Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Γιώργος Κατσαούνης βιογραφικό! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Γεννήθηκε το 1994 και ζει στα Φάρσαλα της Λάρισας. Το επάγγελμα του είναι αγρότης και καλλιεργεί λαχανικά και όσπρια. Μερικά από τα χόμπι του είναι η πυγμαχία και οι αγώνες δρόμου με μηχανές. Είναι αθλητικός, δραστήριος και του αρέσει η επιβίωση σε αντίξοες συνθήκες. Σαν χαρακτήρας είναι πολύ ευγενής, αλλά και παρορμητικός και αντιδραστικός. Είναι ένα λαϊκό παιδί από την επαρχία με μεγάλη καρδιά. Ένας από τους ανθρώπους που θα του λείψουν όσο θα βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο είναι η… γιαγιά του! Κατά τα άλλα δηλώνει single και… ωραίος! Αν κερδίσει το χρηματικό έπαθλο θα το επενδύσει στην οικογενειακή επιχείρηση που διατηρεί. Δυνατός και συμπαθής ο Γιώργος Κατσαούνης του Survivor. Ποιος είναι πραγματικά ο νεαρός αγρότης και με ποιον έχει το ίδιο όνομα;

Ο παίκτης των Μαχητών Γιώργος Κατσαούνης αποκάλυψε ότι πριν φύγει για Άγιο Δομίνικο κοιμήθηκε έξω και συγκεκριμένα σε παγκάκι στο Μοναστηράκι.

«Τα πέρασα ωραία στην Αθήνα. Αρχικά πήγα σε ένα ταβερνάκι και διασκέδασα, ήταν τρομερές μέρες, αλλά κάποιες μέρες ήταν δύσκολες.

Κοιμήθηκα σε ένα παγκάκι στο Μοναστηράκι, έκανα κακό κουμάντο, έτσι κι αλλιώς όλοι είμαστε σφιχτά οικονομικά. Αναγκάστηκα να κάνω εξοικονόμηση», είπε στον Γιώργο Λιανό ο Γιώργος Κατσαούνης αφήνοντάς τον άφωνο.

 

Γιώργος Κατσαούνης βιογραφικό

Ο Γιώργος Κατσαούνης γεννήθηκε το 1994 και ζει στα Φάρσαλα της Λάρισας.

Το επάγγελμα του είναι αγρότης και καλλιεργεί λαχανικά και όσπρια.

Μερικά από τα χόμπι του είναι η πυγμαχία και οι αγώνες δρόμου με μηχανές.

Είναι αθλητικός, δραστήριος και του αρέσει η επιβίωση σε αντίξοες συνθήκες.

Σαν χαρακτήρας είναι πολύ ευγενής, αλλά και παρορμητικός και αντιδραστικός.

Survivor: Ο Βαλάντης “πρόδωσε” τα πάντα

Είναι ένα λαϊκό παιδί από την επαρχία με μεγάλη καρδιά.

Ένας από τους ανθρώπους που θα του λείψουν όσο θα βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο είναι η… γιαγιά του!

Κατά τα άλλα δηλώνει single και… ωραίος!

Αν κερδίσει το χρηματικό έπαθλο θα το επενδύσει στην οικογενειακή επιχείρηση που διατηρεί.

Ενδιαφέρον έχει η συνωνυμία του Γιώργου Κατσαούνη με έναν αγαπητό παίκτη του Big Brother 3, τον επίσης Γιώργο Κατσαούνη. Μάλιστα κατάγονται και οι δύο από τη Λάρισα.

Τον πρώτο Γιώργο Κατσαούνη τον γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο Big Brother 3 το 2011.

Ο Γιώργος Κατσαούνης είχε αποχωρήσει τότε οικειοθελώς από το παιχνίδι, κάνοντας τον κολλητό του Γιάννη Φουκάκη να ξεσπάσει σε κλάματα.

Ο Γιώργος Κατσαούνης εμφανίστηκε αργότερα στην εκπομπή Splash του Epsilon, όπου και τράβηξε ένα αυτοκίνητο με τα μαλλιά του, ενώ μίλησε και για τη ζωή του μετά το Big Brother.

«Τα έχω αφήσει πίσω όλα αυτά και είμαι μια χαρά, περνάω υπέροχα.

Πέρασα ωραία τότε, το απόλαυσα και συνεχίζω τη ζωή μου.

Δεν ενδιαφέρθηκα ούτε για τα χρήματα ούτε για την προβολή μετά το παιχνίδι.

Τώρα είμαι ελαιοχρωματιστής στη Λάρισα», είπε ο Γιώργος Κατσαούνης.

Ο Γιώργος Κατσαούνης που μας έρχεται από τα Φάρσαλα και πλέον τον βλέπουμε στο Survivor στον Άγιο Δομίνικο έδειξε από την πρώτη στιγμή πως είναι ένας παίκτης που θα προκαλέσει μεγάλες εντάσεις.

Ο 27χρονος που ζει στη Λάρισα όπως φαίνεται δεν είναι και τόσο προσεχτικός όταν μιλάει, οπότε τότε φεύγουν “μαργαριτάρια” και κάνουν τους υπόλοιπους παίκτες του Survivor έξαλλους.

ad
Ο ίδιος δικαίως στο βιογραφικό του παρορμητικός και αντιδραστικός και αυτό φαίνεται σε κάθε επεισόδιο μέχρι που κάποια στιγμή η κατάσταση ξέφυγε και φαίνεται πως είναι ίσως το πιο “μισητό” πρόσωπο στους Διάσημους.

Σε ένα από τα Συμβούλια του νησιού, αποκαλύφθηκε πως ο Γιώργος Κατσαούνης έχει χαρακτηρίσει κοντό τον Γιώργο Πηλίδη, γεγονός που είχε κάνει έξαλλους τους Διάσημους, ενώ όταν τους χαρακτήρισε πως εκείνοι είναι για τα σαλόνια ενώ οι μαχητές για τα αλώνια, αυτό πυροδότησε ακόμα περισσότερο το κλίμα.

Οι περισσότεροι Διάσημοι στράφηκαν εναντίον του λέγοντάς του πως δεν μπορεί να το λέει αυτό γιατί δεν ξέρει τι μπορεί να έχουν περάσει και εκείνοι στη ζωή τους, ενώ του είπαν πως έχουν σκοπό να μην επιστρέφουν τα υποτιμητικά του σχόλια γιατί είναι ανώτεροι από εκείνον.

Μπορεί βέβαια ο ίδιος να δηλώνει πως έχει μεγάλη καρδιά, αλλά φαίνεται πως οι Διάσημοι αδιαφορούν για αυτό λέγοντας πως δεν θέλουν πλέον να τον δικαιολογούν.

Ο Γιώργος Κατσαούνης ωστόσο βρήκε στήριξη στους Μαχητές, οι οποίοι ναι μεν κατάλαβαν πως είχε πετάξει κοτσάνα ο συμπαίκτης τους, αλλά εξήγησαν πως είναι ένα εξαιρετικό παιδί, απλά άλλο είπε, άλλο εννοούσε.

Ο Γιώργος πάντως από τα Φάρσαλα έχει ήδη ανάψει φωτιές.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner