώ εξηγεί ότι αυτό το ωράριο τον εμποδίζει να έχει προσωπική ζωή. «Και να θέλω να έχω σχέση, δεν γίνεται».
Μεγάλοι σταρ στο εξωτερικό, όπως ο Ricky Martin και ο Elton John, έχουν παραδεχθεί δημόσια πως είναι gay. Στην Ελλάδα, ο Φώτης Σεργουλόπουλος, είχε μιλήσει ανοιχτά για το σεξουαλικό του προσανατολισμό στην εκπομπή Βράδυ του Πέτρου Κωστόπουλου.
Αν ήταν ομοφυλόφιλος, θα το έλεγε δημόσια; «Δεν πρέπει να ενδιαφέρει κανένα τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του.
Εξάλλου, είμαστε στην Ελλάδα. Κάποιοι άνθρωποι ίσως να μη θέλουν να προκαλέσουν στους γονείς τους στενοχώρια. Ξέρεις πόσο δύσκολο είναι για μια μάνα και έναν πατέρα να ακούσουν κάτι τέτοιο δημόσια; Οι γονείς μας έχουν μεγαλώσει αλλιώς.
Έχουν άλλες αρχές. Η ζωή, όμως, είναι δική μας και την κάνουμε ό,τι θέλουμε, αρκεί να αισθανόμαστε καλά».

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: