Γιάννης Αϊβάζης: Ζούμε σε έναν κόσμο της δειλίας και της ανθρωποφαγίας

Γιάννης Αϊβάζης: Ζούμε σε έναν κόσμο της δειλίας και της ανθρωποφαγίας Συγκεκριμένα, σε ερώτηση που του έγινε για την Μαρία Κορινθίου και τα αρνητικά σχόλια που έγιναν εναντίων της, αλλά και την αντίδρασή του, εάν είχε πρόθεση να πάρει τηλέφωνο κάποιον να πει «ως εδώ», είπε «Όχι, είμαι ένας άνθρωπος πολύ της λογικής και ποτέ δεν με ενδιέφερε τι έλεγαν οι άλλοι ή πως σχολιάζει κάποιος κακοπροαίρετα κάτι.

Μαρία Κορινθίου: Ο Γιάννης Αϊβάζης κόλλησε πρώτα την covid-19 και εν συνεχεία στην ίδια.

Σίγουρα όμως ότι δεν κινείται στα πλαίσια της λογικής μπορώ να το αντιμετωπίσω και να κάνω για αυτό όπως για παράδειγμα να κινηθώ νομικά. Μέχρι τώρα έχω δικαιωθεί σε αυτό. Ζούμε σε έναν κόσμο της δειλίας και της ανθρωποφαγίας. Ο οποιοσδήποτε μπορεί πλέον να σηκώσει ένα τηλέφωνο ή ένα πληκτρολόγιο και να πει οτιδήποτε θέλει να πει για οποιονδήποτε λόγο.

Κρύβεται κάποιος πίσω από ένα πληκτρολόγιο και νομίζει ότι μπορεί να πει ότι θέλει και ότι είναι αλώβητος αλλά δεν είναι έτσι. Ισχύουν οι νόμοι για οποιονδήποτε και μπορείς να βρεις και να εντοπίσεις τον οποιονδήποτε και να δικαιωθείς αν κάποιος επιδιώξει να σε πειράξει ηθικά.

Ισμήνη Αϊβάζη ηλικία! Η κόρη της Μαρίας Κορινθίου και του Γιάννη Αϊβάζη, είναι 13 ετών

Η Μαρία όντως έχει δεχθεί πολλές φορές ανήθικο πόλεμο και καταντάει λίγο κουραστικό πια αλλά και πάλι έχει δικαιωθεί πολλές φορές. Και τώρα βρισκόμαστε δικαστικά γιατί την βρήκαμε την άκρη αλλά δεν είμαστε από τους ανθρώπους που θα πουλήσουμε κάτι ή που θα προσπαθήσουμε συνέχεια να είμαστε στα media. Είμαστε ακριβώς το αντίθετο και αυτό μπορώ να στο επιβεβαιώσω γιατί εγώ προσωπικά απέχω από συνεντεύξεις κι από προβολές αν δεν έχω λόγο να επικοινωνήσω μια δουλειά μου»

Καταλήγοντας, «Δεν το βρίσκω σωστό εγώ προσωπικά και απέχω σαν ένδειξη διαμαρτυρίας απέναντι σε όλη αυτήν την «κιτρινάδα» από τις κακές δουλειές, από τις κακές δημοσιογραφικές συνεντεύξεις που ο καθένας προσπαθεί να εκμαιεύσει ότι θέλει και να το γράψει όπως θέλει. Νομίζω ότι μετά από 17 χρόνια έχω κάθε δικαίωμα να το κάνω αυτό».

Μαρία Κορινθίου θρησκεία ! Οι ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ που δεν περιμέναμε και τα γενέθλια της ΚΟΡΗΣ της

 

Μαρία Κορινθίου:

”Σας ευχαριστούμε όλους!
Είστε πολλοί…….και άνθρωποι που δεν το περίμενα…… Όλους σας βλέπω, όλους σας διαβάζω.
Ο Γιάννης είναι καλά. Ήπια πνευμονία από Covid-19 με χαμηλό οξυγόνο που σήμερα ανέβηκε αλλά περιμένουμε την γνωστή 7η με 9η μέρα…….
Βρίσκεται στο νοσοκομείο, μακριά από εμάς και αυτό είναι το πιο δύσκολο γιατί νιώθω ανήμπορη να τον βοηθήσω και να είμαι δίπλα του.

Εγώ και η Ισμηνούλα είμαστε καλά και δεν έχουμε νοσήσει από τον covid.
Σας παρακαλώ ο τοίχος από κάτω με τα σχόλια να μην γεμίσει με διαφωνίες εμβολιασμένων και μη. Αλλιώς θα αναγκαστώ vα κλείσω τα μηνύματα. Μόνο αγάπη και όμορφη ενέργεια για τον όμορφο μούργο της φωτογραφίας. Να σας βλέπει και να χαμόγελα”