Ροή ειδήσεων

Γιάννενα: υπό το 0 η θερμοκρασία-ΧΙΟΝΙΖΕΙ από το πρωί!

Από το βράδυ της Κυριακής χιονίζει στο Νομό Ιωαννίνων με το θερμόμετρο να δε?ίχνει τους -4 βαθμούς Κελσίου στο Μέτσοβο και -3 στο Ανατολικό Ζαγόρι.
Από τις 6 το πρωί, χιονίζει και μέσα στην πόλη των Ιωαννίνων, ενώ στην Κόνιτσα σήμερα, δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία λόγω σφοδρής χιονόπτωσης.

Σε όλο το επαρχιακό οδικό δίκτυο του νομού, εργάζονται 37 μηχανήματα της περιφέρειας και των δήμων, προκειμένου να μην κλείσουν οι δρόμοι και αποκλειστούν χωριά.
Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, η ολισθηρότητα στους δρόμους της πόλης των Ιωαννίνων είναι μεγάλη και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στην οδήγηση προκειμένου να αποφευχθούν μικροατυχήματα.
Το ίδιο ισχύει και για τους πεζούς καθώς το λίγο χιόνι έχει πέσει πάνω στα βρεγμένα πεζοδρόμια!

Η χιονόπτωση συνεχίζεται σε ολόκληρη την Ήπειρο και τη Δυτική Μακεδονία, με συνέπεια να υπάρχουν προβλήματα στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο. Αυτή την ώρα η κυκλοφορία στην Εγνατία Οδό, διεξάγεται μετ’ εμποδίων, μιας και συνεχώς διπλώνουν νταλίκες, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθούν πολλά αυτοκίνητα.
Όσοι οδηγοί έχουν σκοπό να περάσουν σήμερα από την Εγνατία οδό, αλλά και στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο της περιοχής, θα πρέπει οπωσδήποτε να είναι εφοδιασμένοι με αλυσίδες.

Back to top button