freegossip.gr
freegossip.gr

News, Lifestyle

Hit enter after type your search item
freegossip.gr

News, Lifestyle

Γιάννης Βασιλείου βιογραφικό! Η ηλικία, η καταγωγή, οι σπουδές, το ύψος και τα κιλά «Ναι, να το πάρω από την αρχή.


Όνομα γέννησης Ιωάννης Βασιλείου
Γεννημένος το 1950
Σαλαμίνα, Αττική, Ελλάδα
Είδη Laïko
Επάγγελμα Μουσικός
Ετικέτες Alpha Records
Ο Γιάννης Βασιλείου (Γιάννης Βασιλείου, γεννημένος το
 1950 στη Σαλαμίνα[1]) είναι Έλληνας Λαϊκός τραγουδιστής.
 Κυκλοφόρησε περίπου δύο δεκάδες ολοκληρωμένων άλμπουμ, 
κυρίως στην Alpha Records.[2] Δέκα από τα άλμπουμ του ήταν 
πιστοποιημένα χρυσά και ένα πλατινένιο.[3] Ο γιος του, Γιώργος
 Αλκαίος, είναι επίσης επιτυχημένος τραγουδιστής.[4]

Ο Γιάννης Βασιλείου είναι Έλληνας τραγουδιστής , γεννήθηκε στην Ελλάδα και στην ηλικία των 5 ετών βρέθηκε στην Αμερική μαζί με την οικογένεια του, που αποφάσισε να βρει την τύχη της στην χώρα της ελευθερίας.

Εκεί σπούδασε γυμναστής δουλεύοντας καταρχάς στην Νέα Υόρκη και μετά στο Bronx. Παράλληλα ασχολούταν με το τραγούδι,αφού όπως έλεγε είχε δυο αγάπες,την γυμναστική και το τραγούδι.Είχε δικό του γκρουπ και έπαιζε μοντέρνα μουσική ανοίγωντας το πρόγραμμα στις συναυλίες των Rolling Stones.

Αργότερα και για ένα oλόκληρο χρόνο δούλεψε στο Λας Βέγκας δίπλα στον Φρανκ Σινάτρα.Εκεί αλλά και στο Bronx έζησε το νέγρικο ρυθμό το γκόσπελ και από τότε ήθελε να το παντρέψει με το ελληνικό τραγούδι.
Όταν ήρθε στην Eλλάδα ο Γιάννης Βασιλείου δούλεψε ως γυμναστής στο Αμερικάνικο Κολέγιο της Αγ.Παρασκευής,ενώ το δαιμόνιο της μουσικής δεν τον άφηνε σε ησυχία.

Ύστερα από οκτώ ολόκληρα χρόνια ήρθε η επιτυχία στην καριέρα του με τον δίσκο «ΦΗΜΕΣ» ενώ προηγουμένως συνεργάζεται με ορισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου τότε όπως ο μεγάλος Μανώλης Αγγελόπουλος και άλλοι.

Αξιοσημείωτη είναι η συμμετοχή του στο φεστιβάλ της Βουλγαρίας όπου ο Γιάννης Βασιλείου κατέκτησε την πρώτη θέση ερμηνείας ανάμεσα σε 32 ευρωπαϊκές συμμετοχές..

Παρ’όλες τις υποσχέσεις για βοήθεια ως προς την καριέρα του μετά την πρώτη θέση στο φεστιβάλ,ο Γιάννης κατάφερε μόνος του να φτάσει στην κορυφή..Τα χρήματα και η επιτυχία του χτύπησαν την πόρτα αλλά ο Γιάννης πάντα συγκρατημένος δεν τρελλάθηκε..

Στην πλούσια καριέρα του έχει συνολικά 31 δισκογραφικές δουλειές από τις οποίες οι 10 χρυσοί δίσκοι και 1 πλατινένιος με την μεγάλη επιτυχία «Καμπριολέ»

Ο Γιάννης Βασιλείου είναι ένας σπουδαίος καλλιτέχνης και για όσους τον γνωρίζουν πρόκειται και για ένα σπουδαίο άνθρωπο.Ακόμα και σήμερα παραμένει στην επικαιρότητα χωρίς την βοήθεια κανενός γιατί καλλιτέχνης δεν γίνεσαι καλλιτέχνης γεννιέσαι!!!

