freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Γιώργος Λάγιος βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση ότι η Κάτια Ταραμπάνκο έχει χωρίσει από τον Γιάννη Χαλβατζή.

Όλα ξεκίνησαν μετά τα όσα γράφτηκαν σχετικά με την πρόταση γάμου που έκανε στην Κάτια Ταραμπάνκο ο σύντροφός της στον τελικό του GNTM που θα προβληθεί το βράδυ της Πέμπτης και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η φιναλίστ του ριάλιτι μόδας δεν τη δέχτηκε.

Κάτια Ταραμπανκό – Γιώργος Λάγιος: Χώρισαν μετά από τρεις μήνες σχέσης

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του yourtipster, o νέος σύντροφος της Κάτιας Ταραμπάνκο ονομάζεται Γιώργος Λάγιος.

Ποιος είναι ο Γιώργος Λάγιος;
Σύμφωνα με την ίδια ιστοσελίδα, ο Γιώργος Λάγιος κατοικεί στην Αθήνα όπου γεννήθηκε το 1978.

Απέκτησε πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Αμερικανικό Κολέγιο της Ελλάδος. Συνέχισε, βέβαια, τις σπουδές του και έγινε πιστοποιημένος σύμβουλος Χρηματιστηριακών Παραγώγων.

Το 2013 ίδρυσε την M.K.O “Μοιράζομαι”. Η χώρα μας την περίοδο “ζούσε” μία από τις πιο σοβαρές περιόδους οικονομικής κρίσης και έτσι ο Γιώργος Λάγιος αποφάσισε να προχωρίσει στην πρώτη online πλατφόρμα αλληλεγγύης, αναγνωρισμένη για τη μοναδική και διαφανή συνεισφορά της στους ανθρώπους που είχαν ανάγκη, το “Μοιράζομαι”.Γιώργος Λάγιος βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Στη συνέχεια αποφάσισε να μελετήσει ακόμα περισσότερο τον ανθρώπινο νου και την ανθρώπινη συμπεριφορά. Ξεκίνησε να παρακολουθεί το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Κλινικής Ψυχολογίας ( Mastering Cognitive Behavioral Therapy) στο Hellenic American University το οποίο είναι πιστοποιημένο από την πολιτεία του New Hampshire, στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, ενώ συμμετείχε και σε πάρα πολλές ημερίδες

ΚΑΤΙΑ ΤΑΡΑΜΠΑΝΚΟ | Το νέο της φλερτ υπήρξε ζευγάρι με ακόμα τέσσερις Ελληνίδες celebrities!

.

Το ‘‘Εσύ θα σε επέλεγες για γονιό σου;’’ είναι το βιβλίο του Γιώργου Λάγιου μέσα από το οποίο προσφέρει μία μοναδική οπτική σχετικά με το πώς οι άνθρωποι παίρνουν αποφάσεις που αλλάζουν τη ζωή αμέτρητων ανθρώπων, χωρίς να το έχουν σκεφτεί αρκετά και χωρίς προετοιμασία για το πώς αυτές οι αποφάσεις θα επηρεάσουν πραγματικά τη ζωή τους. Ανέλυσε λεπτομερώς και ως Life mentor τι σημαίνει το να είσαι γονιός και ποια είναι η ουσιαστική ευθύνη της κοινωνίας απέναντι στα παιδιά.

ΚΑΤΙΑ ΤΑΡΑΜΠΑΝΚΟ & ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΓΙΟΣ | Παντού μαζί! Η νέα κοινή δημόσια εμφάνιση

Ο πρώην σύντροφος της Κάτιας Ταραμπάνκο, Γιώργος Λάγιος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” σχολιάζοντας τη νέα συμμετοχή της στο Survivor. Όπως είπε, για να κερδίσει όλα αυτά τα λεφτά που λένε θα χρειαστεί να δώσει ένα σόου, ενώ όπως είπε ο κόσμος αν θέλει να δει αυτό το σόου θα την κρατήσει για πολύ καιρό στο παιχνίδι.

«Με δέκα χιλιάδες την εβδομάδα, φαντάζομαι ότι είναι ένα κίνητρο που δύσκολα κάποιος λέει όχι και φαντάζομαι ότι, για να βγάλει κάποιος αυτά τα χρήματα θα πρέπει να δώσει ένα show. Τώρα το τι θα δούμε μέσα από αυτό, γιατί για βγάλουμε αυτά τα χρήματα πρέπει να θυσιάσουμε ένα κομμάτι του εαυτού μας. Μέσα σε αυτά τα παιχνίδια επιβίωσης βγαίνουν οι φοβίες μας, κομμάτια του εαυτού μας που δεν έχουμε δουλέψει. Μόλις πεινάσει κάποιος αυτά βγαίνουν και σε αυτό ποντάρει η παραγωγή.

