Hit enter after type your search item
freegossip.gr

News, Lifestyle

Γιάννης Χατζηγεωργίου ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ: ΗΛΙΚΙΑ, ΥΨΟΣ, το ΚΡΑΞΙΜΟ στο SURVIVOR που…ΥΠΟΤΑΧΘΗΚΕ τελικά!

/
/
/
764 Views

Γιάννης Χατζηγεωργίου ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ: ΗΛΙΚΙΑ, ΥΨΟΣ, το ΚΡΑΞΙΜΟ στο SURVIVOR που…ΥΠΟΤΑΧΘΗΚΕ τελικά!

Mε αφορμή τη συμμετοχή του σας δείχνουμε τις φορές που έκανε δηλώσεις κατά του ριάλιτι!

Στην εκπομπή “Ευτυχείτε” του OPEN τον Οκτώβριο του

2020 είχε δηλώσει: «Με έχουν προσεγγίσει δύο φορές από το Survivor. Έχω γελάσει και τις δύο φορές, δεν τα κάνουμε αυτά τα καραγκιοζιλίκια»!

Τον Δεκέμβριο του 2020, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου είχε τοποθετηθεί ξανά αρνητικά στην εκπομπή του STAR, Στη φωλιά των Κου Κου, υπογραμμίζοντας: «Μου έκαναν πρόταση για το Survivor και είπα όχι φυσικά. Δεν μου αρέσει.

Δεν το θεωρώ καθόλου ωραίο όλο αυτό που γίνεται»!

Λίγες μέρες μετά την πρεμιέρα του περσινού κύκλου του Survivor, ο ηθοποιός είχε πει: «Μου έγινε φέτος πρόταση για το Survivor, μου είχε γίνει στο παρελθόν και για το Nomads, αλλά έχω πει κατηγορηματικά όχι. Είμαι ένας άνθρωπος που η ιδεολογία μου δεν μου επιτρέπει να πάω στο Survivor, γενικά είμαι εναντίον των ριάλιτι.

Survivor 2022 η πρώτη «κόντρα» Βαλάντης-Γιάννης Χατζηγεωργίου

Σε αυτό συγκεκριμένα δεν μου αρέσει ο τρόπος που δείχνουν ουσιαστικά ότι για ένα επώνυμο προϊόν διατροφής θα πρέπει εγώ να νικήσω τον διπλανό μου, να τον ξεπεράσω και τελικά να πάρω εγώ αυτό το έπαθλο»!

Και παρά τις δηλώσεις του αυτές, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου έλαβε μέρος στο survivor!

Γιάννης Χατζηγεωργίου ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ: ΗΛΙΚΙΑ, ΥΨΟΣ, το ΚΡΑΞΙΜΟ στο SURVIVOR που...ΥΠΟΤΑΧΘΗΚΕ τελικά!
Γιάννης Χατζηγεωργίου ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ: ΗΛΙΚΙΑ, ΥΨΟΣ, το ΚΡΑΞΙΜΟ στο SURVIVOR που…ΥΠΟΤΑΧΘΗΚΕ τελικά!

Έκανε το ντεμπούτο του, το 2012, μέσα από την σειρά «Iki yaka bir ismail», η οποία προβλήθηκε από το τουρκικό κανάλι ATV. Έπειτα, ακολούθησε η σειρά του ΑΝΤ1, «Ταμάμ», στην οποία είχε πρωταγωνιστικό ρόλο. Η σειρά έκανε πρεμιέρα στις 12 Οκτωβρίου 2014 και λόγω της μεγάλης απήχησης που γνώρισε, ολοκληρώθηκε σε τρεις σεζόν, στις 12 Μαΐου 2017. Την ίδια χρονιά (2017), συμμετείχε στην ελληνική εκδοχή του ψυχαγωγικού show «Your Face Sounds Familiar», κατακτώντας τελικά την πρώτη θέση. Τη σεζόν 2017-2018 είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά του ΑΝΤ1, «Παρθένα Ζωή».

Τη σεζόν 2018-2019 πρωταγωνίστησε στη σειρά του ΣΚΑΪ, «Όσο Έχω Εσένα» ενώ τη σεζόν 2019-2020 στη σειρά του ALPHA, «Σπίτι Είναι».