Δισκογραφία :
1983 – ΑΚΟΜΑ ΤΗ ΘΥΜΑΜΑΙ
1985 – ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ
1986 – Σ’ΑΓΑΠΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ
1988 – ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΕΙΣ
1989 – ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΥΓΕΣ ΠΟΤΕ
1991 – ΦΗΜΕΣ
1992 – ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΓΙΑ ΚΕΦΙ ΚΑΙ ΧΟΡΟ
1991 – ΟΛΑ ΘΑ ΣΤΑ ΜΑΘΩ

1993 – ΤΗ ΛΕΝΕ ΛΟΛΑ
1994 – ΕΞΑΨΗ
1995 – ΜΑΝΤΗΛΙ
1996 – ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ
1997 – ΝΑ ΠΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ
1998 – ΛΕΕΙ ΛΕΕΙ
1998 – ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ
1999 – ΕΙΣΑΙ ΜΩΡΟ
1999 – ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΛΕΜΜΑ
2000 – ΕΙΠΑ
2001 – ΑΠΟΦΑΣΗ ΖΩΗΣ
2002 – ΟΙ ΧΡΥΣΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

2003 – ΧΑΛΑΛΙ ΣΟΥ
2004 – LIVE
2005 – ΜΕ ΚΑΙΣ ΜΕ ΚΑΙΣ (ΕΠΑΝΑΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ)
2006 – ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ
2008 – ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ
2009 – ΣΠΑΣΤΑ ΟΛΑ
2010 – ΜΕ ΑΓΑΠΗ
2012 – ΠΑΙΞΕ ΜΠΑΛΑ
2015 – ΓΟΥΣΤΑ

Υπάρχει μια συνέχεια, όταν το είδα αυτό το πράγμα μπροστά στα μάτια μου, μετά με απείλησαν. Απείλησαν τα παιδιά μου και την οικογένειά μου οι μπράβοι του μαγαζιού…

Γιώργος Αλκαίος βιογραφικό! Η ηλικία, το ύψος, τα κιλά, η καταγωγή, οι σπουδές

Τι να έκανα; Μου είπαν να μην πω τίποτα γιατί θα έχω πρόβλημα με τα παιδιά μου. Τι να έκανα; Ήταν βίντεο το χθεσινό, δεν είχε συνέχεια, ήταν κομμένο. Απειλήθηκε η ζωή μου και των παιδιών μου. Έγινε πριν 40 χρόνια.

Και η κοπέλα δε μίλησε γιατί φοβήθηκε, μου είπε ότι δε θα κάνει τίποτα γιατί φοβάται. Τι να κάνω όταν απειλείται η ζωή μου. Δε ξαναδούλεψα μαζί με αυτόν τον άνθρωπο. Και η ζωή της κοπέλας απειλήθηκε. Δεν έκανε καμία καταγγελία. Τι έπρεπε να κάνω εγώ; Είναι δυνατόν να γινόταν τώρα αυτό και να μην πάω στην αστυνομία;», είπε αρχικά ο Γιάννης Βασιλείου.

Ο Γιάννης Βασιλείου είπε στη συνέχεια: «Τότε δεν υπήρχε τίποτα, ούτε κινητά, έγινε πριν 40 χρόνια αυτό. Είμαι καλλιτέχνης, δε με ρωτήσαν τι κάνω δισκογραφικά, ήταν όλο ένα θέμα για να προβάλλουν αυτά που θέλουν, δε με ρώτησαν τι κάνω επαγγελματικά, που τραγουδάω.

Είναι δυνατόν να μην έχω καλή σχέση με τον γιο μου; Έχει μετακομίσει τόσα χρόνια στη Μήλο. Είναι δυνατόν να μην μιλάω με τον γιο μου; Εκμεταλλεύονται κάποια πράγματα για να κάνουν τηλεθέαση» είπε ο Γιάννης Βασιλείου και συνέχισε σε έντονο ύφος».

«Η εκπομπή ήταν Σάββατο και εγώ ήμουν κουμπάρος σε ένα ζευγάρι. Την εκπομπή την είδα άλλη μέρα. Είναι ο γιος μου. Αγανάκτησα, θα βγαίνω να λέω μόνο για τα τραγούδια μου. Έχω πει πάρα πολλές φορές ότι τα ελληνικά μου είναι άσχημα. Δεν έχω πάει σε ελληνικό σχολείο. Πάλι μου κάνετε ερωτήσεις για να μάθετε για τον Γιώργο… Η ίδια καραμέλα συνέχεια ότι δε μιλάω με τον Γιώργο…

Ζητάω συγγνώμη και γι΄αυτό που είπα για την κοπέλα γιατί δεν κατάλαβα την ερώτηση, τα ελληνικά μου δεν είναι καλά. Απειλήθηκε η ζωή μου, τα παιδιά μου, τι να κάνω;

Βασιλείου: «Η μητέρα του γιου μου παντρεύτηκε μετά από έξι μήνες και έκανε τέσσερα παιδιά»

Πριν 40 χρόνια τα πράγματα στη νύχτα δεν ήταν καλά, με βούτηξαν οι μπράβοι στη πόρτα και μου είπαν ότι αν μιλήσω θα με θάψουν. Αν γινόταν σήμερα αυτό αμέσως θα πήγαινα στην αστυνομία» πρόσθεσε επίσης ο Γιάννης Βασιλείου.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :