«Οι γιοι μου είναι πολύ μικροί, αλλά εύχομαι να είναι ομοφυλόφιλοι»

11

Υπήρξε sex symbol για το γυναικείο κοινό για πολλά χρόνια, μέχρι που αποκάλυψε τις σεξουαλικές του προτιμήσεις δημόσια.

Ο λόγος για τον Ricky Martin, ο οποίος μάλιστα έγινε κι ακτιβιστής των δικαιωμάτων της LGBTQI+ κοινότητας και πριν εννιά χρόνια απέκτησε μέσω παρένθετης μητέρας δίδυμα αγόρια.

Ο Λατίνος τραγουδιστής σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στο κανάλι ABC και στην εκπομπή Popcorn αποκάλυψε πως εύχεται τα παιδιά του με τον σύντροφό του, εικαστικό Jwan Yosef να είναι ομοφυλόφιλοι!

«Δεν ξέρω, είναι πολύ μικροί, αλλά εύχομαι να είναι ομοφυλόφιλοι», είπε όταν ρωτήθηκε σχετικά. Και συνέχισε: «Πάντα το λέω αυτό, θα ήθελα να κάνω πάλι coming out. Επειδή αισθάνθηκα καταπληκτικά. Τη στιγμή εκείνη όταν έγραψα την επιστολή και την έβαλα στο twitter, και πάτησα να δημοσιευθεί. Η ελευθερία, το αίσθημα της απελευθέρωσης ήταν τόσο ισχυρό, αυτό εννοώ λέγοντας ότι θα ήθελα να κάνω και πάλι coming out γιατί αισθάνθηκα απίστευτα. Και μετά από αυτό, οι άνθρωποι έρχονταν σε μένα και με ευχαριστούσαν λέγοντας «Χάρη σε σένα, καταλαβαίνω καλύτερα τον πατέρα μου. Καταλαβαίνω την αδελφή μου καλύτερα». Είναι ένα πολύ ξεχωριστό πράγμα. Η ευαισθησία, του να μην πρέπει να κρύβομαι με κανένα σχήμα ή μορφή. Βλέπω χρώματα. Και τότε βλέπω το ουράνιο τόξο. Καταλαβαίνω γιατί το σύμβολο είναι το ουράνιο τόξο. Είναι απλά πραγματικό. Είναι απτό και με κάνει πιο δυνατό», ενώ συμπλήρωσε πως «για όσους αγωνίζονται με την ταυτότητά τους, του λέω πως όλα θα είναι ωραία. Απλά να είσαι ο εαυτός σου. Αγάπα τον εαυτό σου».

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

11 Σχόλια

  1. Ανώνυμος στο άρθρο

    αρρωστημένες ψυχές. να εύχεσαι να στήνεται το παιδί σου στα τέσσερα και να του τον σφυρίζουν.

  2. ΠΟΙΟΣ ΧΕΣΤΗΚΕ στο άρθρο

    Ποιος ασχολειτε πλεον με αυτον τον ξεπερασμενο πουστη. Δεν ζουμε πλεον στο 1998 αλλα στο 2018.