Gigi Hadid: Η ανοιχτή επιστολή προς τους δημοσιογράφους σχετικά με την κόρη της, Khai

Gigi Hadid: Η ανοιχτή επιστολή προς τους δημοσιογράφους σχετικά με την κόρη της, Khai

 

Η Gigi Hadid και ο Zayn Malik έγιναν γονείς για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο του 2020 και επιθυμούν να μπορούν ξέγνοιαστοι να βγαίνουν βόλτες με τη 10 μηνών κόρη τους, χωρίς να χρειάζεται να της καλύπτουν το πρόσωπο όταν βρίσκεται σε δημόσια θέα.

Έτσι, η νέα μαμά πήρε την πρωτοβουλία να μοιραστεί ένα ανοιχτό γράμμα προς όλους τους δημοσιογράφους και τα μέσα ώστε να αποφύγει τέτοια ατυχή περιστατικά. 

 

Η Hadid έγραψε στο γράμμα της που μοιράστηκε στα stories της στο Instagram: 

«Προς τους παπαράτσι, τον Τύπο και τους λογαριασμούς των φαν:

Όσο το μωρό μας μεγαλώνει έχουμε συνειδητοποιήσει πως δεν μπορούμε να την προστατεύουμε από τα πάντα με τον τρόπο που θα θέλαμε και μπορούσαμε όσο ήταν μικρότερη. Λατρεύει να βλέπει τον κόσμο και ενώ αποκομίζει πολλά από εδώ κοντά στη φάρμα, πρέπει να λάβει εμπειρίες και από άλλα μέρη – μία αληθινή ευλογία. Στις πιο πρόσφατες επισκέψεις μας στη Νέα Υόρκη, έχει αρχίσει να θέλει να σηκώνει το σκίαστρο του ήλιου (κάτι που συνηθίζει να κάνει το σπίτι) και τα καταφέρνει μόνη της. Δεν καταλαβαίνει γιατί είναι καλυμμένη στην πόλη, και από τι θέλω να την προστατεύσω. Θέλω επίσης να δει την πιο απίθανη πόλη στον κόσμο και τους πιο όμορφους και διαφορετικούς ανθρώπους να περπατούν στους δρόμους της Νέας Υόρκης, και αυτό χωρίς το στρες του τσίρκου των μίντια που συνοδεύουν γονείς που είναι δημόσια πρόσωπα. Ξέρω πως οι νόμοι διαφέρουν από πολιτεία σε πολιτεία, και έχω δει κάποιες φωτογραφίες παπαράτσι παιδιών στη Νέα Υόρκη με τα πρόσωπά τους θολά – αλλά ρωτώντας, πιστεύω πως αυτό οφείλεται στην ακεραιότητα του φωτογράφου, των περιοδικών και των φαν που μοιράζονται τις φωτογραφίες. 

Γράφω όλα αυτά για να πω: στους παπαράτσι, στον Τύπο και στους αγαπημένους λογαριασμούς φαν, ξέρετε πως δεν έχουμε ποτέ αναρτήσει σκόπιμα το πρόσωπο της κόρης μας στα σόσιαλ μίντια. Η επιθυμία μας είναι να μπορεί να διαλέξει πώς θα κοινοποιήσει τον εαυτό της στον κόσμο όταν είναι σε ηλικία, και το να μπορεί να ζει μία κανονική, όσο γίνεται, παιδική ηλικία χωρίς να ανησυχεί για μία δημόσια φωτογραφία που δεν έχει επιλέξει. Θα σήμαινε πολλά για εμάς, όσο θα παίρνουμε την κόρη μας να δει και να ανακαλύψει τη Νέα Υόρκη και τον κόσμο, αν θα μπορούσατε σας παρακαλούμε, σας παρακαλούμε, σας παρακαλούμε να θολώνετε το πρόσωπό της από τις φωτογραφίες, αν και όταν το απαθανατίσει η κάμερα. Το ξέρω πως είναι μια παραπάνω προσπάθεια, αλλά ως νέα μαμά, θέλω το καλύτερο για το μωρό μου, όπως όλοι οι γονείς. Και ελπίζω πως αυτό θα συνεχίσει τη συζήτηση για την προστασία των ανήλικων στα μέσα, αν προέρχονται από μία οικογένεια διασήμων. 

Θέλω να στείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παπαράτσι που μας έχουν δείξει σεβασμό, αφού τους ζήτησα να κρατήσουν απόσταση όταν βγήκα βόλτα με το καρότσι από το πρώτο μου ταξίδι στη Νέα Υόρκη με την Khai. Σας βλέπω και το εκτιμώ. 

Για ένα παιδί, μπορώ να φανταστώ πως η δραματική φρενίτιδα των παπαράτσι πρέπει να είναι ψυχοφθόρα και αποπροσανατολιστική. Και είναι ακόμα (μιλώντας) ως ενήλικας που καταλαβαίνει και το αντιμετωπίζει συχνά. Το εκτιμώ που πήρατε χρόνο να το διαβάσετε και ελπίζω να καταλαβαίνετε την πρόθεσή μου. Με αγάπη, G.»

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το freegossip.gr σας πηγαίνει παντού!

 

freegossip.gr