Γιώργος Αγγελόπουλος: Αυτός είναι ο λόγος που δεν ανταποκρίνεται στα… καλέσματα

1

O νικητής του Survivor σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του στο Peopleμίλησε για όλους και για όλα. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποκαλύπτει μεταξύ άλλων αν έχει κάποια πρόταση από το ΣΚΑΙ.

«Ακόμα προσπαθώ να προσαρμοστώ και να διαχειριστώ την όλη κατάσταση. Το τελευταίο διάστημα μένω και στην Αθήνα, ενώ κάνω κάποια ταξίδια-αστραπή στη Σκιάθο, προκειμένου να διευθετήσω ορισμένα προσωπικά και επαγγελματικά ζητήματα. Θέλω να δω τον κόσμο που με στήριξε και να τον ευχαριστήσω από κοντά. Από την άλλη, μαζί με τους συνεργάτες μου, επεξεργαζόμαστε τις επαγγελματικές προτάσεις που μου έχουν γίνει, ώστε να καταλήξουμε σε κάποιες από αυτές, πάντα με γνώμονα το κατά πόσο μου ταιριάζουν. Όλες προτάσεις με τιμούν, αλλά δεν μπορώ να πω “ναι” σε όλα», εξηγεί ο Ντάνος.

Οι περισσότεροι παίκτες του Survivor έχουν δεχτεί προτάσεις  για να παρευρεθούν σε εγκαίνια και πάρτι σε μαγαζιά, ο Σκιαθίτης νικητής όμως δεν έχει παρευρεθεί.  «Όντως, έχω τέτοιου είδους προτάσεις, αλλά εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να ανταποκριθώ σε όλες» αρκείται να πει. Μια είδηση που τον ήθελε να διαφημίζει γνωστό γαλακτοκομικό προϊόν έναντι του ποσού των 230.000 ευρώ ισχύει;«Με τη συγκεκριμένη εταιρεία δεν έχουν γίνει επαφές. Πολλά έχουν γραφτεί και ειπωθεί. Ακόμα και για το χρηματικό έπαθλο του Survivor, το οποίο θα μου καταβληθεί στο χρονικό διάστημα που έχει συμφωνηθεί. Δεν έχει καθυστερήσει. Αυτό που θέλω να ξεκαθαρίσω είναι πως δεν θα δεχτώ μια πρόταση με μοναδικό δέλεαρ την υψηλή αμοιβή, αλλά το πόσο καλά αισθάνομαι με αυτό που θα υποστηρίξω», αποκαλύπτει.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο συνεργασίας με το ΣΚΑΙ δηλώνει: «Δεν μου έχει γίνει καμιά πρόταση από το ΣΚΑΪ ούτε για την Ντορέττα Παπαδημητρίου αλλά ούτε και για το Survivor. Την Ντορέττα τη γνώρισα φέτος το καλοκαίρι, που είχε έρθει με τους γιους της, την αδελφή της και τον κομμωτή Σπύρο Σαμοΐλη στη Σκιάθο. Μάλιστα, τους έκανα και μαθήματα θαλασσίου σκι. Ήταν απλοί και όμορφοι άνθρωποι Το ότι συμμετείχα σε ένα τηλεοπτικό πρότζεκτ δεν σημαίνει πως έχω τις γνώσεις και το ταλέντο για να κάνω τα πάντα. Δεν δήλωσα συμμετοχή στο Survivor για να κάνω απαραίτητα καριέρα στην τηλεόραση, ούτε για να βοηθήσω οικονομικά τη μητέρα μου, όπως έχει αναπαραχθεί. Πήγα για να κερδίσω. Το είδα σαν μια πρόκληση. Δόξα τω Θεώ, όλα πήγαν καλά και τα κατάφερα. Πίστεψε με, αν χρειαζόταν, τη μητέρα μου θα μπορούσα να τη στηρίξω οικονομικά και χωρίς να μπω στο παιχνίδι».

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

1 σχόλιο

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com