Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Lifestyle News

Γιάννης Τάσσιος βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Ο Γιάννης Τάσσιος γεννήθηκε στις 15 Ιανουαρίου στην Λειβαδιά, είναι Έλληνας τραγουδιστής.

Γιάννης Τάσσιος
Γενικές πληροφορίες
Όνομα στη
μητρική γλώσσα Γιάννης Τάσσιος (Ελληνικά)
Γέννηση Λειβαδιά
Εθνικότητα Έλληνας
Χώρα πολιτογράφησης Ελλάδα
Εκπαίδευση και γλώσσες
Ομιλούμενες γλώσσες νέα ελληνική γλώσσα
Πληροφορίες ασχολίας
Ιδιότητα τραγουδιστής
Περίοδος ακμής 1988

Γιάννης Τάσσιος βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Ο Γιάννης Τάσσιος γεννήθηκε στις 15 Ιανουαρίου στην Λειβαδιά, είναι Έλληνας τραγουδιστής.

Βιογραφία
Μεγάλωσε σε μουσικό περιβάλλον καθώς η οικογένεια του ασχολούνταν με την μουσική και πιο συγκεκριμένα, με την δημοτική και βυζαντινή μουσική. Λίγα χρόνια αργότερα, όταν έφτασε στην εφηβεία ο Γιάννης Τάσσιος, ασχολήθηκε με την κλασσική κιθάρα. Ο Γιάννης Τάσσιος έχει κυκλοφορήσει έξι προσωπικά άλμπουμ, εφτά singles και ένα live άλμπουμ με τον Χρήστο Πάζη. Ξεκίνησε την καριέρα του το 1988 και λίγα χρόνια αργότερα, το 1999, κυκλοφορεί το πρώτο του προσωπικό άλμπουμ.

Γιώργος Θεοφάνους! ΗΛΙΚΙΑ, βιογραφικό και 4 παιδιά

Μουσική καριέρα
Το 1999 κυκλοφορεί το πρώτο του άλμπουμ από την Minos EMI το οποίο φέρει την επωνυμία του («Γιάννης Τάσσιος»). Ένα άλμπουμ που υπογράφουν σπουδαίοι Έλληνες συνθέτες και στιχουργοί όπως ο Γιώργος Θεοφάνους, ο Δημήτρης Κορδατζής, ο Γιάννης Κετσελίδης και ο Άκης Κατσουπάκης τη μουσική και τους στίχους η Εύη Δρούτσα, ο Πάνος Φαλάρας, ο Ηλίας Φιλίππου και η Σμαρούλα Μαραγκουδάκη. Το 2001 κυκλοφορεί το single «Δύσκολα ή εύκολα» από την Sony Music και πραγματοποιεί τις εμφανίσεις του στις Μούσες (εν χορό) μαζί με τον Χρήστο Πάζη. Το 2003, κυκλοφόρησε live cd με τον Γιάννη Τάσσιο και τον Χρήστο Πάζη από το νυχτερινό κέντρο Μούσες (εν χορό) από την Sony Music.

Ακολούθησαν τα άλμπουμ «Για σένα» το 2002, «Ένα φιλί» το 2004 και το single «Ποιον μαγεύεις με φιλιά» το 2006. Το επόμενο άλμπουμ του κυκλοφορεί το 2007 και έχει τίτλο «Θα μου κάνεις καλό» με την υπογραφή καταξιωμένων συνθετών και στιχουργών όπως ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και ο Ηλίας Φιλίππου. Αρκετά αναγνωρίσιμος πλέον, το 2008, επιστρέφει ξανά στην Minos EMI και κυκλοφορεί το νέο του single με τίτλο «Γλώσσα επικοινωνίας» που σημείωσε μεγάλη επιτυχία μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Μετά από χρόνια απουσίας από την δισκογραφία, το 2012 επιστρέφει με νέο άλμπουμ που φέρει τον τίτλο «Αναπνοή μου». Το 2013 κυκλοφορεί τρία νέα singles με τίτλο «Μπορώ ακόμα», «Είμαι αποφασισμένος» και «Άκου την καρδιά». Το 2014, ο Τάσσιος κυκλοφόρησε το single με τίτλο «Εσένα είχα μόνο» από την Minos EMI.