 

Ο κόσμος ψηφίζει σύμφωνα με ποιον θέλει για να υπάρχει σόου ή σύμφωνα με το ποιον συμπαθεί; Αν ψηφίζει για το σόου η Κάτια θα πάει μακριά. Επίτηδες τους βάζουν να μην τρώνε για να μην μπορούν να σκεφτούν» ανέφερε ο πρώην σύντροφος της Κάτιας Ταραμπάνκο. Γιώργος Λάγιος.

Σχετικά με τον Γιώργο Λάγιο
Η καλύτερη επένδυση που μπορείς να κάνεις είναι στον εαυτό σου! Σήμερα είναι η μέρα που θα ξεκινήσεις και ο μελλοντικός σου εαυτός θα σε ευγνωμονεί!

Γιώργος Λάγιος
Ο Γιώργος Λάγιος PhD ( c ), M.Sc. (CBT), είναι καθηγητής Ψυχοσεξουαλικής θεραπείας και συγγραφέας των δύο best sellers Eσύ θα σε επέλεγες για γονιό σου? (2018) και Μέσα στο Μυαλό σου (2020). Είναι επίσης κλινικός σύμβουλος ψυχικής υγείας και ομιλητής. Έχει βραβευτεί με το President’s Achievement Award από την ελληνοαμερικάνικη ένωση και συνεχίζει το ερευνητικό του έργο με θέμα την ερωτική επιθυμία.

Κλείσε Συνεδρία
Η Προσέγγισή Μου
Βιογραφικό
Η πρώτη του επίσημη ακαδημαϊκή καριέρα τον οδήγησε στην απόκτηση του πτυχίου του στην Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Αμερικανικό Κολλέγιο της Ελλάδος. Αργότερα συνέχισε τις σπουδές του και έγινε πιστοποιημένος σύμβουλος Χρηματιστηριακών Παραγώγων. Κατά τη διάρκεια της ενασχόλησης του με αυτό το εξαιρετικά απαιτητικό πεδίο ο Γιώργος άρχισε να συλλαμβάνει και να κατανοεί το ρόλο που παίζει η ψυχολογία των ανθρώπων στη διαδικασία λήψης αποφάσεων στον τομέα των επενδύσεων.

Αυτή η ανάγκη του να έρθει σε επαφή με μία πιο ανθρώπινη πλευρά της ζωής, τον οδήγησε στην ίδρυση του M.K.O ‘’Μοιράζομαι’’ το 2013. Εκείνη την εποχή η Ελλάδα βίωνε μία σοβαρή οικονομική κρίση. Ο Γιώργος βρήκε τον τρόπο να εκφράσει τη δημιουργική και δοτική φύση του βοηθώντας ανθρώπους που αντιμετώπιζαν δυσκολίες στην καθημερινότητά τους. Το ‘’Μοιράζομαι’’ ήταν η πρώτη online πλατφόρμα αλληλεγγύης, αναγνωρισμένη για τη μοναδική και διαφανή συνεισφορά της στους ανθρώπους που είχαν ανάγκη.

Κινητοποιημένος από το αίσθημα της κοινωνικής προσφοράς, ο Γιώργος αποφάσισε να μελετήσει περισσότερο τον ανθρώπινο νου και την ανθρώπινη συμπεριφορά. Ξεκίνησε να παρακολουθεί το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Κλινικής Ψυχολογίας ( Mastering Cognitive Behavioral Therapy) στο Hellenic American University το οποίο είναι πιστοποιημένο από την πολιτεία του New Hampshire, στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Παράλληλα, συμμετείχε σε δεκάδες ημερίδες που ειχαν σχέση με ταυτότητα φύλου, LGBTQI, ψυχιατρική νοσηλεία, ψυχική υγεία και μεσολάβηση σε εργασιακό περιβάλλον, τραύμα και βία σε πρόσφυγες, bullying, Mindfuleness και άλλα. Tο 2019 έλαβε δίπλωμα στον σεξουαλικό εθισμό με τιμητική διάκριση και το 2020 δίπλωμα στην ψυχοσεξουαλική θεραπεία επίσης με τιμητική διάκριση, από το UK Open College. Ο ενεργός του ρόλος δεν περιοριζόταν στο να είναι απλώς ένας μεταπτυχιακός φοιτητής. Επιπλέον, έχει δώσει διαλέξεις σε ποικίλα θέματα, όπως: “Η αξία του αποτελεσματικού αλτρουισμού”, “Η σημασία του να μοιράζεσαι”, “Ο σεξουαλικός εθισμός” και “Η διαχείριση οικονομικού άγχους”, “ Η ευθύνη των γονέων απέναντι στα παιδιά και στην κοινωνία”, “Growth Mindset”.

