Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,Γιάννης Χριστοδουλόπουλος βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Είναι 25 ετών και έχει καταγωγή από την όμορφη Σύρο
Μένει στα Άνω Λιόσια Έχει ύψος 1.90
Από πολύ μικρή ηλικία, ήθελε να ασχοληθεί με τη μαγειρική
Έχει δικό του κανάλι στο Youtube, που λέγεται Foodman και μοιράζεται εκεί όμορφες συνταγές.
Το χαρακτηριστικό του όσον αφορά στις ενδυματολογικές του επιλογές είναι σίγουρα τα γυαλιά ηλίου, που είναι και το γούρι του!Όπως είχε αναφέρει σε συνέντευξή του στη «Φωλιά των Κου Κου», κόλλησε το μικρόβιο της μαγειρικής από τη γιαγιά του Σταυρούλα μετά την ηλικία των 10 ετών.

Από την πρώτη του κιόλας οντισιόν για το MasterChef είχε κλέψει τις εντυπώσεις με την προσωπικότητά του αλλά και με τις μαγειρικές του ικανότητες. Στην οντισιόν αυτή, είχε πάρει δύο «ναι» από τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ενώ πιο επιφυλακτικός έδειξε ο Σωτήρης Κοντιζάς που του είχε δώσει «όχι».

Ο νεαρός σεφ είχε προκαλέσει… “κόντρα” μεταξύ των κριτών για το στυλ και την εηωτερική του εμφάνιση.

Χαρακτηριστικά είχαν πει οι κριτές: «Έχεις έρθει με ένα στιλ που εμένα δεν δείχνει ώριμο, δεν κάνουμε πασαρελίτσα εδώ πέρα. Εγώ σε πλησίασα και είδα ένα κοντομάνικο που κρέμεται. Και βλέπω το σχεδόν ξυρισμένο στήθος σου και ένα πουκάμισο που έπεφτε πάνω από τις σάλτσες και δεν είναι καν κουμπωμένο. Αυτό δεν καταλαβαίνω. Τι πουλάς; Γιατί μπήκες με τα γυαλιά μέσα; Να τα είχες στην τσέπη σου. Σταύρο από εμένα έχασες από τη συμπεριφορά, από εμένα είναι όχι» του είχε πει, μεταξύ άλλων, ο Σωτήρης Κοντιζάς.

«Δεν συμφωνώ με τον Σωτήρη. Εμένα με ενδιαφέρει περισσότερο τι δοκιμάζω στο τέλος. Δηλαδή και στη ροή του παιχνιδιού, αυτό πάμε και κρίνουμε. Δεν ένιωσα ότι μας προσβάλει κάτι» είχε πει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο οποίος μαζί με τον Πάνο Ιωαννίδη έδωσαν στον Σταύρο Βαρθαλίτη τα δύο «ναι» που χρειαζόταν για να πάρει την πολυπόθητη ποδιά.

Στην πορεία του παιχνιδιού, εντάχθηκε στην ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη και η πορεία του φάνηκε προδιαγεγραμμένη, καθώς από την αρχή ήταν ένα από τα μεγάλα φαβορί!

Δείτε την πρώτη εμφάνιση του Σταύρου Βαρθαλίτη στο MasterChef και το πιάτο που παρουσίασε στην πρώτη του οντισιόν στο παρακάτω βίντεο.

Ο Σταυρος Βαρθαλίτης, μοιράστηκε το έπαθλο με τον φίλο του και δεύτερο φιναλίστ τον μαγειρικό διαγωνισμό, Σταύρο Γεωργίου.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο τι είχε δηλώσει στην “Φωλιά των Κου Κου” μετά τη μεγάλη νίκη του στον τελικό του MasterChef.

Εκτός από τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις, μεγάλη επιτυχία έχει γνωρίσει και το κανάλι του. Με τις δημιουργικές συνταγές του αλλά και με τους καλεσμένους του, έχει μπειδυναμικά στον κόσμο του Yοutube.

Πρωτοφανής ένταση ανάμεσα σε Σταύρο Βαρθαλίτη και Στέφανο Δημουλά.

Τα μαχαίρια βγήκα στο DWTS ανάμεσα στον Στέφανο Δημουλά και στον Σταύρο Βαρθαλίτη για την χορογραφία που παρουσίασε ο τελευταίος με την παρτενέρ του. Ο κριτής ισχυρίστηκε πως η χορογραφία περιείχε κάποια πρότυπα που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν κι η έντονη αντίδραση του Σταύρου Βαρθαλίτη δεν άργησε να έρθει.

Σ.Δ.: Ήρθαμε σε πολύ συγκεκριμένα όρια που είναι πολύ αντίθετα στα πιστεύω μου. Πως όμως μπορείς να σεβαστείς μια μορφή τέχνης όταν δεν σέβεται τον ίδιο τον άνθρωπο;
Σ.Β.: Μην το πάμε εκεί. Δουλέψαμε πολύ με την Μαρία από χορογραφίες που είχαμε δημιουργήσει. Για τον σεβασμό που λέμε.
Σ.Δ.: Όπως και να έχει, τα δικά μου μάτια έβλεπαν ότι πήγαινε πολύ καλά σε μια προώθηση κάποιων προτύπων που για εμένα δεν πρέπει να παρουσιάζονται. Αυτό μου χτυπά πολύ αρνητικά σε όλη την παρουσίαση.
Σ.Β.: Με προσβάλλει αυτό που λέτε και παρεξηγούμαι τώρα. Ούτε αυτό το δέχομαι. Είναι βαρύ αυτό που λέμε, είμαστε στο DWTS. Όχι!
Σ.Δ.: Στους ρόλους σας ήσασταν εξαιρετικοί. Ξέρετε πόσες φορές έχω παίξει εγώ τον κακό; Δεν μιλώ για εσάς αλλά για την μορφή τέχνης και το στυλ του.
Σ.Β.: Ναι αλλά ο τρόπος που λέγεται είναι υποτιμητικός. Είμαι πολύ ευαίσθητος σε αυτά τα θέματα Στέφανε, δεν μπορώ να το ακούω καν. Τρέμει η φωνή μου κι είναι πολύ σπάνιο γιατί είμαι πάρα πολύ ψύχραιμος.
Σ.Δ.: Ζητώ χίλια συγγνώμη, δεν το έκανα για να προσβάλω εσάς. Απλά κάποια πράγματα με έφεραν σε πολύ δύσκολη θέση., , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

https://freegossip.gr/

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner