Γ. Νταρίλη: Το ατύχημα στο Μανχάταν που παραλίγο να την αφήσει παράλυτη

0

Η Γιάννα Νταρίλη ήταν ένα από τα πιο όμορφα πρόσωπα αλλά και… παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης της δεκαετίας του ’90, μια εντυπωσιακή γυμνάστρια που έγινε γνωστή μέσα από τον «Πρωινό καφέ».

Τα τελευταία χρόνια ζει στην Αμερική όπου δραστηριοποιείται τηλεοπτικά με ομογενειακό κανάλι στη Νέα Υόρκη.

Το 2005 έμαθε ότι ένα ομογενειακό κανάλι πουλιόταν και αποφάσισε να το αγοράσει μαζί με φίλους. Κάπως έτσι δημιουργήθηκε το New Greek TV.

Από τον Αύγουστο του 2012 είναι η επικεφαλής του ιδιωτικού επενδυτικού ομίλου του συγκεκριμένου τηλεοπτικού σταθμού για την Time Warner Cable, ενώ παρουσιάζει δική της εκπομπή με τίτλο «Καλημέρα USA».

Ωστόσο, η ζωή της Νταρίλη στην Αμερική δεν ήταν πάντα ρόδινη. Μάλιστα το 2011 είχε ένα ατύχημα και παραλιγο να μείνει παράλυτη. Συγκεκριμένα ένα ταξί έπεσε πάνω της ενώ περπατούσε σε δρόμο του Μανχάταν και χρειάστηκε να κάνει δύο εγχειρήσεις.

«Ηταν πολύ άσχημο, ταλαιπωρήθηκα πολύ και άλλαξα, γιατί κατάλαβα ότι τη μια μέρα είσαι και την άλλη όχι. Μου έφυγαν εννέα δίσκοι, έκανα δύο εγχειρήσεις… Νιώθω τυχερή που δεν έμεινα παράλυτη. Οταν δεν μπορείς να κουνηθείς ξαφνικά, σκέφτεσαι πώς θα είναι η ζωή σου» έχει περιγράψει σε παλαιότερη συνέντευξή της για την άτυχη εκείνη στιγμή.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com