Κοινωνικά

Γιώργος Χειμωνέτος: Από Ολυμπιονίκης, … ΤΙΜΙΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ!!! (φωτογραφικό αφιέρωμα)

Το τι και πως το αναφέρουμε, δείχνει διάθεση, αντίληψη, πρόθεση. Συμφωνείτε; Στο να έχει στήσει κάποιος μαγαζί και να πουλάει κουλούρια, κρύβει κάτι άλλο εκτός από έναν ΤΙΜΙΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗ που έχει την ευτυχία να προσπαθεί για την οικογένεια του;

Είναι πολύ έξυπνο καταρχήν να μην νιώθουν – μιλάω για όσους δημοσιογραφούν – πως όποιος πουλάει κουλούρια ή γενικότερα, όποιος εργάζεται, έχει “ξεπέσει”. Αντίθετα! Έχει δραπετεύσει από το μάταιο κόσμο της σόου μπιζ. Όμως αυτό δεν έιναι το σημαντικότερο.

Είναι αστείο, είναι δυστυχία, είναι το λιγότερο αφελές να μην αντιλαμβάνεται κάποιος, πως το να πηγαίνεις για το μεροκάματο δεν είναι αποτυχία. Ευτυχία για τον καθένα είναι διαφορετικά πράγματα. Για κάποιους είναι μια θέση στο εξώφυλλο. Για άλλους το τζόκερ. Για άλλους η οικογένεια και η καθημερινότητα τους να τα φροντίζουν! Και οι τρεις περιπτώσεις που ανέφερα πριν, δεν θέλουν προσπάθεια; Και οι τρεις δεν έχουν δυσκολίες; Είναι τι επιλέγει ο εγκέφαλος του καθενός!

Ενώ πρώτο το περιοδικό Ο.Κ. με δικές μου φωτογραφίες δημοσίευσε θέμα με την Οικογένεια Χειμωνέτου στο …κουλουράδικο που έχει στήσει στο MEC Παιανίας για τις γιορτές, διάβασα ένα σωρό δημοσιεύμετα με τον λαικό τίτλο “Έγινε Κουλουράς”.

Ωραία. Μόνο που το κείμενο, αντί για αέρα αποτυχίας, θα μπορούσε να ποτιστεί με αισιοδοξία!

Διαβάστε:

Ο Γιώργος Χειμωνέτος έγινε… κουλουράς! O Ολυμπιονίκης στην ποδηλασία και πρώην μοντέλο, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, έχει κάνει ένα νέο επαγγελματικό βήμα και ασχολείται πλέον με το επιχειρείν, εργαζόμενος σκληρά για την οικογένειά του.

Συγκεκριμένα, αυτές τις ημέρες έχει ανοίξει ένα μαγαζί με κουλούρια και καφέ στο ΜΕC Παιανίας και καθημερινά εξυπηρετεί τους πελάτες του με σβελτάδα και χαμόγελο. Τα απογεύματα, μάλιστα, βρίσκονται δίπλα του, στηρίζοντάς τον, η σύζυγός του Εύα Μουρτζάκη και τα δύο τρισχαριτωμένα παιδάκια τους, η Αρμονία και ο Κωνσταντίνος.

Tags

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button
Close