Γιάννης Τάσσιος βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Γιώργος Θεοφάνους βιογραφικό! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα

Δισκογραφία
Άλμπουμ
1999: Γιάννης Τάσσιος
2001: Δύσκολα Ή Εύκολα
2002: Για Σένα
2004: Ένα Φιλί
2005: Ανησυχώ Για Σένα (Και Άλλα Αγαπημένα)
2006: Ποιον Μαγεύεις Με Φιλιά
2007: Θα Μου Κάνεις Καλό
2008: Γλώσσα Επικοινωνίας
2012: Αναπνοή Μου
Άλμπουμ Συναυλιών
2003: Μούσες Εν Χορώ Live

Ηλίας Φιλίππου ”9-10 χρονών. Τα πρώτα μου τραγούδια τα έγραφα σε χαρτοτραπεζομάντηλα’

Singles & EPs
2009: Με Το Στόμα Γεμάτο Φιλιά
2010: Σαν Τρελός
2011: Τρελά Ερωτευμένος
2012: Αναπνοή Μου
2013: Μπορώ Ακόμα
2013: Είμαι Αποφασισμένος
2013: Άκου Την Καρδιά

Γιάννης Τάσσιος βιογραφικό σήμερα Η προσωπική ζωή η ηλικία το ύψος η καταγωγή οι σπουδές και τα κιλά 2

2014: Εσένα Είχα Μόνο
2015: Θα Σ’ Εκδικηθώ
2016: Από Την Αρχή Φαινόσουνα
2017: Και Περιμένω
2018: Όλα Να Τα Αλλάξω
2019: Θυμώνω
2020: Σπάω
2022: Δε Σε Γράφω, Σε Διαγράφω
2022: Να το θυμηθείς

Γιάννης Τάσσιος: “Είχα να βγω απ’ το σπίτι μου πάνω από 1 χρόνο, φοβήθηκα για τη ζωή τους”

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» παραχώρησε ο Γιάννης Τάσσιος. Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής μίλησε στον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομάκη, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που πέρασε με την κατάθλιψη, τις τρικλοποδιές στη δουλειά αλλά και τις αλλεπάλληλες εξωσωματικές που έκανε η σύζυγός του.

«Έχει συμβεί σε όλους τους καλλιτέχνες να τους βάλουν τρικλοποδιές. Δυστυχώς, είναι η δουλειά μας τέτοια, έχει άγραφους νόμους. Σε μένα ήταν πολύ άσχημο, γιατί ήταν στο peak της καριέρας μου. Είχα πολλές επιτυχίες και εκεί έγινε μια στραβή. Δεν θέλω να το αναλύσουμε περισσότερο, γιατί είναι κάτι που πονάει», παραδέχεται ο Γιάννης Τάσσιος.

«Πέρασα μια μεγάλη κατάθλιψη. Το πέρασα όλο μόνος μου. Είχα να βγω απ’ το σπίτι μου πάνω από 1 χρόνο. Δε φοβήθηκα για μένα αλλά για τη ζωή των δικών μου ανθρώπων. Όλοι ψάχνουν να βρουν τι αδυναμία έχεις. Δεν θα χτυπήσουν εσένα, θα χτυπήσουν εκεί που πονάς περισσότερο, οπότε αναγκαστικά θα κάνεις πίσω», εξομολογείται ο τραγουδιστής.

«Έχω έναν γιο, τον Δημητράκη μου. Η ευχή μου να καταφέρω επιτέλους να κάνω ένα παιδί πραγματοποιήθηκε μετά από 6-7 εξωσωματικές. Καταλαβαίνεις ότι για τη σύζυγο είναι πάρα πολύ ψυχοφθόρο. Τι να πεις σε έναν άνθρωπο, όταν το αποτέλεσμα είναι αρνητικό; Πώς θα την κοιτάξεις στα μάτια; Είναι σαν να παίρνεις ένα μαχαίρι και να της το καρφώνεις στην κοιλιά», τονίζει ο Γιάννης Τάσσιος.

«Όταν όμως γίνεται και παίρνεις το παιδί στα χέρια σου, εκεί αλλάζουν όλα. Λες: χαλάλι όσα πέρασα, αυτό τώρα είναι δικό μου;», παραδέχεται στη συνέχεια ο Γιάννης Τάσσιος.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :