Hit enter after type your search item
freegossip.gr

News, Lifestyle

Γιάννης Καψάλης βιογραφικό σήμερα! Η ηλικία, η σχέση, το ύψος, τα κιλά, η καταγωγή και οι σπουδές
Γέννηση 30 Ιανουαρίου 1972 (50 ετών) Ο Γιάννης Καψάλης (Ιωάννινα, 30 Ιανουαρίου 1972) είναι Έλληνας τραγουδιστής της Ηπειρώτικης παραδοσιακής μουσικής. Κατάγεται από την Ζίτσα Ιωαννίνων. Είναι γνωστός και μέσα από την συνεργασία του με την τραγουδίστρια Γιώτα Γρίβα.

ΑΘΗΝΆ ΚΑΜΠΆΚΟΓΛΟΥ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΌ ΣΉΜΕΡΑ! Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΉ ΖΩΉ, Η ΗΛΙΚΊΑ, ΤΟ ΎΨΟΣ, Η ΚΑΤΑΓΩΓΉ, ΟΙ ΣΠΟΥΔΈΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΚΙΛΆ

Χώρα πολιτογράφησης Ελλάδα
Θρησκεία Ορθόδοξος Χριστιανισμός

Σύζυγος Παναγιώτα Καψάλη
Αδέλφια Πολυχρόνης Καψάλης, Ουρανία Καψάλη
Οικογένεια Σταύρος Καψάλης και Κατίνα Καψάλη

Ο Γιάννης Καψάλης (Ιωάννινα, 30 Ιανουαρίου 1972) είναι Έλληνας τραγουδιστής της Ηπειρώτικης παραδοσιακής μουσικής. Κατάγεται από την Ζίτσα Ιωαννίνων. Είναι γνωστός και μέσα από την συνεργασία του με την τραγουδίστρια Γιώτα Γρίβα.

Βιογραφία
Γεννημένος στη Ζίτσα Ιωαννίνων, ξεκίνησε ακούγοντας τον παππού του Πολυχρόνη Καψάλη. Ο πατέρας του, Σταύρος, τον έβαλε να μάθει κιθάρα, φωνητική και Βυζαντινή μουσική, ενώ πρώτη φορά τραγούδησε σε πανηγύρι στο χωριό του σε ηλικία 12 ετών και είπε το “Πιο καλή η μοναξιά” του Γιάννη Πάριου.

Δισκογραφία
Άλμπουμ
2002 – Χαίρομαι Τους Ηπειρώτες
2011 – Σελίδα Γυρίζω Γιατί Έπαθα Ζημιά
2013 – Έχουμε Δεν Έχουμε
2013 – Άϊντε Φίλοι Στην Υγειά Σας
2014 – Μ’ Έφαγε Η Μικρή
2015 – Άϊντε Ώπα Ώπα
2015 – Έτσι Γλεντάνε Οι Έλληνες
2017 – Τι Τι Τι Να Κάνω
2018 – Εξάρτηση

Συλλογές
2001 – Σκοποί Και Τραγούδια Της Ηπείρου
2005 – Όλη Η Ήπειρος Χορεύει
2006 – Ηπειρώτικο Οδοιπορικό
2007 – Στο Δρόμο Της Ηπειρώτικης Παράδοσης
2010 – Ηπειρώτικα – Αντίθετοι Δρόμοι

Άλμπουμ Συναυλιών
1998 – Έτσι Γλεντούν στην Ήπειρο
2008 – Ζωντανά Στ’ Αγρίμια
2009 – Δημοτικά Άσματα
2010 – Χορευτικά Αντίθετοι Δρόμοι
2013 – Ζωντανό Πανηγύρι Στον Λούρο
2019 – Πανηγύρι Πεδινή: Ποταμούλα
2019 – Πανηγύρι στη Φασκομηλιά

Singles & EPs
2019 – Όλοι Πάνω
2019 – Συζητάς Για Μια Αγάπη
2020 – Ελλάδα Μου

Γιάννης Καψάλης βιογραφικό σήμερα! Η ηλικία, η σχέση, το ύψος, τα κιλά, η καταγωγή και οι σπουδές
Γιάννης Καψάλης βιογραφικό σήμερα! Η ηλικία, η σχέση, το ύψος, τα κιλά, η καταγωγή και οι σπουδές

Νίκος Μέλλος βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :