Γιώργος Γρηγοριάδης βιογραφικό σήμερα! Η ηλικία, η προσωπική ζωή, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Γιώργος Γρηγοριάδης βιογραφικό σήμερα! Η ηλικία, η προσωπική ζωή, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Ο Γιώργος Γρηγοριάδης είναι για τρίτη χρονιά στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».
O Γιώργος Γρηγοριάδης ο οποίος μαζί με το Γιάννη Πιτταρά αποτελούν ένα εξαιρετικό τηλοπτικοδημοσιογραφικό δίδυμο την φετινή σεζόν μας έχει τραβήξει εδώ κια καιρό την προσοχή με την στιβαρή δημοσιογραφική του παρουσία. Πόσα γνωρίζετε όμως για το βιογραφικό την ηλικία, τις σπουδές κια την προσωπική του ζωή;
Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής σε συνέντευξή του, αποκάλυψε όσα δεν γνωρίζουμε για εκείνον.

Καλοκαίρι Μαζί: Πρεμιέρα για τη νέα εκπομπή του ΑΝΤ1
ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑ στην Αριδαία του νομού Πέλλας. Μπορεί να μη μου φαίνεται-έτσι μου λένε τουλάχιστον αλλά είμαι πατημένα 47 ετών.
ΠΕΡΑΣΑ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ Μεγάλωσα σε γειτονιές με αλάνες, όπου μαζευόμασταν παρέες με συμμαθητές και συμμαθήτριες και παίζαμε ατέλειωτες ώρες, μπίλιες, στύλο, αγαλματάκια και ποδόσφαιρο.
ΕΙΜΑΙ Ο ΒΕΝΙΑΜΙΝ της οικογένειας. Πήρα και έδωσα πολλή αγάπη, θυμάμαι ότι πάντα κέρδιζα εγώ το φλουρί της βασιλόπιτας -γιατί άραγε;- ενώ ο πατέρας μου κατέστρωνε καταδρομικές επιχειρήσεις για να μου φέρνει δώρο ο Άγιος Βασίλης χωρίς να τον βλέπω.
Η εκπομπή που θα αντικαταστήσει το Happy Day
ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΙΝΩ γιατρός ή δικηγόρος, αλλά στα 16 μου, ως παιδί στα χρόνια της ιδιωτικής τηλεόρασης, αποφάσισα να ασχοληθώ με τη δημοσιογραφία. Δεν το μετάνιωσα!
23ΧΡΟΝΙΑ κλείνω στην «πρώτη γραμμή» της ενημέρωσης. Ξεκίνησα από το ανταποκριτικό γραφείο του STAR Channel στη Θεσσαλονίκη και το 2000 μεταπήδησα στο ανταποκριτικό γραφείο του ΑΝΤ1,όπου παραμένω στο δυναμικό του και τον θεωρώ δεύτερη «οικογένειά μου».
ΤΡΑΓΟΥΔΑΩ από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ρωτήστε τους γύρω μου αν με αντέχουν! Μικρός έπαιζα ντραμς αραδιάζοντας όλες τις κατσαρόλες της μητέρας μου, με τον πατέρα μου να μου φωνάζει γιατί ήθελε να ξεκουραστεί, ενώ και οι αδελφές μου είχαν να διαβάσουν. Στα 13 μου απέκτησα το πρώτο μου τουμπερλέκι εκεί έβγαζα το άχτι μου. Αυτοδίδακτος, αλλά κάτι κάνω.
ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΩΣ ΓΚΑΡΣΟΝΙ και DJ,ενώ έχω κάνει πολλά χρόνια ραδιόφωνο, και ως μουσικός παραγωγός και ως παρουσιαστής δημοσιογραφικής εκπομπής, πριν καλά καλά καλά ασχοληθώ επαγγελματικά με το ρεπορτάζ.

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ να λέω ανέκδοτα, άσχετα αν μου λένε ότι είναι κρύα. Δεν πτοούμαι…
Έλεγχος και πρόστιμο στον Αλέξη Κούγια στη Μύκονο
ΤΡΕΜΩ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ότι θα εγκλωβιστώ σε μποτιλιάρισμα. Η γκρίνια μου εκείνη την ώρα δεν αντέχεται!
ΜΑΚΑΡΟΝΑΣ και δεν το κρύβω. Μου αρέσει να δοκιμάζω τοπικά πιάτα όπου βρίσκομαι, ενώ δεν λέω όχι στα γεμιστά, σε παστίτσιο, κοκκινιστό με ρύζι και πατάτες τηγανητές και στα γλυκά! Έχω ιδιαίτερη σχέση με τον καφέ. Μου αρέσουν η παρασκευή του, η μυρωδιά του, η γεύση του. Πίνω πολλούς καφέδες και ευτυχώς δεν επηρεάζουν ούτε τον ύπνο μου ούτε τα νεύρα μου. Τουλάχιστον έτσι νομίζω!
Alpha | Ποιος δημοσιογράφος αποχώρησε μετά από 13 χρόνια; Η ανακοίνωσή του
Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Γιώργος Γρηγοριάδης ανακοίνωσε πως μετά από 13 χρόνια ολοκληρώνει τη συνεργασία του με τον Alpha.
Ο γνωστός δημοσιογράφος που επί σειρά ετών ήταν μέλος του ενημερωτικού τομέα του καναλιού της Κάντζας αλλά και συνεργάτης του Νίκου Μάνεση επιβεβαιώνοντας τα σενάρια των τελευταίων ημερών που τον ήθελαν να μετακινείται στον ΣΚΑΙ, με έναν μικρό απολογισμό και μια φωτογραφία από την πρόσφατη αποστολή του στον πόλεμο της Ουκρανίας, ενημέρωσε και επίσημα τους διαδικτυακούς του φίλους ότι αλλάζει τηλεοπτική στέγη.

Χαρακτηριστικά έγραψε: “Μετά από 13 χρόνια στον Alpha TV σήμερα είναι η τελευταία μου ημέρα στον σταθμό. Φεύγω γεμάτος εμπειρίες και αγάπη. Από τις αρχες Αυγούστου εντάσσομαι στο δυναμικό της τηλεόρασης του SKAI.gr όπου θα συνεχίσω το ενημερωτικό μου ταξίδι.
Καλημέρα Ελλάδα: Βγήκε θετικός στον COVID κατά τη διάρκεια της εκπομπής – Τρόμος στο πλατό
Άντε και… καλή τύχη μάγκες.”.Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Γιώργος Γρηγοριάδης θα μετακινηθεί στον ΣΚΑΙ προκειμένου να αναλάβει μαζί με τον Γιάννη Πιτταρά την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου από τις 10:00 έως τις 13:00 .
Discover more from FreeGossip.gr Lifestyle News
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
