Γιατί οι δημοσιογράφοι ΠΑΡΑΚΙΝΟΥΝ τους σελέμπριτι να ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΟΥΝ για όσα τους ΓΡΑΦΟΥΝ και κείνοι με ΧΑΡΑ, πέφτουν στην ΠΑΓΙΔΑ;

0
Γιατί όλοι οι δημοσιογράφοι παρακινούν τους σελέμπριτι να παραπονεθούνε για όσα τους γράφουν  και κείνοι με μεγάλη χαρά πέφτουν στην παγίδα; Μα, δεν είναι πολύ απλή η απάντηση στο γιατί πέφτουν στην παγίδα;  Επειδή, έτσι θα δείξουν πως είναι πετυχημένοι!

Σε κυνηγούν, άρα υπάρχεις.

Κάνεις πως δεν θέλεις ν΄ασχολούνται μαζί σου και έχεις την πολυτέλεια να κάνεις….ανσκόπηση του τι έχει συμβεί, στην τεράστια καριέρα σου!

Μία είναι η αλήθεια: «ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ» ν’ ασχολείσαι μαζί τους!

Όμως, μετά από τόσα χρόνια ιδιωτικής τηλεόρασης, τόσες κυκλοφορίες περιοδικών, τόσο ίντερνετ, βρισκόμαστε ακόμα στην ίδια ερώτηση: «Τι είναι αυτό που έχουν γράψει για σένα και σ’ έχει ενοχλήσει περισσότερο;»

Να διεύκρινίσω: Συνήθως αισθάνομαι πως κάνουμε μεγαλη χάρη στην Συνατσάκη και σε όποια άλλη, όταν αναφέρομαι σε κείνη. Όμως! Πρίν από μένα, τη χάρη της την έχουν κάνει πολλοί άλλοι! Δεύτερον, το αισθανόμαστε για όλους σχεδόν. Οπότε  πέιτε μου, για ποιον θα γράφαμε στο τέλος!

Τι να κάνεις; ν’ ανοίξεις κόντρα με τη Συνατσάκη; Όχι βέβαια! Η Real της πήρε συνέντευξη – εκεί ξεπέφτουμε λόγω έλλειψης θεματολογίας – και πάλι ή ίδια ερώτηση με την ίδια αντίδραση ως απάντηση. Σήμερα η Συνατσάκη, χθες κάποια άλλη, αύριο το ίδιο!

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!