Γιάννης Πάριος βιογραφικό ηλικία: Το συγνώμη που ΧΡΩΣΤΑΕΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ!!!

Γιάννης Πάριος βιογραφικό ηλικία: Το συγνώμη που ΧΡΩΣΤΑΕΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ!!! Οι γονείς μου μπορούσαν να κόψουν και την αναπνοή τους στη μέση και να σου δώσουν τη μισή για να χορτάσεις. «Ήθελαν να καμαρώσουν οι άνθρωποι και, τελικά, παραλίγο να τους απογοητεύσω που έγινα τραγουδιστής.

Γιάννης Πάριος
 ηλικία
Γιάννης Πάριος βιογραφικό ηλικία: Το συγνώμη που ΧΡΩΣΤΑΕΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ!!! 4

Θεωρούσαν ότι είναι μια δουλειά η οποία δεν συμβάδιζε με τον χαρακτήρα μου. Κι όμως, αυτό ονειρευόμουν από παιδί, αυτό που είμαι τώρα», είχε εξομολογηθεί ο ίδιος, τονίζοντας πάντως ότι ο καπετάν-Χαραλάμπης σεβάστηκε την απόφασή του να γίνει τραγουδιστής. «Ήταν ο μοναδικός, ή ένας από τους ελάχιστους, που μου είπε “εγώ παιδί μου σου έχω εμπιστοσύνη για αυτό που θέλεις να κάνεις, προχώρα”», αποκάλυψε στην εκπομπή «The 2Night Show» όπου βρέθηκε καλεσμένος παλιότερα.

Η μητέρα μου ήταν μια γυναίκα που από το τίποτα μπορούσε να κάνει ένα τραπέζι για δέκα άτομα», είχε πει, αφήνοντας το συναίσθημα να ξεχειλίσει… Έτσι ήταν γνωστός στην Πάρο ο πατέρας του Γιάννη Πάριου. Ένας άξιος ψαράς που αργότερα έγινε φαροφύλακας και μαζί με την γυναίκα του την Μαρουσώ, έκαναν ό,τι περνούσε από τα χέρια τους για την οικογένεια. Έχοντας αυτές τις μνήμες από τα παιδικά του χρόνια, ο γνωστός τραγουδιστής κουβαλά μέσα του ακόμα ένα βάρος για κάτι που δεν μπόρεσε να κάνει…

Ο νεαρός –τότε- Γιάννης, πολύ πριν γίνει ένας από τους μεγαλύτερους ερμηνευτές του ελληνικού πενταγράμμου, βρέθηκε στην Αθήνα για σπουδές. Όπως οι περισσότεροι γονείς, έτσι και οι δικοί του, ίσως περίμεναν να τον δουν να γίνεται γιατρός, δικηγόρος ή κάτι τέτοιο. Ακόμη και παπάς. «Κάτω από το κράτος παιδί μου… Να παίρνεις έναν μισθό», του έλεγε ο πατέρας του χαρακτηριστικά.

Γιάννης Πάριος βιογραφικό
Γιάννης Πάριος βιογραφικό ηλικία: Το συγνώμη που ΧΡΩΣΤΑΕΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ!!! 5

«Μετανιώνω για το συγγνώμη που δεν είπα…»: Αυτό που δεν ξεπέρασε ποτέ ο Γιάννης Πάριος

Ο Γιάννης Πάριος άνοιξε την καρδιά του μιλώντας και για τα παιδικά χρόνια του τα οποία περιέγραψε ως «φτωχικά, αλλά όχι μίζερα», σε συνέντευξή του στην «Lifo». «Δεν πείνασα ‒ βέβαια, δεν ήξερα τι θα πει χορτάτος, για να ξέρω ότι πεινάω. Οι γονείς μου μπορούσαν να κόψουν και την αναπνοή τους στη μέση και να σου δώσουν τη μισή για να χορτάσεις. Η μητέρα μου ήταν μια γυναίκα που από το τίποτα μπορούσε να κάνει ένα τραπέζι για δέκα άτομα», είχε πει, αφήνοντας το συναίσθημα να ξεχειλίσει…

Γιάννης Πάριος wikipedia
Γιάννης Πάριος βιογραφικό ηλικία: Το συγνώμη που ΧΡΩΣΤΑΕΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ!!! 6

Το ίδιο είχε συμβεί και όταν ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Η ζωή είναι στιγμές» στην ΕΡΤ και τον Ανδρέα Ροδίτη, όπου εξέφρασε το βάρος που ένιωθε μέσα στην ψυχή του επειδή δεν μπόρεσε να κρατήσει στην ζωή τον πατέρα του, όταν εκείνος αρρώστησε. Τότε χρειαζόταν μια ένεση καθημερινά, το κόστος της οποίας ήταν 1250 δραχμές. Ένα ποσό τεράστιο για τα δεδομένα της αποχής, αν αναλογιστούμε ότι το μεροκάματο που έπαιρνε τραγουδώντας στην «Νεράιδα» άγγιζε τις 300 δραχμές.

x