Ποιοι τον επισκέφτηκαν για να τον συγχαρούν;

Iδιαίτερα συγκινημένος είναι από χτες ο Γιώργος Χρανιώτης καθώς μετά από 16 ώρες τοκετού, το βράδυ, η σύζυγός του γέννησε τον γιο τους.

Hit enter after type your search item

Γιώργος Χρανιώτης: Η φωτογραφία από τον τοκετό και η σαμπάνια έξω από το μαιευτήριο

/
/
img

Ποιοι τον επισκέφτηκαν για να τον συγχαρούν;

Iδιαίτερα συγκινημένος είναι από χτες ο Γιώργος Χρανιώτης καθώς μετά από 16 ώρες τοκετού, το βράδυ, η σύζυγός του γέννησε τον γιο τους.

Ο ηθοποιός ανέβασε μία φωτογραφία από την αίθουσα τοκετού τη στιγμή που γεννήθηκε το μωρό, με τη Γεωργία του και τον μαιευτήρα τους τον οποίο ευχαρίστησε ιδιαίτερα και δημόσια όπως και τη μαία.

“Δευτερόλεπτα μετά το θαύμα. Εγώ δεν ξέρω αν ζω,ή αν ονειρεύομαι,η Γεωργία κρατά ολόκληρο τον κόσμο στα χέρια της και ο Δρ. Καλογήρου χαμογελά με την αυτοπεποίθηση του ικανού επιστήμονα. Θέλω να σ ευχαριστήσω Γιάννη, όχι μόνο για την εμπειρία σου, αλλά και για την ψυχή σου. Γιατί έβαλες μπόλικη κι αυτό δεν ξεχνιέται.Από την φωτογραφία απουσιάζει η μαία μας @anasta_nom, που ταν στο πλευρό της γυναίκας μου, από την πρώτη στιγμή και την έκανε να συνειδητοποιήσει τις πραγματικές της δυνάμεις. Που δεν τις ήξερε ούτε η ίδια. Ευχαριστούμε πραγματικά, για αυτή την εμπειρία!!!”

Οι επισκέψεις εντός του μαιευτηρίου μπορεί να μην επιτρέπονται λόγω κορονοϊού, όμως οι φίλοι του ζευγαριού πέρασαν από το Ιασώ για να συγχαρούν τον Γιώργο και φυσικά άνοιξε τη σχετική σαμπάνια.

Από τους ανθρώπους που βρέθηκαν δίπλα στον πρώην συμπαίκτη του ήταν και ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

 

Από το πλευρό του ηθοποιού δεν έλειψε η κουμπάρα του, Ρούλα Ρέβη με τον Αποστόλη Τότσικα που του έδωσαν και δημοσίως τις καλύτερες ευχές τους.

 

Leave a Comment

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :