Ροή ειδήσεων

Γιάννης Βαρδής: «ήταν λάθος μου που έγραφα για τον πατέρα μου στα social media»

​Λάθος χαρακτηρίζει τις αναρτήσεις που έκανε για τον πατέρα του στα social media ο Γιάννης Βαρδής, ενώ παραδέχεται ότι υπήρχε σύντροφος αείμνηστου καλλιτέχνη που δεν τον συμπαθούσε!
«Έκανα τις αναρτήσεις γιατί ήμαστε και οι δυο δημόσια πρόσωπα. Ήταν λάθος μου όμως. Νομίζω με παρέσυρε η συγκίνηση και δεν σκέφτηκα καθαρά. Ήμουν ευάλωτος εκείνη την περίοδο», παραδέχεται στο περιοδικό «Εγώ Weekly» ο νεαρός τραγουδιστής.
Απαντώντας στις επικρίσεις που δέχθηκε επειδή «ανέβασε» μια αγιογραφία με το πρόσωπο του πατέρα του, ο Γιάννης επισημαίνει: «την έφτιαξε μια φίλη. Δεν βάλαμε ούτε φωτοστέφανο ούτε κανένα σύμβολο αγιοποίησης. Απλά φορούσε έναν μανδύα και κρατούσε ένα βιβλίο με μουσική. Για μένα ο πατέρας μου ήταν νόμος και Θεός. Ό,τι έλεγε ήταν νόμος. Και ήταν ο Θεός μου».
«Ας μην το κρύβουμε. Υπήρχε και σύντροφος του πατέρα μου που δεν μου έδειχνε και ιδιαίτερη συμπάθεια. Αποδειγμένα!», αναφέρει σε άλλο σημείο της συνέντευξης και, προφανώς, αναφέρεται στη Χριστίνα Μαραγκόζη, στην οποία η αδερφή του, Καλλιστώ, είχε απαγορεύσει να πάει στην κηδεία του πατέρα τους.
Με την τελευταία σύντροφο του Αντώνη Βαρδή, την Φιλοθέη, ο Γιάννης παραδέχεται πως είναι δεμένος: «έζησε 12 χρόνια με τον πατέρα μου. Έχω δεθεί μαζί της γιατί ξέρω πόσο πολύ του στάθηκε. Το ότι αγαπούσε τόσο πολύ τον πατέρα μου, όπως την αγαπούσε και εκείνος, μου είναι αρκετό».
«Υπήρξαν άνθρωποι στην κηδεία που ήρθαν για το θεαθήναι. Καταλαβαίνω όμως και εκείνους που τον αγαπούσαν και δεν μπόρεσαν να παραστούν. Αντιλαμβάνομαι το μέγεθος του πόνου τους. Επίσησς, πήρα πολλά μηνύματα από άγνωστο κόσμο που έχει βιώσει απώλεια. Τους τιμώ αφάνταστα», καταλήγει ο τραγουδιστής.

Related Articles

Back to top button