Ροή ειδήσεων

ΦΡΙΚΗ: Αδιστακτη συμμορία έκανε μέχρι και εξαγωγές δοντιών για να ληστέψει!

Σε βασανιστήρια τα οποία περιλάμβαναν από τρυπήματα με βελόνες μέχρι και εξαγωγή δοντιών, υπόκειντο σύμφωνα με πληροφορίες τα θύματα μιας τριμελούς συμμορίας η οποία την τελευταία μία βδομάδα είχε δράσει σε Κερατσίνι και Καμίνια.
Η αστυνομία έχει προχωρήσει στη σύλληψη δύο ατόμων και αναζητά έναν ακόμα. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.
Η αδίστακτη συμμορία χτύπησε την περασμένη Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου, στο σπίτι μιας ηλικιωμένης στο Κερατσίνι. Η άτυχη γριούλα, που σύμφωνα με πληροφορίες είδε ένα μόνο άτομο πέρασε τα πάνδεινα. Οι δράστες, λέγοντας πως θέλουν να παραδώσουν τα κοινόχρηστα, μπούκαραν στο σπίτι της ηλικιωμένης και τότε άρχισε ο εφιάλτης της.
Την πέταξαν στο πάτωμα, την έδεσαν και άρχισαν να της τρυπάνε το κορμί με βελόνες, αναγκάζοντας την να καταπίνει σκόνη απορρυπαντικού. Όλα αυτά τα έκαναν για να τους ομολογήσει σε ποιο σημείο του σπιτιού είναι κρυμμένα τα χρήματα. Η γυναίκα, προσποιήθηκε τη νεκρή για να σταματήσουν τα μαρτύρια της τα οποία όπως λένε κάποιες πηγές περιλάμβαναν και την εξαγωγή δοντιού.
Όλα αυτά τα έκαναν για να τους ομολογήσει σε ποιο σημείο του σπιτιού είναι κρυμμένα τα χρήματα. Η γυναίκα, προσποιήθηκε τη νεκρή για να σταματήσουν τα μαρτύρια της τα οποία όπως λένε κάποιες πηγές περιλάμβαναν και την εξαγωγή δοντιού.
Την Δευτέρα (16 Φεβρουαρίου) το πρωί,  η συμμορία μπήκε με τον ίδιο τρόπο σε ένα σπίτι στα Καμίνια στο οποίο ήταν μέσα μία 66χρονη μάνα με τον 35χρονο γιο της. Αυτή τη φορά όμως κρατούσαν σφυριά με τα οποία τους χτύπησαν. Τελικά οι δράστες, πήραν μια τηλεόραση, ένα κινητό τηλέφωνο, μια φωτογραφική μηχανή και δύο λάπτοπ. Τα θύματα της επίθεσης μεταφέρθηκαν στο Τζάνειο νοσοκομείο προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Back to top button