Γιατί τόση επιθετικότητα Κύριε Γιάννη Μπέζο; “Βαρέθηκα να ακούω βλακείες”

Γιατί τόση επιθετικότητα Κύριε Γιάννη Μπέζο; “Βαρέθηκα να ακούω βλακείες” Ο Γιάννης Μπέζος φιλοξενήθηκε μαζί με τον Αιμίλιο Χειλάκη και τη Μυρτώ Αλικάκη στην εκπομπή Art Week της Λένας Αρώνη, με αφορμή την παράσταση Οθέλλος που θα ανέβει σύντομα.

Γιάννης Μπέζος: «Είμαι 42 Χρόνια Στο Χώρο, Βαρέθηκα Να Ακούω Βλακείες»

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη σκηνοθετική ματιά του Αιμίλιου Χειλάκη, λέγοντας πώς «προτιμώ την αμηχανία του νέου σκηνοθέτη παρά τη δήθεν αυθεντία. Είμαι 42 χρόνια στη δουλειά και βαρέθηκα να ακούω βλακείες, έχω ακούσει πάρα πολλές.

Γιάννης Μπέζος: Βλέπουμε εκπομπές τελείως ανόητες να καταγράφουν νούμερα

Και επειδή εγώ είμαι λίγο… γωνιακό μαγαζί, δεν μπορώ να ακούω άλλο και θέλω τους νέους ανθρώπους. Θα μου πει κάποιος… καλά, τόση νεολαγνεία; Όχι!».

Και στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Όταν λέω τους νεότερους ανθρώπους, εννοώ αυτούς που έχουν κάτι να πουν. Και βλέπω ότι έχουν την πρόθεση και την ικανότητα να αφήσουν ένα ίχνος.

Γιάννης Μπέζος: “Βλέπουμε εκπομπές τελείως ανόητες να καταγράφουν νούμερα”

Προτιμώ την αμηχανία του Χειλάκη, παρά τη δήθεν αυθεντία. Άσε που δεν πιστεύω σε αυθεντίες. Εγώ δεν είμαι επαγγελματίας σκηνοθέτης, σκηνοθετώ τις δικές μου δουλειές και που και που κάποια που θα μου πουν.

Γιάννης Μπέζος: Στην ΠΡΩΤΗ Του Συνέντευξη Μέτα Το ΚΑΛΕΣΜΑ Του Κολλητού Του Πέτρου Φιλιππίδη ΑΠΟ ΤΟΝ Εισαγκελέα

Δεν τρελαίνομαι για το… σπορ αυτό, ο Αιμίλιος έχει περισσότερο πάθος και θεωρώ άθλο το να σκηνοθετείς ένα τέτοιο έργο» πρόσθεσε επίσης ο Γιάννης Μπέζος.

Γιατί τόση επιθετικότητα Κύριε Γιάννη Μπέζο; “Βαρέθηκα να ακούω βλακείες”