Hit enter after type your search item

Γιώργος Λιάγκας: ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ στιγμές στο νοσοκομείο! Από μια ΚΛΩΣΤΗ η ΖΩΗ του! Συγκλονιστικά τα νέα που έφτασαν από τους δικούς του και στην συνέχεια από τον ίδιο που περιέγραψε τον τρόπο με τον οποίο βρέθηκε ένα βήμα από τον θάνατο.

Ο Γιώργος Λιάγκας τάραξε όσους έβλεπαν εκίνη την μέρα την εκπομπή, ακούγονατς τον να περιγράφει τις δραματικές πραγματικά στιγμές κατά τις οποίες παιζόταν η ζωή του!

Γιώργος Λιάγκας: ΠΕΘΑΙΝΩ σου ΛΕΩ! Δεν ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ! Με ΣΚΙΣΑΝΕ στο χειρουργείο!

Στιγμές που παίζεται η ζωή του σε λεπτομέρειες. Σε δευτερόλεπτα. Το πρόβλημα υγεάις που προέκυψε εντελώς απροειδοποίητα, δεν είχε ούτε την αναμενόμενη αντιμετώπιση από τον ίδιο, είχε και ..καθυστέρηση να τον αναλάβουν οι γιατροί και να εξασφαλίσουν εγκαίρος τη ζωή του!

Γιώργος Λιάγκας: ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ στιγμές στο νοσοκομείο! Από μια ΚΛΩΣΤΗ η ΖΩΗ του!
Γιώργος Λιάγκας: ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ στιγμές στο νοσοκομείο! Από μια ΚΛΩΣΤΗ η ΖΩΗ του!

Γιώργος Λιάγκας: “ΠΕΘΑΙΝΩ”! Ετοιμοθάνατος στο χειρουργείο ο παρουσιαστής!!!

Δεν υπάρχει ίχνος υπερβολής σ’ αυτό που διαβάζετε αυτή την στιγμή. Είναι οι πιο κρίσιμες στιγμές για τη ζωή του αγαπημένου παρουσιαστή. Είναι αυτές οι στιγμές που η ζωή του ήταν πιασμένη από μια κλωστή, ΚΥ-ΡΙ-Ο-ΛΕ-ΚΤΙ-ΚΑ!

”Δεν είναι ειλικρινής ως προς τον εαυτό της” Γιώργος Λιάγκας για Ιωάννα Μαλέσκου

Είναι από εκείνες τις στγμές που πραγματικά θυμάσαι τρόμο και ανακούφιση ταυτόχρονα.

Εκείνες οι στιγμές που σε σημαδεύουν για πάντα. Να φανταστείτε, δεν μιλάμε για εκείνες που έιχε περιγράψει δίνοντας σοκαριστική εικόνα ο ίδιος ο Γιώργος Λιάγκας. Εκείνες ακόμα τις θυμόμαστε σαν να είμασταν μπροστά.

Μεσ στο δωμάτιο που κλείστηκε με …διάγνωση οικογενειακή, η οποια έλεγε ότι έχει γρίπη και σ’ αυτήν οφείλονταν οι αβάσταχτοι πόνοι στην κοιλιά.

Έμεινε λοιπόν “φυλακισμένος” στο δωμάτιο για να μην κολλήσει το παιδί.

Παρολίγο όμως, να…καταλήξει ο παρουσιαστής, από περοτονίτιδα. Ευτυχώς, παρά την ατυχία του τότε και την ταλιαπωρία του, ο Γιώργος Λιάγκας, την γλύτωσε.

Φαίη Σκορδά – Γιώργος Λιάγκας “ΞΥΛΟ” στον αέρα! “Οι ΜΑΜΑΚΕΣ, οι τρελλοί, οι ανώμαλοι, τα πορνοσάιτ τα ροζ βίντεο και τα πανταλόνια

ΤΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΤΡΑΥΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΕΜΕΙΝΕ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΘΥ ΚΙ ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΧΡΟΝΙΑ. ΕΔΩ ΦΡΙΚΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ.

Έτσι περιέγραψ εο ίδιος την περιπέτεια του τον Μάη του 2011 για την περιτονίτιδα που θα του στοίχιζε τη ζωή: Το πρωί της Τετάρτης πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ο Γιώργος Λιάγκας μετά από πολυήμερη παραμονή.

Αρχικά ξέραμε ότι ο γνωστός παρουσιαστής εισήχθη για επέμβαση σκωλικοειδίτιδας. Φαίνεται όμως ότι τα πράγματα ήταν αρκετά πιο σοβαρά…

Ήμουν τυχερός! ”Δεν ήταν απλή σκωληκοειδίτιδα, ήταν κάτι παραπάνω. Δεν έχει σημασία τώρα, πέρασε. Σημασία έχει ότι η υγεία του έχει πλέον αποκατασταθεί.” εξήγησε σε συνέντευξη τύπου, παρουσία του Γιώργου Λιάγκα, ο θεράπων ιατρός του.

Άφωνος ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα – Τον αιφνιδίασε ο Δημητρακόπουλος για τη δικαστική του περιπέτεια

ΠΩΣ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ, ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ

Δύο φορές. Την πρώτη φορά όταν βγήκε, την δεύτερη, με αφορμή την περιπέτεια υγείας του Πέτρου Κωστόπουλου.

Συζητώντας την σκωληκοειδίτιδα που έπαθε ο Πέτρος Κωστόπουλο και διακομίσθη στο νοσοκομείο, ο Γιώργος Λιάγκας θυμήθηκε μία ανάλογη περιπέτεια υγείας που του είχε συμβεί, αρκετά πιο σοβαρή από αυτήν του Πέτρου Κωστόπουλου, μιας και ο ίδιος είχε υπερβεί το στάδιο του απλού σκωληκοειδή παθαίνοντας περιτονίτιδα.

Ο ίδιος ο Γιώργος Λιάγκας όμως ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός μιλώντας για την περιπέτεια της δικής του υγείας, που έβαλε σε πραγματικό κίνδυνο τη ζωή του.

Σ΄ΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΛΕΙΣΤΟΣ…

”Από την προηγούμενη Τρίτη μού είχε σπάσει η περιτονίτιδα στο σπίτι και έκανα αυτοδιάγνωση νομίζοντας ότι είναι γαστρεντερίτιδα. Δύο μέρες ήμουν με σπασμένη περιτονίτιδα -με όσα δυσάρεστα αποτελέσματα θα μπορούσε να έχει αυτό- και δεν το έλεγα σε κανέναν και έκανα μόνος μου αγωγή γαστρεντερίτιδας.

Γιώργος Λιάγκας: “Το show του Κοκλώνη έχει 280.000 ευρώ το επεισόδιο, άρα κάποιοι δεν του λένε τι να κάνει σωστά”

Όπως καταλαβαίνετε, λοιπόν, η κατάστασή μου την Πέμπτη το βράδυ που ήρθα εδώ δεν ήταν καλή.” είπε χαριτολογώντας.

΄Δραματική η κατάσταση! Όταν εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο δεν ήταν καθόλου για γέλια! Η σπασμένη περιτονίτιδα μπορεί να οδηγήσει στον θάνατο, πόσο μάλλον αν δεν κάνεις τίποτα για δύο μέρες!
Ερωτώμενος από τους δημοσιογράφους πότε θα επιστρέψει στην εκπομπή, ο φανερά εξασθενημένος Γιώργος Λιάγκας είπε: ”Θα κάνω μια προσπάθεια από Δευτέρα, αν μου επιτρέψει και ο γιατρός.”

Φαίη Σκορδά: Αυτός είναι ο Όσκαρ Λιάγκας!

 

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :