Γιώργος Φούντας: Τον “Κυνηγάνε” για…ΧΡΕΗ της..ΚΗΔΕΙΑΣ του το 2010! Και να πεθάνεις δεν ησυχάζεις
Γιώργος Φούντας: Τον “Κυνηγάνε” για…ΧΡΕΗ της..ΚΗΔΕΙΑΣ του το 2010! Και να πεθάνεις δεν ησυχάζεις Συνέβει, συμβαίνει και είναι αληθινό! Πως λέμε και να πεθάνει δεν τον αφήνουν να ησυχάσει; Ο Γιώργος Φούντας «έφυγε» από τη ζωή στις 28 Νοεμβρίου του 2013. Σήμερα, 14 χρόνια μετά τον θάνατό του, ο γιος του αείμνηστου ηθοποιού καλείται να πληρώσει τα έξοδα της κηδείας του πατέρα του. Μάλιστα, ο ίδιος επικαλείται ότι του είχαν υποσχεθεί από το υπουργείο Πολιτισμού ότι η κηδεία του πατέρα του θα ήταν δημοσία δαπάνη, κάτι που όμως δεν μπόρεσε να αποδείξει.

Για το θέμα κλήθηκε να μιλήσει ο Σπύρος Μπιμπίλας στο Buongiorno το πρωινό της Δευτέρας (16/12).
«Στεναχωριέμαι πάρα πολύ που έχει γίνει αυτό γιατί νομίζω ότι πρόκειται περί παρεξήγησης διότι ο γιος του πίστευε, αφού του είχαν πει τότε από το υπουργείο Πολιτισμού αλλά λεκτικά και όχι εγγράφως, ότι θα γίνει δημοσία δαπάνη και μετά από τόσα πολλά χρόνια βγαίνει ξαφνικά αυτό το θέμα ότι δεν έχει πληρωθεί η κηδεία.
Είναι πολύ λυπηρό αυτό το πράγμα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός και πρώην πρόεδρος του ΤΑΣΕΗ.
«Θα έρθω σε επαφή με την κυρία Μενδώνη για το ζήτημα της κηδείας του Γιώργου Φούντα», υπογράμμισε ο Σπύρος Μπιμπίλας.
Μαίρη Χρονοπούλου: Πέθανε στα 90 της η μεγάλη σταρ! Η μητέρα της έφυγε 107 ετών Το μυστικό….
Διαβάστε ακόμα:
Ήταν γνωστό σε όλους πως το τελευταίο διάστημα η Χρυσούλα Ζώκα, η θρυλική χορεύτρια με το αγαλματένιο κορμί, την οποία ερωτεύτηκε παράφορα ο Γιώργος Φούντας κι έγινε η «Στέλλα» της ζωής του περνούσε δύσκολες ώρες, χτυπημένη από τον καρκίνο.
Τόσο ο δημοφιλής ηθοποιός, όσο ο γιος τους Πάνος, η νύφη τους Μαρία αλλά και οι άνθρωποι από το περιβάλλον τους εύχονταν να τον νικήσει και να γίνει καλά.
Μαίρη Χρονοπούλου: Πέθανε στα 90 της η μεγάλη σταρ! Η μητέρα της έφυγε 107 ετών Το μυστικό….
Τα πράγματα όμως εξελίχτηκαν διαφορετικά για την παρτενέρ του σπουδαίου χορευτή και χορογράφου Μανώλη Καστρινού..
Η ταλαντούχα καλλιτέχνιδα άφησε την τελευταία της πνοή τα ξημερώματα της Κυριακής. Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της, όμως το πιο πιθανό είναι αυτή να γίνει αύριο.
Discover more from FreeGossip.gr Lifestyle News
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