 

Θέατρο

Θεατρικά έκανε το ντεμπούτο του, την σεζόν 2014-2015, με το μιούζικαλ «Barbarella: The 80s Musical», το οποίο παίχτηκε στο Θέατρο Πειραιώς 131 και στο οποίο συνεργάστηκε μεταξύ άλλων με τους Ελένη Φουρέιρα, Ήβη Αδάμου, Καίτη Γαρμπή και Σταμάτη Γαρδέλη. Ακολούθησε το μιούζικαλ «Οικογένεια Άνταμς» τη σεζόν 2016-2017 στο Θέατρο Βέμπο και η παράσταση «Μια τρελή τρελή αλφαβήτα» το 2017 στο Θέατρο Coronet.

Μουσική
MindTrap / RadioAct

Το 2014, δημιούργησε το συγκρότημα MindTrap μαζί με τους Πάρη Σκαρτσολιά, Δάνη Ντάρλα, Γιώργο Καϊκού, Θωμά Αλεξίου και Σταύρο Σπυρόπουλο, κάνοντας αρκετές live εμφανίσεις σε μαγαζιά. Το 2015, το συγκρότημα μετονομάστηκε σε RadioAct, υπέγραψαν συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρεία Panik Records ενώ υπήρξε και αλλαγή στα μέλη, αφού αποχώρησε ο Θωμάς Αλεξίου και προστέθηκε ο Κώστας Στεφανίδης.

Γιάννης Χατζηγεωργίου βιογραφικό! Η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

 

To 2016, έπειτα από αλλαγές στα μέλη, οι RadioAct (Γιάννης Χατζηγεωργίου, Γιώργος Καϊκού, Κώστας Στεφανίδης, Νίκος Αθανασιάδης & Duke) κυκλοφόρησαν το πρώτο τους τραγούδι, με τίτλο «Me N Myself» μαζί με βίντεο-κλιπ, ενώ την ίδια χρονιά συνεργάστηκαν και με τους DiGi και Demy στο τραγούδι «Κάτι Πήγε Στραβά». Ακολούθησαν τα τραγούδια «G.A.D.» το 2017 και «Αν Ήσουν Εδώ» το 2018, ενώ το καλοκαίρι του 2018, το συγκρότημα διαλύθηκε.

Σόλο πορεία

Τον Νοέμβριο του 2018, κυκλοφόρησε το πρώτο του τραγούδι ως σόλο καλλιτέχνης, με τίτλο «Κάθε Φορά» από την Panik Records. Τον Ιούνιο του 2019, συμμετείχε στα Mad Video Music Awards, ερμηνεύοντας με τον Θοδωρή Μαραντίνη το τραγούδι «Που Ήσουν Χτες». Τον Νοέμβριο του 2019, κυκλοφόρησε το δεύτερο του σόλο τραγούδι, με τίτλο «Αχ Μάγισσα Μου».

Γιάννης Χατζηγεωργίου & Χριστίνα Γεροθόδωρου: Είναι αχώριστοι!

Συγγραφή
To 2018, εκδόθηκε το πρώτο του βιβλίο, με τίτλο «Ζιάκ: Η έκλειψη».

Φιλμογραφία
Τηλεόραση
Έτος Τίτλος Προγράμματος Κανάλι Ρόλος Σημειώσεις
2011-2012 Iki yaka bir Ismail ATV Αντώνης Πρωταγωνιστικός Ρόλος
2014-2017 Ταμάμ ΑΝΤ1 Τζεμ Οζτούρκ Πρωταγωνιστικός Ρόλος
2017 Your Face Sounds Familiar ΑΝΤ1 Ο Ίδιος Διαγωνιζόμενος – Νικητής
2017-2018 Παρθένα Ζωή ΑΝΤ1 Μάκης Παπουτσής Πρωταγωνιστικός Ρόλος
2018-2019 Όσο Έχω Εσένα ΣΚΑΪ Αχιλλέας Ρήγας Πρωταγωνιστικός Ρόλος
2019 Για πάντα παιδιά OPEN Βασίλης Επεισόδιο: “Billy the Kid”
MadWalk – The Fashion Music Project ALPHA Ο Ίδιος Ερμηνεία
Mad Video Music Awards ALPHA Ερμηνεία
2019-2020 Σπίτι Είναι ALPHA Λευτέρης Πιτσούλης Πρωταγωνιστικός Ρόλος
2021- Survivor Greece ΣΚΑΪ Ο Ίδιος Διαγωνιζόμενος

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :