Hit enter after type your search item

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗΣ | Επίσημη πρώτη στο νέο MEGA! Όσα είπε για τον νέο του ρόλο στον σταθμό & τη σειρά που ετοιμάζει

/
/
img

Ποδαρικό στην εκπομπή «MEGA Mag» του MEGA έκανε ο Γιώργος Καπουτζίδης, λίγες ώρες μετά την επαναλειτουργία του ιστορικού σταθμού.

 

Ο διάσημος ηθοποιός και δημιουργός μίλησε στην ομάδα των παρουσιαστών του πρωινού infotainment μαγκαζίνο του Μεγάλου Καναλιού για όσα ετοιμάζει για αυτή αλλά και την επόμενη σεζόν.

 

Βλέποντας αποσπάσματα από τις «Σαββατογεννημένες» & το «Παρά Πέντε»:

Με είδα με λιγότερα χρόνια, κιλά, μαλλιά… Νιώθω καλά. Νιώθω πως ήταν ωραία τα χρόνια που περάσανε. Όλη μου η ζωή βασίστηκε σε αυτό που έζησα μέσα από τις “Σαββατογεννημένες” και το “Παρά Πέντε”. Κρατάω τα πάντα!

 

Η εκπομπή που θα παρουσιάσει αυτή τη σεζόν:

Το πιο γρήγορο, αυτό που έρχεται άμεσα, είναι ότι όντως θα δούμε στις οθόνες του MEGA μια εκπομπή η οποία παρουσιάζει όλους τους Έλληνες αθλητές που θα ταξιδέψουν στο Τόκιο για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Γνωρίζουμε τις προσωπικότητες, την καθημερινότητά τους, τα αθλήματά τους, τον μόχθο τους από πρώτο χέρι. Έχουμε ξεκινήσει ήδη γυρίσματα. Νιώθω ήδη πιασμένος, γιατί συμμετέχω κι εγώ. Μετά την ιστιοπλοΐα και την κωπηλασία, δεν μπορώ να ξαναμπώ στο νερό. Εγώ νόμιζα πως θα πηγαίναμε μια βόλτα με τη βαρκούλα, δεν φαντάζεστε! Αυτή η εκπομπή θα κορυφωθεί στο Τόκιο. Σκοπεύουμε να πάμε εκεί, να έχουμε εκπομπές από εκεί.

 

Ο νέος ρόλος στον τομέα μυθοπλασίας του MEGA:

Παράλληλα είμαι κι εγώ στην ομάδα του MEGA που φτιάχνει τη μυθοπλασία. Η Ιζαμπέλα Σασλόγλου, ο Πέτρος Μπούτος είναι η ισχυρή ομάδα και από εκεί και πέρα όλοι οι υπόλοιποι που δουλεύουμε εκεί και προσπαθούμε να φτιάξουμε μια ωραία μυθοπλασία η οποία θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο. Είναι μια δύσκολη, υπεύθυνη θέση αλλά και πολύ ευχάριστη που νιώθω ότι θα κάνω καλή δουλειά εκεί. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δούμε τα σενάρια που έχουν έρθει, να δουλέψουμε πάνω σε αυτά, να επιλέξουμε τα πιο ωραία και ταιριαστά για το προφίλ του MEGA και τους τηλεθεατές του. Από εκεί και πέρα εγώ είχα ξεγράψει το ενδεχόμενο να γράψω για την τηλεόραση, το σκέφτομαι όμως πολύ σοβαρά και αυτό. Οπότε θα τα βάλουμε σιγά σιγά τα πράγματα σε σειρά. Θα κάνουμε την εκπομπή με τα αθλητικά, θα φτιάξουμε την ομάδα της μυθοπλασίας και μετά νομίζω θα δείτε και από εμένα μια δουλειά

 

Το σχόλιο για το άδοξο τέλος της «Εθνικής Ελλάδος»:

Δεν μου έμεινε απωθημένο γιατί νιώθω πως αυτό που ήταν να κάνει αυτή η σειρά το έκανε. Και για το πόσο σημαντική ήταν για την ελληνική τηλεοπτική μυθοπλασία αλλά και για το πόσο ανεξίτηλα άφησε τα σημάδια της πάνω μου. Με έκανε έναν άλλο άνθρωπο, πιο δυνατό, πιο αποφασιστικό.

 

Η γεύση που του αφήνει η επαφή με τον κόσμο:

Είναι πάρα πολύ ωραία. Είναι ωραίο όταν καταλαβαίνεις πως στο πέρασμα των χρόνων αυτό που έχει μείνει είναι μια εκτίμηση. Πέρα από τη δημοφιλία και από το “α ο τάδε που τον ξέρω από την τηλεόρασ用, γιατί αυτό έρχεται και παρέρχεται. Αυτό το οποίο με συγκινεί πάντοτε όταν το εισπράττω είναι η εκτίμηση του κόσμου για τα πράγματα που προσπάθησα να κάνω και να πω μέσα από τις δουλειές μου. Είναι φοβερά γενναιόδωροι και με συγκινεί πάρα πολύ

 

Θα μπορέσουν οι νέες σειρές να φθάσουν σε επίπεδο και περιεχόμενο τις παραγωγές που λάτρεψε το κοινό τις περασμένες δεκαετίες;

Είναι λίγο περίεργο. Πώς να κάνεις και τη σύγκριση; Πολλές φορές θα φτάνουν, κάποιες φορές θα είναι υποδεέστερες και κάποιες φορές θα είναι καλύτερες. Δεν μπορούμε να τα συγκρίνουμε γιατί και το 1995 υπήρχαν σειρές καλογυρισμένες αλλά και άλλες που δεν ήταν. Πάντα υπάρχει αυτό!

 

new SVLPlayer({elementId: “svl-video-c92555477542eb16812b149fb5d212ba”, videoId: 68954, fluid: true});

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

  1. Aυτά τα περουκάκια που είναι και άλλο χρώμα απο το φυσικό, που ήδη φαίνεται στα πλάγια, αυτοί οι στυλίστες τα προτείνουν;Χειρότερα γαλοίος δείχνει.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :