Γεωργία Κρασσά! Νεες φωτογραφίες απο τον γάμο της με τον Ορφέα Αυγουστίδη

Γεωργία Κρασσά! Νεες φωτογραφίες απο τον γάμο της με τον Ορφέα Αυγουστίδη Ο γάμος του ζευγαριού πραγματοποιήθηκε σε κτήμα στο Κορωπί παρουσία συγγενών και φίλων.

Ο γαμπρός εμφανίστηκε πρώτος στο κτήμα μαζί με τον γιο του. Φορούσε ένα μπλε κοστούμι με λευκό πουκάμισο και το λευκό κρητικό σαρίκι, αφού η μητέρα του, Μαρία Τζομπανάκη, κατάγεται από την Κρήτη.

Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες του γάμου του με την Γεωργία Κρασσά

Η νύφη επέλεξε για την ιδιαίτερη μέρα ένα μπεζ νυφικό και πέπλο στα μαλλιά της.

Γεωργία Κρασσά! Νεες φωτογραφίες απο τον γάμο της με τον Ορφέα Αυγουστίδη Γεωργία Κρασσά! Νεες φωτογραφίες απο τον γάμο της με τον Ορφέα Αυγουστίδη Γεωργία Κρασσά! Νεες φωτογραφίες απο τον γάμο της με τον Ορφέα Αυγουστίδη

Μεταξύ των λαμπερών καλεσμένων που έδωσαν το «παρών» στο μυστήριο ήταν οι συμπρωταγωνίστριες του ηθοποιού στον «Σασμό», Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και Ευγενία Σαμαρά.

Γεωργία Κρασσά βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Επίσης, παρευρέθηκαν η Μαρίζα Ρίζου, η Ελένη Ράντου, η Δανάη Μιχαλάκη με τον Γιώργο Παπαγεωργίου, η Ελένη Ράντου, η Βίκυ Παπαδοπούλου και πολλοί άλλοι.

Ο Ορφέας Αυγουστίδης, λίγο μετά την εμφάνισή του στην πρεμιέρα της ταινίας «LightYear», έκανε την πρώτη ανάρτησή του στο Instagram και μοιράστηκε με τους ακολούθους του ορισμένα στιγμιότυπα από τη γαμήλια τελετή και τη δεξίωση.

Ορφέας Αυγουστίδης – Γεωργία Κρασσά: Σήμερα ο θρησκευτικός γάμος του ζευγαριού

Στη λεζάντα που συνόδευε το άλμπουμ των φωτογραφιών έγραψε:

«Ευχαριστούμε έναν έναν τους αγαπημένους συγγενείς και φίλους που γιόρτασαν μαζί μας τη χαρά μας! Αν η αγάπη ήταν μέρα, θα ήταν το προηγούμενο βροχερό Σάββατο! Υ.Γ. Ας βάλω και εγώ μια φωτογραφία από τον γάμο μας».

Γεωργία Κρασσά! Νεες φωτογραφίες απο τον γάμο της με τον Ορφέα Αυγουστίδη
Γεωργία Κρασσά! Νεες φωτογραφίες απο τον γάμο της με τον Ορφέα Αυγουστίδη