Το Δεκέμβριο του 2017 ο Γιώργος χρησιμοποίησε το έμφυτο επικοινωνιακό του χάρισμα προκειμένου να γράψει ένα βιβλίο που ήξερε πως μπορούσε να φέρει την αλλαγή. Το ‘‘Εσύ θα σε επέλεγες για γονιό σου;’’ προσφέρει μία μοναδική οπτική σχετικά με το πώς οι άνθρωποι παίρνουν αποφάσεις που αλλάζουν τη ζωή αμέτρητων ανθρώπων, χωρίς να το έχουν σκεφτεί αρκετά και χωρίς προετοιμασία για το πώς υτές οι αποφάσεις θα επηρεάσουν πραγματικά τη ζωή τους. Ανέλυσε λεπτομερώς τι σημαίνει το να είσαι γονιός και ποια είναι η ουσιαστική ευθύνη της κοινωνίας απέναντι στα παιδιά. Μέσα από αυτό το βιβλίο ο Γιώργος απολαμβάνει να μοιράζεται τη γνώση και τη διορατικότητα του με τους ανθρώπους που μερικές φορές δυσκολεύονται να πάρουν συνειδητές αποφάσεις για τη ζωή τους. Το 2020 ο Γιώργος γράφει το δεύτερο το βιβλίο “Mέσα στο μυαλό σου”, το οποίο γίνεται επίσης bestseller μέσα σε λίγους μήνες. Το θέμα του σχετίζεται με την ψυχοθεραπεία και τις σεξουαλικές μας φαντασιώσεις, αναλύοντας την σημασία της σεξουαλικής και ερωτικής νοημοσύνης στην ζωή μας.

Ο Γιώργος, όντας ένα ελεύθερο πνεύμα, βρίσκεται πάντα σε αναζήτηση για το επόμενο βήμα του και για το πώς θα διευρύνει τους ορίζοντές του. Ανακάλυψε ακόμα περισσότερους τρόπους για να προσφέρει λαμβάνοντας ενεργά μέρος σε ‘‘think tanks’’. Αυτά τα ‘‘think tanks’’ συστάθηκαν με στόχο τη δημιουργία στρατηγικού σχεδιασμού όπως επίσης και τρόπους για να βοηθήσουν τους λιγότερο ευνοημένους μέσα στην κοινωνία.

Search Results Found For : “Γιώργος Λάγιος”

Η Κάτια Ταραμπάνκο και ο Γιώργος Λάγιος είναι αχώριστοι!  Μπορεί η σχέση τους να μετράει μόλις λίγους μήνες, όμως αποτελούν ένα από τα πιο ερωτευμένα και πολυσυζητημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και όχι άδικα.  Σε μια νέα τους κοινή δημόσια εμφάνιση τους εντόπισε και ο φωτογραφικός φακός…

Με δεν πρόλαβαν να δώσουν συνέντευξη κοινή στον Αρναούτογλου και χώρισαν; Η Κάτια Ταραμπανκό και ο Γιώργος Λάγιος δεν είναι πλέον ζευγάρι! Η πολυσυζητημένη σχέση του γνωστού ζευγαριού φαίνεται πως.

Εδώ και λίγες ώρες όλοι συζητούν για το νέο φλερτ της Κάτιας Ταραμπάνκο, Γιώργο Λάγιο. Ωστόσο, ο συγκεκριμένος άνδρας δεν είναι η πρώτη φορά που περνά μπροστά από τα φώτα της.

Ο Γιώργος μετρά ποικίλα επιτεύγματα στη ζωή του και έχει επενδύσει το χρόνο και την ενέργειά του σε πολλούς ρόλους- επιχειρηματίας, συγγραφέας, φιλάνθρωπος, ψυχοθεραπευτής & life Mentor. Έχει επίσης βραβευτεί με το “Achievenent Award”, από τη Ελληνοαμερικανική Ενωση.

Σήμερα ο Γιώργος συνεχίζει την ακαδημαϊκή του πορεία διδάσκοντας Group Therapy και ψυχοσεξουαλική θεραπεία (HAEC). Επίσης, συνεχίζει το ερευνητικό του έργο στο πλαίσιο του διδακτορικού του, με θέμα την ερωτική επιθυμία.

Έχοντας ζήσει μία πολύπλευρη ζωή και ανακαλύπτοντας διαρκώς νέους ρόλους, ο Γιώργος έχει διακρίνει τα οφέλη του ενεργού ακροατή όταν η συζήτηση αναλύεται διεξοδικά και δίνεται προσοχή στις σημαντικές πτυχές. Το ανοιχτό μυαλό του, η ειλικρίνειά του και ο σεβασμός είναι κάποια από τα στοιχεία που τον κάνουν τόσο μοναδικό. Όποιος και αν είσαι, όποιο και αν είναι το μονοπάτι σου, ο Γιώργος μπορεί να γίνει συνταξιδιώτης σου σε αυτό το περίπλοκο ταξίδι- το ταξίδι της ζωής.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner