Ροή ειδήσεων

Γιάννης Βαρδής: «Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου δεν μου λέει απολύτως τίποτα»

Ο Γιάννης Βαρδής σε συνέντευξή του εξομολογήθηκε πώς θα γιορτάσει του Αγίου Βαλεντίνου.
Πλησιάζει η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Τι δώρο θα κάνεις στην αγαπημένη σου;«Αυτή η γιορτή δεν μου λέει απολύτως τίποτα Αν έχεις έναν άνθρωπο και αισθάνεσαι πράγματα για εκείνον, μπορείς να του το δείχνεις καθημερινά με άλλους τρόπους».
Πέρσι μου έλεγες πόσο καλά είσαι σε προσωπικό επίπεδο.«Εξακολουθώ να είμαι το ίδιο καλά. Και καλύτερα».
Σαραντάρισες. Δεν είναι καιρός να αρχίσεις να σκέφτεσαι και για ένα… μικρό Αντώνη;«Στη ζωή ερχόμαστε για τον εαυτό μας. Η μητέρα μου με ρώτησε το ίδιο χθες. “Πότε θα κάνεις οικογένεια; Τι περιμένεις;” “Έχω την εντύπωση ότι άργησα”, της απάντησα. “Πλησιάζω τα 41. Αν κάνω τώρα παιδί, όταν εκείνο γίνει 20, εγώ θα είμαι σχεδόν στα 65 μου”. Μου είπε ότι εποχές έχουν αλλάξει. Ένας άνθρωπος 65 χρόνων σήμερα δεν θεωρείται ηλικιωμένος. Είναι μέσα στα πράγματα και μπορεί να σταθεί στο παιδί του. Έχει δίκιο. Μπορεί να το ξανασκεφτώ».
Θα ήθελες να έχεις με το παιδί σου τη σχέση που είχες με τον πατέρα σου;«Πάρα πολύ. Ήταν δοκιμασμένη σχέση. Ειδικά στην αρχή δεν ήταν εύκολα. Ήταν δώρο το να ζω μαζί του για είκοσι χρόνια».
Ισορροπείς μέσα από τον έρωτα;«Όχι. Χωρίς να θέλω να μειώσω κανέναν από τους ανθρώπους που ήταν κοντά μου, ισορροπώ περισσότερο όταν κάθομαι και σκέφτομαι μόνος μου».

Related Articles

Back to top button