Γαία Μερκούρη! Αυτός ειναι ο ΝΕΟΣ της ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ


Γαία Μερκούρη! Αυτός ειναι ο ΝΕΟΣ της ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ Ήταν στις αρχές του Οκτώβρη, όταν έγινε γνωστή η είδηση μέσα από ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, «Πρωινό ΣουΣού», πως η Γαία Μερκούρη και ο Άγγελος Λάτσιος, μετά από περίπου 2 χρόνια που ήταν ζευγάρι αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Oι δυο τους δεν είχαν επιβεβαιώσει ή διαψεύσει την είδηση, ενώ φαίνεται πως ο χωρισμός ήταν «βελούδινος», αφού και είναι ακόμα «φίλοι» στα social media και δεν έχουν διαγράψει όλες τις κοινές τους φωτογραφίες από τα προφίλ τους στο Instagram.

Άγγελος Λάτσιος ΗΛΙΚΙΑ! Φωτογραφίες από τα γενέθλιά του με την Γαία Μερκούρη

«Εγώ 4 μήνες που είμαι single». Με κάποιους πρόχειρους υπολογισμούς δηλαδή, τα δυο νεαρά παιδιά χώρισαν είτε μετά τις κοινές τους διακοπές στα Άχλα της Άνδρου τον Ιούλιο είτε τον Αύγουστο – πάντως πολύ νωρίτερα από τον Οκτώβριο που έγινε γνωστή η είδηση ότι δεν είναι πλέον ζευγάρι.

Στο βίντεό της, λοιπόν η Γαία Μερκούρη πέρα από την αποκάλυψη του πότε χώρισαν με τον Άγγελο, χρησιμοποιεί έναν από τους «ήχους» της δημοφιλούς πλατφόρμας, ο οποίος ήταν από τη σειρά The Office και λέει: «Πού πήγαν όλα τα “hot” αγόρια; Μου είχαν πει ότι θα υπάρχουν όλοι αυτοί οι ελκυστικοί singles και απ’ όσo μπορώ να πω, είμαι η πιο εμφανίσιμη εδώ πέρα».

Γαία Μερκούρη: Η πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά τον χωρισμό από τον Άγγελο Λάτσιο

Νέα σύντροφος για τον Άγγελο;
Η φωτογραφία από το Ηalloween πάρτι που πήγε ο Άγγελος Λάτσιος «πρόδωσε» τη νέα του σύντροφο

To ίδιο έτοιμος για έναν νέο έρωτα βέβαια, φαίνεται πως είναι κι ο Άγγελος, ο οποίος βρέθηκε σε ένα Halloween πάρτι το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου και σε Instagram story που δημοσίευσε είδαμε πως είχε στην αγκαλιά του μια γυναικεία παρουσία, το πρόσωπο της οποίας έκρυψε περίτεχνα με ένα emoji σε σχήμα φιλιού.

Παρ’ όλα αυτά, δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για το αν ήταν η νέα του σύντροφος ή κάποια πολύ καλή του φίλη, η οποία απλά δεν ήθελε να δείξει το πρόσωπό της.

Γαία Μερκούρη