Γιώργος Αγγελόπουλος: ”Η άγνοια με τρέλαινε… Δεν μπορούσα να κοιμηθώ…”

0

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο Secret και μίλησε μεταξύ άλλων για το πως θέλει τη γυναίκα αλλά και την εμπειρία του στο Survivor.

Με τραγουδίστρια θα έκανες σχέση;
«Σε έναν άνθρωπο τα ζυγίζεις όλα. Σίγουρα η δουλειά της τραγουδίστρια προϋποθέτει ώρες δουλειάς τη νύχτα και θα προτιμούσα το επάγγελμά της γυναίκας μου να μπορεί να της δίνει το δικαίωμα να είναι σπίτι και να βάζει τα παιδιά μου για ύπνο» απαντά με σιγουριά.

‘Εκλαψες μόνος στον Άγιο Δομίνικο;
«Γενικά δεν κλαίω εύκολα και αυτό που είδατε on camera συνέβη εξ αιτίας της πίεσης, της απόστασης από την οικογένεια μου, και μιας αγανάκτησης που προέκυπτε από πολλά πράγματα. Είτε από συμπεριφορές των συμπαικτών μου που δεν ήταν καλές απέναντί μου, είτε επειδή δεν ήξερα τι γίνεται σε ότι αφορά την Σκιάθο και τα δικά μου δεδομένα εκείνη τη στιγμή. Η άγνοια με τρέλαινε. Ζορίστηκα κάποιες φορές πολύ το βράδυ γιατί δεν πέρναγε η ώρα και δεν μπορούσα να κοιμηθώ αλλά, όχι, δεν έκλαψα. Θυμάμαι όμως ότι ήμουν πολύ φορτισμένος συναισθηματικά γιατί ήταν όλα αυτά μαζί και όταν μένεις μόνος σου νιώθεις λίγο τρέλα»

Νιώθεις δικαιωμένος που βγήκες νικητής; Ηθικά;
«Ναι νιώθω δικαιωμένος για πολλά πράγματα. Πιέστηκα και κρίθηκα για πράγματα και συμπεριφορές μου που προϋπήρχαν στην προηγούμενη μου ζωή. Όταν αμφισβητήθηκε όλο αυτό και με έντονες συμπεριφορές, έπρεπε να κρατήσω στη στάση μου, γιατί αν άλλαζα τα πιστεύω μου και τα όσα πρεσβεύω, θα γκρεμιζόταν και ο δικός μου ο κόσμος που μου είχε φέρει τα ανάλογα αποτελέσματα στη ζωή μου πριν το survivor»

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com