Για τα πνευματικά δικαιώματα του πατέρα τους, στα ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ Γρηγόρξης και Άννα Μπιθικώτση

5

Στα άκρα η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στον Γρηγόρη Μπιθικώτση και την αδερφή του, Άννα για τα πνευματικά δικαιώματα του πατέρα τους.

Διαβάστε αναλυτικά την επίσημη ανακοίνωση του τραγουδιστή μέσω του δικηγορικού του γραφείου:
«Ο πατέρας μου, με μεγάλωσε με έναν αξιακό κώδικα αρχών και ηθικής, που με οδηγούσε πάντοτε στη ζωή μου, να επιδιώκω το κοινό καλό.

Να προσφέρω απλόχερα, χωρίς να διεκδικώ ανταμοιβή.

Να ενώνω, και να μην χωρίζω, ούτε να διαιρώ.

Να σέβομαι, να αγαπώ, να θυμάμαι, να τιμώ.

Για όλους αυτούς τους λόγους, διαχειρίστηκα με διακριτικότητα, για μεγάλο χρονικό διάστημα, την ακατανόητη επιμονή της αδελφής μου, να μεταχειρίζεται το όνομα και τη μνήμη του πατέρα μας, με τρόπο και για σκοπούς που είναι βέβαιον ότι θα τον έβρισκαν πλήρως αντίθετο.
Δυστυχώς και παρά το ότι η ίδια πολύ καλά γνωρίζει ότι η μητέρα μου Μεταξία Μπιθικώτση και εγώ , είμαστε οι αποκλειστικοί και νόμιμοι δικαιούχοι του περιουσιακού(πνευματικά και συγγενικά) και ηθικού δικαιώματος αντίστοιχα , στο σύνολο του έργου του αείμνηστου Γρηγόρη Μπιθικώτση, εκείνη εξακολουθεί χωρίς νόμιμο δικαίωμα και χωρίς τη δική μας άδεια, να πραγματοποιεί, όπως και κατά το παρελθόν έπραττε , μουσικές εκδηλώσεις – παραστάσεις- συναυλίες με θέμα το έργο του μεγάλου δημιουργού και μάλιστα χωρίς να πληρούνται οι προδιαγραφές που αρμόζουν σε μια τέτοια παρουσίαση ώστε να προστατεύεται και να διαφυλάσσεται το έργο αυτό.

Επιδιώξαμε να λειτουργήσουμε ως ασπίδα για την υστεροφημία της οικογένειάς μας, και να μην επιτρέψουμε να δίνονται αφορμές για αρνητικό σχολιασμό, ψιθύρους και απαξιωτικές αναφορές.

Δυστυχώς, η προσπάθειά μας αυτή , δεν βρήκε ανταπόκριση από την πλευρά της αδελφής μου Άννας Μπιθικώτση.

Γι’ αυτό και από κοινού με την μητέρα μου Μεταξία Μπιθικώτση αναγκαζόμαστε να προβούμε στις δέουσες νομικές ενέργειες, ώστε από την πλευρά μας να διατηρούμε καθαρή τη συνείδησή μας ότι προστατεύουμε τη μνήμη του συζύγου και πατέρα και τιμούμε και διαφυλάσσουμε το όνομα και το έργο του.
Έστω και τώρα, την ύστατη ώρα, προσδοκώ να βρει η αδελφή μου τη δύναμη να μας ακολουθήσει στην οδό της μετριοπάθειας.

Και να μην συνεχίσει να αδικεί τη μνήμη του πατέρα μας. Αλλά και τον εαυτό της…»

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΡΕ ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΑ ΤΡΑΒΑΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΖΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΣΑΣ .ΟΥΣΤ

  2. ετσι και ο ηλιθιος αδελφος μου για τα λεφτα μαλωσαμε λες και θα τα παρουν μαζι τους…αλλα υπαρχει θεια δικη καταντησε να παιρνει ψυχοφαρμακα γιατι ολο το σοι τον εκανε στην ακρη…εχει και την κοντη γυναικα του διπλα να τον μουρλαινει…εγω λεω ο καθενας παιρνει τελικα αυτο που τον αρμοζει…

    • Έχω και εγώ ένα συγγενικό ζευγάρι που ο άντρας κατουριεται πάνω του το ζωντοβολο όταν του βάζει τη φωνή. Τους γλενταει κανονικά η βλάχα δεν λένε κουβέντα τα πεθερικά. Θεία δίκη γιατί η
      καριολα η πεθεράά έκανε τα ίδια και χειρότερα στη μάνα μου. Μπήκε ξεβρακοτη στην οικογένεια και έβαλε δύο αδέλφια να τσακωθουν για την περιουσία.

  3. Η κόρη είναι εντελώς γελοία. Την είδα μια φορά στην τηλεόραση και αναγουλιασα. Ψοφαει για δημοσιότητα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here