Γιώργος Αγγελόπουλος Ντάνος! ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ, ΗΛΙΚΙΑ, ΥΨΟΣ, η δική του Οδύσσεια κια η…Ιθάκη του 8 χρόνια μετά….
Γιώργος Αγγελόπουλος Ντάνος! ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ, ΗΛΙΚΙΑ, ΥΨΟΣ, η δική του Οδύσσεια κια η…Ιθάκη του 8 χρόνια μετά….Πέρασε από πολλά κύματα έως ότου αποφασίσει ή αναγκαστεί ν’ αφήσει την…τέχνη του ηθοποιού και να γυρίσει στο νησί του την Σκιάθο. Η σόου μπιζ έχει απαιτήσεις και πρέπει να είναι στο χαρακτήρα σου να συμβιβάζεσαι με πολλά ώστε να παραμείνεις. Ο Ντάνος – όπυς τον γνωρίσαμε οι περισσότεροι από την συμμετοχή του στο survivor, μετά από μια επταετία, η δική του Οδύσσεια μάλλον τέλειωσε. Βρήκε τη δική του Ιθάκη στην οικογένια που έχτισε.

Πόσα γνωρίζουμε όμως για την αθλητική πορέια και όχι μόνο του Γιώργου Αγγελόπουλου ή Ντάνου;
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος (Ντάνος) γεννήθηκε στις 8 Ιανουαρίου του 1982 και διαμένει στη Σκιάθο μαζί με την οικογένειά του: τη μητέρα του Ουρανία και τον μικρότερο αδελφό του Χάρη. Τον πατέρα του Παναγιώτη τον έχασε όταν ήταν 14 χρονών. Λατρεύει τα δυο του ανίψια, Έλενα και Παναγιώτη.
Από τα παιδικά του χρόνια ασχολήθηκε με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα με το ποδόσφαιρο, το οποίο και υπηρέτησε σε επαγγελματικό επίπεδο. Αγωνίστηκε ως αμυντικός με τη φανέλα των “Ολυμπιακού Βόλου”, “Εθνικού Αστέρα” και “Ρόδου” σημειώνοντας 5 γκολ σε 71 συμμετοχές σε αγώνες της Α’, Β’ αλλά και Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Έτος Ομάδα Συμμετοχές Κατηγορία
2004-2005 Ολυμπιακός Βόλου 1 Α’ Εθνική
2005-2006 Ρόδος 24 Γ’ Εθνική
2006-2007 Εθνικός Αστέρας 13 Β’ Εθνική
2007-2008 Εθνικός Αστέρας 20 Β’ Εθνική
2008-2009 Εθνικός Αστέρας 7 Β’ Εθνική
2009-2010 Ρόδος 6 Β’ Εθνική
Με τον τερματισμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας στις 26 Μαΐου 2010, στράφηκε στο χώρο των water sports, ενώ διέθετε μέχρι και το 2017 Πρατήριο Υγρών Καυσίμων στην ιδιαίτερη πατρίδα του. Στον ελεύθερο χρόνο του καταπιάνεται με το Kick Boxing και το Tae Kwon Do και δηλώνει λάτρης του ψαρέματος.

Αν και γνωστός στο νησί του, τον Φεβρουάριο του 2017 έγινε γνωστός και στο ευρύ κοινό με τη συμμετοχή του στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, Survivor, όπου μας συστήθηκε ως “δάσκαλος θαλάσσιου σκι”. Ξεκινώντας ως Μαχητής έγινε γρήγορα Διάσημος, μιας και η ομάδα των Μαχητών τον ψήφισε να μεταβεί στην αντίπαλη ομάδα από το πρώτο επεισόδιο. Ο κόσμος ταυτίστηκε μαζί του καθ’όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και τον ανέδειξε νικητή στις 5 Ιουλίου 2017.
Τον Ιανουάριο του 2018, ανακοίνωσε στην εκπομπή “Ελένη” πως θα συμμετείχε στην τηλεοπτική σειρά “Το Τατουάζ“, το οποίο προβαλλόταν ήδη για περίπου έξι μήνες με μεγάλη επιτυχία. Έτσι, στις 8 Φεβρουαρίου οπότε και προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο στο οποίο συμμετείχε, ο “Στέφανος” μπήκε στη ζωή μας για 1,5 χρόνο, όταν και ολοκληρώθηκε η σειρά.

Άλλες τηλεοπτικές του εμφανίσεις περιλαμβάνουν τη συμμετοχή του ως guest κριτής στο “Ελλάδα έχεις Ταλέντο” αλλά και την guest εμφάνισή του σε ένα επεισόδιο της σειράς “Το σόι σου“.
Τον Φεβρουάριο του 2019, κυκλοφόρησε το βιβλίο του “Ντάνος: Μια αφήγηση στην Αυγή Σαββίδου” από την Εκδοτική Αθηνών.
Διαβάστε ακόμα τι είπε πρόσφατα για τη κόρη του και το δεύτερο παιδί…
O Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε στον ALPHA και συγκεκριμένα στην εκπομπή Super Κατερίνα αναφορικά με την νέα του ζωή στο πλευρό της κόρης του αλλά και για το ενδεχόμενο να αποκτήσει με την σύντροφό του και δεύτερο παιδί.
Ο νικητής του πρώτου Survivor του ΣΚΑΪ παραδέχτηκε πως μετά τη γέννηση της κόρης του η ζωή του έχει αλλάξει ριζικά, ενώ τόνισε πως οι άνδρες δεν μπορούν να αντιληφθούν τη συμβαίνει σε μια γυναίκα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

«Η ζωή μετά τον ερχομό ενός παιδιού για κανέναν δεν είναι το ίδιο», είπε αρχικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος.
«Η γυναίκα όταν εγκυμονεί ή μετά τη γέννα, βάζει τον εαυτό της και το σώμα της σε μια διαδικασία που δεν μπορούμε να την καταλάβουμε 100% εμείς οι άνδρες. Εμείς είμαστε ο δέκτης των κυμάτων αυτής της αλλαγής και οφείλουμε να είμαστε έτσι δίπλα τους για να στηρίζουμε με όποιον τρόπο μπορούμε τη διαδικασία που μπαίνει το μυαλό τους και το σώμα τους και να βοηθήσουμε μετέπειτα όσο μπορούμε», πρόσθεσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.
Για τον γάμο του με την Δήμητρα Βαμβακούση και την εγκυμοσύνη, εξομολογήθηκε: «Δεν είναι το ίδιο, σε εμάς το παιδί έτυχε πρόσφατα, δεν είναι κάτι που αλλάζει. Κοιτάζουμε τις ανάγκες του παιδιού και έτσι γνωριζόμαστε καλύτερα».
Όσο για τις σκέψεις για δεύτερο παιδί, απάντησε: «Δεν είναι κάτι που σκεφτόμαστε. Είμαστε ακόμα πολύ κατά πάνω στην μπέμπα μας».
