Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Γιώργος Γάλλος βιογραφικό ! Ο γάμος, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Ο Γιώργος Γάλλος (Βοστόνη, 1972) 50 χρονών είναι Έλληνας ηθοποιός και σκηνοθέτης.

Βιογραφία
Μεγάλωσε στα Τρίκαλα. Έχει σπουδάσει οικονομικά και έχει εργαστεί επί έξι χρόνια ως βοηθός του εικαστικού Νίκου Αλεξίου. Αποφοίτησε από την Ανωτέρα Σχολή Δραματικής Τέχνης του Εθνικού Θεάτρου το 1999.

Γιώργος Γάλλος βιογραφικό ! Ο γάμος, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Στον κινηματογράφο έχει συμμετάσχει στην ταινία ‘Ο εχθρός μου΄ του Γιώργου Τσεμπερόπουλου (2013) για την οποία ήταν υποψήφιος για το βραβείο Β΄ανδρικού ρόλου από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου.

Γιώργος Γάλλος βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Στην τηλεόραση εμφανίστηκε στο σήριαλ του Alpha ‘Αστέρας Ραχούλας΄ (2016) και ‘Άγριες Μέλισσες’ (ΑΝΤ1, 2019-2021).

Είναι παντρεμένος με την Σταυρούλα Σιάμου, πατέρας δύο παιδιών και ζει στην Αθήνα.

Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Νεφέλες (2019), Ξύπνα Βασίλη (2018), Βάκχες (2018), Μήδεια (2017).

O Γιώργος Γάλλος αποκαλύπτει τις εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες»

Στην τηλεόραση συμμετείχε στις σειρές Άγριες Μέλισσες (2019), Αστέρας Ραχούλας (2016).

Γιώργος Γάλλος βιογραφικό ! Ο γάμος, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Γιώργος Γάλλος βιογραφικό ! Ο γάμος, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Τη σεζόν 2022 συμμετέχει στην σειρά Ο Όρκος.

Φιλμογραφία
Τηλεόραση
Έτος Τίτλος Προγράμματος Κανάλι Ρόλος Σημειώσεις
2000 Κόκκινος Κύκλος ALPHA Τάκης Επεισόδιο: “Σκουπίδια”
2005-2006 Οδός Παραδείσου 7 ALPHA Τάκης Πρωταγωνιστικός Ρόλος
2016-2017 Αστέρας Ραχούλας ALPHA Παπαργύρης Γραμμένος Πρωταγωνιστικός Ρόλος
2019-2021 Άγριες Μέλισσες ΑΝΤ1 Μιλτιάδης Σεβαστός Πρωταγωνιστικός Ρόλος
2022 Όρκος ΕΡΤ1 Παύλος Ράπτης Πρωταγωνιστικός Ρόλος
Σέρρες ANT1+ Λευτέρης Πρωταγωνιστικός Ρόλος

Με σημαντικούς πρωταγωνιστές τα νέα σίριαλ που ετοιμάζουν Mega και ΑΝΤ1

Κινηματογράφος
Έτος Τίτλος Κινηματογραφικής Ταινίας Ρόλος
2001 Μπραζιλέρο
2005 3 Πάολο
2013 Ο εχθρός μου Σωτήρης Λογαράς
2015 Τετάρτη 04:45 Αλέξανδρος
2019 Καρτ ποστάλ από το τέλος του κόσμου Δημήτρης
2021 Ταξίδι στα αστέρια Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς

Με σημαντικούς πρωταγωνιστές τα νέα σίριαλ που ετοιμάζουν Mega και ΑΝΤ1

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner